Letní sporty – Moravskoslezský kraj

1–10 firem z 10 nalezených Filtry

1Bc. Roman Janoušek – TREKOBCHOD – Outdoorové vybavení2 pobočky

4.6
★★★★★
★★★★★
(32)
28. října 16, Nový Jičín
Otevřeno od 9:00
Bezdlužná Ověřená

Provozujeme kamenný a internetový obchod s kvalitním outdoorovým vybavením. U nás zakoupíte batohy, trekové boty, termoprádlo, norské svetry, stany, spacáky, karimatky a mnoho dalšího turistického vybavení. Nabízíme i dětské outdoorové vybavení.

2BABY CLUB CHOBOTNIČKA-PLAVÁNÍ KOJENCŮ

4.5
★★★★★
★★★★★
(1)
Dvorní 766, Ostrava, Poruba Bezdlužná

Dětský klub nabízí animační programy s výukou plavání, pobyty pro děti i v zahraničí (Chorvatsko), jarní a letní tábory pro předškolní a školní děti. Dále také kurzy plavání pro kojence, batolata a děti.

3Hospůdka U Toma1 pobočka

3.8
★★★★★
★★★★★
(1296)
Nad Přehradou 2128, Frýdek-Místek
Otevřeno od 10:00
Bezdlužná

Zveme Vás k posezení u dobrého pití a specialit do stylové hospůdky se zahrádkou a prosklenou zimní terasou, která se na léto stává terasou letní. Dalších 120 míst v nadstřešené letní terase, a v neposlední řadě 250 míst na otevřeném prostranství pod naší Hospůdkou a Bowlingem. A nekuřácká část v…

4Sport Bruntál1 pobočka

4.1
★★★★★
★★★★★
(66)
Zeyerova 1489, Bruntál Bezdlužná

Spravujeme sportovní zařízení na území města Bruntálu. Mezi naše sportoviště patří sportovní hala, sauna, letní koupaliště, zimní stadion, wellness a fotbalový stadion.

5Dětský letní a lanový park Bílá

4.6
★★★★★
★★★★★
(675)
Bílá 155, Bílá Bezdlužná

Dětský letní a lanový park Bílá, se sídlem Bílá 155, 739 15, Bílá, v okrese Frýdek - Místek a v kraji Moravskoslezský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 8331, Krajský soud v Ostravě. Právní forma Spolek. Založení v roce 2008. Pracuje u nás 1 - 5 zaměstnanců. Více informací naleznete…

6Kohut Jiří

Stravovací a ubytovací služby. Letní i zimní rekreace, školení i lyžařské výcviky.

7Správa tělovýchovných a rekreačních služeb města Třinec (STaRS), příspěvková…1 pobočka

4.6
★★★★★
★★★★★
(94)
Tyršova 275, Třinec Bezdlužná

Firma spravuje krytý bazén, letní koupaliště, sportovní halu s WIFI připojením, městský atletický stadion, fotbalové hřiště, městské lázně, saunu, minigolf, tenisové kurty s antukovým povrchem v areálu letního koupaliště.

8Centrum volného času Kravaře, příspěvková organizace

4.6
★★★★★
★★★★★
(2)
Náměstí 418/20, Kravaře Bezdlužná

Zabýváme se organizací letních táborů, zájezdů, akcí a zájmových kroužky pro děti a mládež. K dispozici je keramika, sportovní hry, angličtina, mažoretky, pěvecký sbor, hra na klávesy, horolezectví a jiné.

9Outdoor Aliance s.r.o.

Provozujeme pořádání letních dětských táborů nebo zimních lyžařských kurzů či škol v přírodě.

10Sport relax centrum Kotelna1 pobočka

4.5
★★★★★
★★★★★
(194)
Hamernická 233 , Frýdlant nad…
Otevřeno od 8:00
Bezdlužná

Sportovní zařízení Sport relax centrum Kotelna nabízí squash, tenis, beach volejbal, sauna, bazén, whirlpool, masáže či petanque.


Firmy v dalších lokalitách


Letní sporty v lokalitě Moravskoslezský kraj – detailní popis

Na portálu Ekatalog.cz v oboru Letní sporty najdete 10 firem, živnostníků a institucí. Z toho je 9 bezdlužných dle evidence CreditCheck. Naši zástupci už osobně prověřili přes 3 firem v regionu Moravskoslezský kraj.