Velkoplošný, velkoformátový tisk - Zlín

Lenka Šopíková s.r.o. - kancelářská technika (Zlín)

Uherské Hradiště, Svatojiřské nábřeží 457 kontakt +420 572 553 469, (2 pobočky)

Zaobíráme se prodejem a servisem kancelářské techniky. A to tiskárny, kopírovací stroje, faxy, laminátory, řezačky, vazače, registrační pokladny, telefony. Dále v naší nabídce naleznete prodej spotřebního materiálu, kopírování, maloformátový a velkoformátový tisk, renovace toneru do laserových tiskáren.

web www.sopikuh.cz

HART PRESS, spol. s r.o.

Otrokovice, tř. Tomáše Bati 1574 kontakt +420 577 926 206, (1 pobočka)

Naším oborem je kompletní polygrafické zázemí. Předtisková příprava s CTP, plochý ofsetový tisk vč. povrchových úprav, dokončující zpracování podle Vašich požadavků. Tiskneme časopisy, katalogy, letáky, krabičky, etikety atd. Vyrábíme pokladní a faxové kotoučky.

web www.hartpress.cz

EMSEKO BIKE s.r.o.

Zlín, Tyršovo nábřeží 401 kontakt +420 739 479 103

Specializujeme se na služby v oblasti reklamy, velkoplošný a malonákladový tisk od 1 ks či tvorbu vizitek, poukazů, letáků, pozvánek a samolepek s ořezem. Naše reklamní agentura je připravena poskytnout vám kompletní reklamní servis od kreativního návrhu až po samotnou fyzickou realizaci.

web www.peknareklama.cz

V PRINT s.r.o.

Tlumačov, Skály 708 kontakt +420 577 926 424

Zajišťujeme služby v oblasti technického a reklamního tisku. Dále provádíme sítotisk, digitální, UV a tamponový tisk, parciální a celoplošné lakování, řezanou reklamu či gravírování. Mimo jiné umožňujeme laminování, děrování či zpracování návrhů nebo úpravu grafických podkladů.

web www.vprint.cz

IMAGO Zlín, spol. s r.o.

Zlín, J. A. Bati 5542 kontakt +420 571 118 543

Nabízíme grafiku z PVC folií. Dále i velkoplošný tisk, billboardy, bannery, plakáty, samolepy, reklamní tabule a polepy dopravních prostředků.

web www.imagozlin.cz

Ivan Zbořil- IS reklama

Zlín, Jateční 169 (areál bývalé Masny) kontakt +420 608 977 547

Naší specifikací je velkoplošný tisk. Díky vynikajícímu a modernímu technologickému vybavení jsme schopni velmi rychle reagovat na Vaše požadavky a to s důrazem na vysokou kvalitu tiskových výstupů. S tím spojené další služby jsou polepy vozidel, výroby reklamních bannerů a reklamních štítů, samolepky s ořezem řezaná grafika a dalších specialit co se jen dají vyrobit. V sekci služby jsou uvedeny specifikace naší činnosti s výběrem některých vlastních realizací. Sázíme na kvalitní technologické…

web www.isreklama.cz

NEON ZLÍN, s.r.o.

Zlín, Masarykova 20 kontakt +420 577 105 173

Zaměřujeme se na neonové a světelné reklamy, trubice či LED diodové osvětlení. Nabízíme atiky čerpacích stanic, světelné transparenty a totemy, velkoplošné reklamy či reklamní polepy.

web www.neonzlin.cz

Maco studio s.r.o.

Fryšták, Holešovská 423 kontakt +420 776 720 310

Natáčení a zpracování videa, fotek a videí svateb, tvorba a tisk fotoknih, kalendářů, vizitek, DVD a letáků. Jsme ateliér, video a foto studio. Natáčení firemních spotů, svateb. Tvorba webových stránek. Provoz zvukového studia.

web www.macostudio.cz

KODIAK print s.r.o.

Zlín, Nábřeží 599 kontakt +420 577 430 187

Díky kvalifikovaným pracovníkům, moderní technologii, kvalitní produkci a výkonnosti se úspěšně prezentujeme na polygrafickém trhu v České republice i v zahraničí. Naše společnost byla založena v roce 1994 s cílem produkovat kvalitní polygrafické výrobky a současně ve spolupráci se svými stálými partnery zajišťovat komplexní polygrafické služby. Vysoká úroveň práce celé společnosti je významným a charakteristickým prvkem naší činnosti a jejím důkazem je spokojenost stále se zvyšujícího počtu…

web www.kodiak.cz

UPOSS, spol. s r.o.

