Letní sporty – Křižínkov okres Brno - venkov

1–6 firem z 6 nalezených Filtry

1OBEC DOLNÍ LIBOCHOVÁ (Brno-venkov)1 pobočka

1.0
★★★★★
★★★★★
(3)
10.9 km Dolní Libochová 30, Strážek
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

První písemná zpráva pochází z roku 1350. Obec se nachází v nadmořské výšce 483 metrů. Na území žije 153 obyvatel. Vesnice Dolní Libochová je začleněna územně pod okres Žďár nad Sázavou a náleží pod Kraj Vysočina. Okolí nabízí příznivé podmínky pro letní i zimní dovolenou. Necelých 8 km od Dolní…

2Smutná Eva - obalynavse.cz1 pobočka

11.7 km Šlapalova 158, Zbraslav Bezdlužná

Nabízíme letní a zimní obaly na sportovní vybavení.

4Lenka Miczková - Le-Mi originální stylová móda

5.0
★★★★★
★★★★★
(2)
31.9 km Hajany 137, Hajany Bezdlužná

Online obchod s dámskou autorskou módou. Šiji z kvalitních lněných a bavlněných látek. Mé výrobky jsou dámské šaty, sukně, halenky, tuniky, trička, mikiny, kalhoty a saka. Všechny výrobky jsou originály, vznikají po jednom či několika kusech.

5SÝKORA sportswear s.r.o.

5.0
★★★★★
★★★★★
(11)
39.9 km Blučina 627, Blučina
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Naše firma se zabývá převážně výrobou cyklistického oblečení (cyklodresy,kraťasy,bundy apod.), dále pak cyklistických doplňků (návleky, čepičky a různé jiné doplňkové oblečení). S více jak 20-ti letou tradicí a zkušenostmi jsme se výrobou tohoto sortimentu zařadili mezi přední české výrobce…

6Jůzková Ivana

Děláme výrobu a dále i prodej čepic pro kojence a děti i dospělé a nabízíme dívčí letní šata a sukně a haleneky i také kompletů.


Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Brno - venkov


Letní sporty v lokalitě Křižínkov – detailní popis

Na portálu Ekatalog.cz v oboru Letní sporty najdete 6 firem, živnostníků a institucí. Z toho je 5 bezdlužných dle evidence CreditCheck. Naši zástupci už osobně prověřili přes 2 firem v regionu Křižínkov.