Letní sporty – Uherské Hradiště

1–8 firem z 8 nalezených Filtry

1Nevřiva Antonín - Ranch Nevada

5.0
★★★★★
★★★★★
(3)
Masarykova 456 , Buchlovice Bezdlužná

Provoz ranče s nabídkou ubytování v chatkách. Pořádáme dětské letní tábory, vyjížďky kočárem či vyjížďky na koních pro pokročilé jezdce a začátečníky. Dále poskytujeme výcvik jezdců a exkurze na ranči.

2Orel Lubomír- Lyžarské středisko STUPAVA

4.4
★★★★★
★★★★★
(2)
Stupava , Stupava 111
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Provozujeme lyžařské středisko nedaleko hradu Buchlov. 2 vleky v délce 350m, 170m a dětský vlek. K dispozici je lyžařská škola, půjčovna, skiservis a restaurace. V letní sezónu si můžete zajezdit na šlapacích kárách.

3VIP CORP s.r.o. - prodejny MaDu Fashion - Uherské Hradiště, Zlín a Uherský Brod…

Nivnická 273, Dolní Němčí
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Prodejny s dámskou módou a módními doplňky. MaDu FASHION - nabízí široký sortiment dámské módy - topy, tílka, trika, košile, halenky, tuniky, kraťasy, sukně, šaty, overaly, svetříky, saka, cardigány, vesty, bundy, kabáty, kalhoty, legíny, džíny atd. Zboží dovážíme ze zahraničí Itálie, Maďarska,…

4Sportovní klub mládeže Výsluní

Provoz sportovního klubu juda pro děti a mládež. Pořádáme sportovní soustředění a letní tábor a účastníme se turnajů a soutěží.

5TJ Slovácká Slavia Uherské Hradiště1 pobočka

Provozujeme sportovní klubu juda pro děti a mládež. Účastníme se turnajů a Moravské ligy družstev či pořádáme letní tábory a soustředění.

6H&B cz s.r.o. - Bowling V

4.1
★★★★★
★★★★★
(374)
Větrná 1391, Uherské Hradiště,…
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Provozujeme bowling. Dále je k dispozici restaurace, salónek s krbem a v letním období venkovní posezení. Nabídka možnosti grilování na otevřeném ohni a pořádání firemních i soukromých akcí či oslav.

7Tělocvičná jednota Sokol Uherský Brod

Provoz sportovního klubu pro děti a mládež se zaměřením na judo. Pořádáme a účastníme se turnajů a organizujeme letní soustředění.

8Bc. Žaneta Schneiderová - Hotel Synot1 pobočka

3.9
★★★★★
★★★★★
(558)
Nad Hřištěm 1891, Staré Město Bezdlužná

Hotel. Pobytové balíčky, sportovní a volnočasové aktivity - wellness centrum, tenis, plážový volejbal, fotbal, letní kino.


Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Uherské Hradiště


Letní sporty v lokalitě Uherské Hradiště – detailní popis

Na portálu Ekatalog.cz v oboru Letní sporty najdete 8 firem, živnostníků a institucí. Z toho je 7 bezdlužných dle evidence CreditCheck. Naši zástupci už osobně prověřili přes 2 firem v regionu Uherské Hradiště.