Digitální tisk - Jihomoravský kraj

LASERPOINT & TECHNOLOGY s.r.o.

Brno, Příjezdová 519/28 kontakt +420 731 636 329, (2 pobočky)

Zaměřujeme se na polepy, brend reklamních předmětů, transferový tisk, řezání laserem a další služby, které označí Vaše výrobky firemním logem nebo jen obyčejným vzkazem. Nelpíme na minimálním množství a snažíme se vyhovět dlouhodobým zakázkám i šibeničním termínům.

web www.laserpoint.cz

CATDESIGN CZ, s.r.o.

Uherské Hradiště-Mařatice, Sokolovská 573 kontakt +420 572 522 978

Provozujeme grafické studio se zaměřením na velkoplošný digitální tisk. Provádíme také potisk reklamních materiálů – sítotisk či potisk plastů, skla, plexi, samolepicích fólií, textilu, dřeva atd. Dále děláme řezanou grafiku a texty ze samolepicí fólie, výsek etiket a kroužkovou vazbu.

web www.catdesign.cz

Tiskárna Šiki Kyjov

Kyjov, Havlíčkova 182/33a kontakt +420 518 614 143, (2 pobočky)

V naší tiskárně tiskneme na strojích ve velikosti až do formátu B2 - 70x50 cm (CMYK i Pantone). Nejvyšší kvalitu tisku jsme schopni docílit především pořizování nejmodernějších technologií, čímž jsme schopni docílit přesné a stálé barevnosti tiskovin při různých podmínkách. Provádíme ofsetový a digitální tisk, knihařské práce, návrhy a focení.

web www.tiskarnakyjov.cz

Sea autoplachty s.r.o.

Čejč, Čejč 428 kontakt +420 518 321 142

Výrábíme autoplachty na všechny druhy vozidel, reklamní potisk autoplachet, digitální velkoplošný tisk, reklamní transparenty, opláštění skladových hal, veletržní stany,párty stany, přístřešky a prodejní stánky, plachtové konstrukce, i shrnovací, plachty na přívěsné vozíky, krycí plachty na bazény, jezírka a vodní nádrže, krycí plachty, pergoly a terasy, plachtové garáže, stánky, plachty na přepravu spec. zboží, nehořlavé plachty a dílenské závěsy. Speciálně vyrábíme plachtoviny.

web www.sea-autoplachty.cz, www.plachtyvyroba.cz

ATELIER 999, s.r.o.

Brno, Poštovská 657/4 kontakt +420 606 755 646

Firma Ateliér 999 s.r.o. vznikla v r. 1999. Zabývá se téměř výhradně přípravou, elektronickým zpracováním a zprostředkováním tisku jakéhokoli druhu tiskovin, od vizitek přes různé druhy reklamních prospektů, katalogů, kalendářů, plakátů … až po náročnou klasickou knižní produkci.

web atelier999.webmium.com, www.autoantik.cz

Štenclová Nataša - reklama

Hradec nad Moravicí, Kajlovec 90 kontakt +420 553 784 448

Nabízím služby reklamní agentury. Vyrábím reklamní panely, bannery, billboardy, polep aut a výloh. Dále i samolepky s ořezem, plakáty, letáky, velkoplošný tisk, květinové a svatební výzdoby. V oboru máme 18 let praxe.

web www.reklama-stenclova.cz

Indrák Martin - ELEKTRO

Hranice, Komenského 287 kontakt +420 608 730 202

Naší hlavní činností je prodej, montáž a servis satelitní (SAT) a anténní techniky (TV). Montáž plochých TV a propojení AV zařízení. Naše společnosti poskytuje profesionální služby v oblasti řešení vašeho televizního a satelitního příjmu.

web www.elektroindrak.cz

Tiskservis - Pustina Jiří

Ostrava, Poruba, Gen. Sochora 1764 kontakt +420 608 741 054

Provoz ofsetové tiskárny - polygrafické služby, letecké fotografování, grafické přípravy, tisk, zušlechtění tiskovin (parciální lak, ražba), laminování, UV lakování a vazby všeho druhu. Provozujeme nakladatelství.

web www.tiskservis.cz

Dušák Josef, Ing. - a.DIGI.cz - vypalování, lisování a potisk CD a DVD

Brno, Vinařská 470/5c kontakt +420 541 235 058, (1 pobočka)

Nabízíme vypalování, lisování a potisk CD a DVD.

web www.a.digi.cz

HSW Signall s.r.o. - (pobočka Morava)

Brno - (Areál MANAG), Kaštanová 489/34 kontakt +420 212 220 702, (2 pobočky)

Přední dodavatel materiálů a zařízení pro velkoformátový digitální tisk a signmaking. Součástí dodávek je technická a servisní podpora všech zařízení. Školení obsluhy a servisní údržba tiskáren, vytváření barevných kalibrací pro tiskové materiály. Nabízíme samolepicí řezací fólie, řezací plotry a software pro řezání a tisk.

web www.hsw.cz
« předchozí 1 2 3 4 5 8 12 15 další »