Luhačovice, Uherskobrodská 962 kontakt +420 577 131 150

Zajišťujeme zpracování předprojektových i projektových dokumentací staveb. Nabízíme komplexní služby v oblasti projektové a inženýrské činnosti. Naše firma je činná v oblasti zajišťování realizací staveb a jejich částí.

web www.uposs.cz

Centrum Color Point Zlín s.r.o.

Zlín, J. A. Bati 5520 kontakt +420 577 523 413

Veškerá činnost našeho centra Color Point je zaměřena na rychlou a precizní práci, která překrývá více oborů od tisku, přes knihařské zpracování, velkoformátový tisk a skenování, až například po potisk podložek pod myš, trička, mikiny, hrnky a další zajímavé předměty, které průběžně doplňujeme do sekce Produkty. Výzvou nám je také současné sledování trendů, přinášení vlastních nápadů jak posunout vše blíže zákazníkům, tedy Vám ... takže neváhejte nás kdykoliv kontaktovat. Je jedno jestli řešíte…

web www.colorpoint.cz

Holiš Jiří - DTPcreation (pobočka Zlín)

Lhota, Lhota 213 kontakt +420 774 105 092, (2 pobočky)

Nabídka kopírování, digitálního i velkoplošného tisku. Dále i grafických prací, řezané reklamy či potisku předmětů. Zajišťujeme i grafické služby na klíč. Dále návrhy grafických verzí tiskovin, webových stránek. Zajištění designu pro prodejnu či provozovnu. Mimo jiné výroba fotografií, obrazů a tisk na plátno.

web www.dtpcreation.cz

eDesign CZ, s.r.o.

Zlín, Lorencova 5424 kontakt +420 604 231 903, (3 pobočky)

Nabídka služeb reklamní agentury. Dále tvorba komunikačních a marketingových strategií, akcí podpory prodeje či obalového designu. Mimo jiné nabídka velkoplošného, ofsetového a digitálního tisku, focení a fotoprodukcí, návrhů a realizací interiérů, veletržních stánků a výstavních expozic. Otevřeno nonstop.

web www.e-design.cz

ROBINCO ZLÍN spol. s r.o.

Otrokovice, tř. Tomáše Bati 332 kontakt +420 573 035 055, (1 pobočka)

Nabízíme velkoformátový a termotransferový tisk. Dále řezanou reklamu, grafické práce, a kopírovací služby. Zhotovujeme i fotografie, vizitky a razítka. Mimo jiné poskytujeme záruční i pozáruční servis kancelářské techniky a pravidelné prohlídky. Opravujeme i vazače, laminátory, skartovače, sešívačky a tiskárny.

web www.robincozlin.com

XORS OFFICE spol. s r.o.

Zlín, Zlín kontakt +420 577 433 929, (2 pobočky)

Černobílé a barevné digitální kopírky, tiskárny, multifunkční a velkoformátová zařízení, servis a prodej spotřebního materiálu.

web www.xorsoffice.cz

Petr Neudek

Zlín, Březnice 584 kontakt +420 608 809 752, (1 pobočka)

Nabídka DTP, ofsetového tisku, sítotisku, výroby reklamy a velkoplošného tisku.

web www.neudek.cz

Petr Neudek (pobočka Zlín, Chmelnická)

Zlín, Chmelnická 455 kontakt +420 608 809 752, (1 pobočka)

Nabídka DTP, ofsetového tisku, sítotisku, výroby reklamy a velkoplošného tisku.

web www.neudek.cz

Ezop reklamní agentura, s.r.o.

Zlín, Nábřeží 5574 kontakt +420 571 161 206, (1 pobočka)

Velkoformátový tisk (bannery, fotoobrazy, tapety, polepy, reklamní panely, roll-upy). Expresní malonákladový tisk (plakáty, vizitky, samolepky, kalendáře, prospekty, katalogy, dokončovací práce. Lentikulární tisk (3D obrazy). Reklamní předměty.

web i-ezop.cz

Milan Daněk

Otrokovice, Kpt. Jaroše 1196 kontakt +420 577 223 308

Velkoplošný a UV tisk, velkoplošnou reklamu, reklamní a grafické návrhy, polepy, obalový design a loga. Vyrábíme obaly. Zpracováváme celé reklamní kampaně, megaboardy, billboardy, plakáty, letáky, katalogy, POP a POS systémy a jiné.

web www.1dmdesign.com