Velkoplošný, velkoformátový tisk – Vřesina okres Ostrava - město

S velkoplošným tiskem můžete proměnit jakoukoli plochu v reklamní poutač, informační panel nebo umělecké dílo, které zaujme. Využijte tento tisk i vy a prezentujte své nápady ve velkém měřítku. Firmy nabízející velkoplošný tisk v lokalitě Vřesina.

1–10 firem z 37 nalezených Filtry

1Reklama - grafika s.r.o. - reklamní služby (pobočka Ostrava-Poruba)1 pobočka

Poskytujeme komplexní služby v oblasti reklamy. Provádíme malby na zdi, ofsetový, málonákladových i velkoformátový tisk či se zabýváme výrobou logotypů, fóliové grafiky a reklamních předmětů. Dále realizujeme reklamní tiskoviny.

2Ševčík Jan - reklama

Zajišťujeme veškerou reklamní činnost. Zaměřujeme se na velkoplošný tisk bannerů a samolepek, výrobu reklamních předmětů, informačních tabulí, pískování skla a polepy vozidel či výloh. Dále vyrábíme i reklamní tabule z kovu, dřeva či plastu.

3Chovanec Tomáš- Nalepnazed.cz

3.3
(6)
3.6 km Hlavní třída 1026…, Ostrava
Bezdlužná

Internetový prodej samolepek na zeď, designových hodin, fotoobrazů, velkoplošných fototapet, kalendářů a samolepek na auto.

4Otáhal Michal - prima-foto

4.3 km Bajkalská 1247/10, Ostrava Bezdlužná

Poskytuji fotografické služby se zaměřením na svatby, velkoplošný tisk, tvorbu www stránek aj.

5Horsinka Jan - ARTCOM

4.1
(1)
4.6 km Rušná 1716/2, Ostrava-Poruba
Bezdlužná

Zajišťujeme kompletní reklamní servis. Nabízíme digitální, ofsetový, velkoplošný tisk, samolepky, grafiku, sítotisk, letáky, vizitky a tvorbu webových stránek.

6REPRONIS s.r.o.

4.7
(4)
5.2 km Sokolská 103, Moravská Ostrava
Bezdlužná

Poskytujeme grafické, reklamní, tiskařské, knihařské a vydavatelské služby. Nabízíme prodej brožur, letáků, obalů, reklamních karet, firemních tiskovin, kalendářů a katalogů. Dále v sortimentu naleznete plakáty, vizitky, záruční listy, pozvánky či oznámení, certifikáty a další produkty.

7Nejreklama s.r.o.

4.6
(5)
5.5 km Na Heleně 5507/4, Ostrava-Třebovice
Bezdlužná

Zabýváme se výrobou polepů vozů, autobusů, tramvají, reklamních tabulí a plachet. Produkujeme vyřezávané nápisy a grafika ze samolepicích fólií mají díky rozmanitosti materiálů a velké škále (120 odstínů) barevnosti široký prostor k použití. Používáme také velkoplošný tisk a to i na velká vozidla.

8Dluhosch Otmar - Reklamní ateliér GRAFIKANA

Specializuji se především na reklamní design, grafiku tiskovin, design a zpracování webových stránek či návrhy logotypů a firemních znaků, včetně tvorby základních, ale i obsáhlých logomanuálů. Pomáháme rovněž s návrhy a realizací velkoplošných aplikací a 3D vizualizací.

9ZEMAN ART s.r.o. – moderní tiskárna1 pobočka

4.3
(2)
7.9 km Samaritánská 3192/12, Ostrava-Zábřeh
Bezdlužná Ověřená

V naší tiskárně se zabýváme profesionálním ofsetovým, digitálním a velkoplošným tiskem i knihařským zpracováním. Tiskneme pro vás brožury, letáky, plakáty, bloky, vizitky, samolepky, krabičky a mnoho dalšího. Naše služby poskytujeme jak velkým firmám, tak i drobným živnostníkům.

10Redl Tomáš - BOBAS reklama

5.0
(5)
8.6 km Lužická 590/2, Ostrava-Výškovice Bezdlužná

Zabýváme se velkoplošným tiskem a 3D reklamou. Realizujeme barevný potisk triček již od 1 ks. Dále se specializujeme na velkoplošný tisk, letáky, plakáty, billboardy či samolepky s obřezem do tvaru, bannery a jiné.

Velkoplošný, velkoformátový tisk – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Ostrava - město

Velkoplošný, velkoformátový tisk v lokalitě Vřesina – detailní popis

Velkoplošný tisk, známý také jako velkoformátový tisk, je technologie, která umožňuje tisknout na velké formáty. Velkoplošně lze tisknout na širokou škálu materiálů, jako jsou plátno, vinyl, papír, fólie či různé druhy tkanin. Tato technologie je využívána pro výrobu různých produktů, včetně reklamních billboardů, plakátů, bannerů, nápisů na vozidlech, výlohových prezentací a mnoha dalších produktů.

Výhody velkoplošného tisku

• Vizuální atraktivita – velké rozměry tisku umožňují vytvořit vizuálně nápadné a působivé produkty, které okamžitě přitahují pozornost. To je zvláště důležité v reklamě a marketingu, kde je cílem zaujmout a přilákat potenciální zákazníky.
  • Detailnost a vysoké rozlišení – moderní tiskové technologie umožňují vytvářet tisky s vysokým rozlišením a jemnými detaily. To je klíčové pro prezentaci uměleckých děl, fotografií a grafických návrhů, které si zachovávají svou kvalitu i ve velkém měřítku.
  • Široká škála materiálů – velkoplošný tisk není omezen jen na papír. Lze tisknout na různé materiály, jako jsou plátno, vinyl, textilie, fólie, plast a další. To umožňuje adaptaci na různé účely a prostředí (pro exteriérové nebo interiérové použití).
  • Opravdu velké formáty – velkoplošný tisk může produkovat tisky o velikosti několika metrů až desítek metrů. To je neocenitelné při vytváření velkých reklamních ploch, billboardů, stěnových dekorací a dalších velkých prvků.

Využití velkoplošného tisku

• Reklama a marketing – vytváření billboardů, plakátů a bannerů pro efektivní vnější reklamu.
  • Výstavy a veletrhy – vytváření výstavních stánků, dekorací a označení pro výstavy, veletrhy a podobné akce.
  • Interiérový design – tisk stěnových tapet a uměleckých děl pro unikátní interiérové prostředí.
  • Obchod – tisk výlohových prezentací a point of sale materiálů pro přilákání zákazníků.
  • Stavebnictví – pokrytí stavebních ploch a fasád budov.
  • Vozidla – pro polep vozidel, jako jsou automobily, kamiony a autobusy, což je efektivní forma mobilní reklamy.
  • Outdoorové aktivity – tisk vlajek, praporů a startovních oblouků pro venkovní události.