Letní sporty – Zlínský kraj

1–10 firem z 19 nalezených Filtry

1Oblastní spolek ČČK Kroměříž

4.9
★★★★★
★★★★★
(8)
Koperníkova 2646, Kroměříž Bezdlužná

Provozovatelé dětského dopravního hřiště. Pořádáme dny otevřených dveří. Zajišťujeme dopravní výchovu pro žáky čtvrtých tříd základních škol pro Kroměřížsko. V měsících duben až říjen je možnost využití dopravního hřiště veřejností. Pořádá letní Příměstské tábory pro děti zaměřené na výuku první…

2HOTEL ABÁCIE s.r.o.

4.5
★★★★★
★★★★★
(1)
U Abácie 491, Valašské Meziříčí
Otevřeno do 22:30
Bezdlužná

Nabízíme komfortní ubytování Valašské Meziříčí, Beskydy. Jsme hotel pro business klientelu i rodiny s dětmi. Nabízíme víkendové relaxační balíčky, wellness pobyty, squash, bowling, badminton, sauna, solarium, fitness. Restaurace i s gurmánskou kuchyní, bar, konferenční prostory vhodné pro školení,…

3EKOREGIONAL, s.r.o. - Lanáček

4.6
★★★★★
★★★★★
(914)
Manesova1916 , Otrokovice
Otevřeno do 20:00
Bezdlužná

Dětské lanové centrum. Krásné místo pro trávení volných chvil s dětmi. Lanové centrum s 15 překážkami, pískoviště, průlezky, houpačka a skok z 13 metů (vhodné pro dospělé). Ping pong, trampolína. Bufet s občerstvením.

4CK Bohemian tour s.r.o.

4.5
★★★★★
★★★★★
(41)
nám. Dr. E. Beneše…, Holešov
Otevřeno do 17:00
Bezdlužná

Nabízíme pobytové zájezdy k Jaderskému a Středozemnímu moři a to zejména do zemí jako je Itálie a Chorvatsko a poznávací zájezdy do Irska a Norska. Dále i prodáváme lyžařské, lázeňské a sportovní zájezdy. Pořádáme i letní tábor v Itálii.

5Nevřiva Antonín - Ranch Nevada

5.0
★★★★★
★★★★★
(3)
Masarykova 456 , Buchlovice Bezdlužná

Provoz ranče s nabídkou ubytování v chatkách. Pořádáme dětské letní tábory, vyjížďky kočárem či vyjížďky na koních pro pokročilé jezdce a začátečníky. Dále poskytujeme výcvik jezdců a exkurze na ranči.

6Orel Lubomír- Lyžarské středisko STUPAVA

4.4
★★★★★
★★★★★
(2)
Stupava , Stupava 111
Otevřeno do 20:30
Bezdlužná

Provozujeme lyžařské středisko nedaleko hradu Buchlov. 2 vleky v délce 350m, 170m a dětský vlek. K dispozici je lyžařská škola, půjčovna, skiservis a restaurace. V letní sezónu si můžete zajezdit na šlapacích kárách.

7VIP CORP s.r.o. - prodejny MaDu Fashion - Uherské Hradiště, Zlín a Uherský Brod…

Nivnická 273, Dolní Němčí
Otevřeno do 17:30
Bezdlužná

Prodejny s dámskou módou a módními doplňky. MaDu FASHION - nabízí široký sortiment dámské módy - topy, tílka, trika, košile, halenky, tuniky, kraťasy, sukně, šaty, overaly, svetříky, saka, cardigány, vesty, bundy, kabáty, kalhoty, legíny, džíny atd. Zboží dovážíme ze zahraničí Itálie, Maďarska,…

8Basketbalová škola mládeže Kroměříž, o.s.

Basketbalový klub s účastí na basketbalových soutěží a turnajích, letní tábory, kempy a turnaje.

9Dívčí fotbalový klub Holešov

Dívčí fotbalový klub. Pořádáme letní a zimní soustředění pro ženy a žákyně.

10Sportovní klub mládeže Výsluní

Provoz sportovního klubu juda pro děti a mládež. Pořádáme sportovní soustředění a letní tábor a účastníme se turnajů a soutěží.


Firmy v dalších lokalitách


Letní sporty v lokalitě Zlínský kraj – detailní popis

Na portálu Ekatalog.cz v oboru Letní sporty najdete 19 firem, živnostníků a institucí. Z toho je 17 bezdlužných dle evidence CreditCheck. Naši zástupci už osobně prověřili přes 6 firem v regionu Zlínský kraj.