Letní sporty – Olomouc

1–4 firem z 4 nalezených Filtry

1Obec Kožušany-Tážaly1 pobočka

Tážaly 1, Kožušany-Tážaly
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná Ověřená

Obec Kožušany-Tážaly je malebná obec v Olomouckém kraji. Chod obce zabezpečuje obecní úřad, který spravuje úřední desku a poskytuje služby Czech POINT. V naší obci se nachází základní škola, pošta, prodejna potravin a sportovní areál. Navštivte náš web a podívejte se do fotogalerie, jak to u…

2AQUAPARK OLOMOUC, a.s.

4.1
★★★★★
★★★★★
(395)
Kafkova 526/21, Olomouc
Otevřeno do 20:00
Bezdlužná

Nabízíme atrakce jako vnitřní dušový tobogán (123 m), Space Bowl, proudový kanál, masážní bazén, masážní trysky, vodní děla, chrliče a dětský bazén s vodopádem. Nabízíme relaxaci teplé vířivky, masáže a saunu. Teplota vody v rozmezí 28 -36 st.

3Tělocvičná jednota Sokol Olomouc-Bělidla

Zajišťujeme sportovní činností a akce pro cvičence všech věkových kategorií. Nabízíme letní stanové tábory. Vedeme oddíl všestrannosti, volejbalu, nohejbalu, fotbalu a stolního tenisu.

4Novák Jiří- Obuvjana.cz1 pobočka

4.4
★★★★★
★★★★★
(3)
Sportovní 239/2, Olomouc Bezdlužná

Firma se zabývá výrobou a prodejem obuvi. V naší nabídce naleznete letní, zimní, celoroční, sportovní, lodičky, pánské sandále aj. Provozujeme e-shop.


Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Olomouc


Letní sporty v lokalitě Olomouc – detailní popis

Na portálu Ekatalog.cz v oboru Letní sporty najdete 4 firem, živnostníků a institucí. Z toho je 4 bezdlužných dle evidence CreditCheck. Naši zástupci už osobně prověřili přes 1 firem v regionu Olomouc.