Digitální tisk - Jihomoravský kraj

LASERPOINT & TECHNOLOGY s.r.o.

Brno, Příjezdová 519/28 kontakt +420 731 636 329, (2 pobočky)

Zaměřujeme se na polepy, brend reklamních předmětů, transferový tisk, řezání laserem a další služby, které označí Vaše výrobky firemním logem nebo jen obyčejným vzkazem. Nelpíme na minimálním množství a snažíme se vyhovět dlouhodobým zakázkám i šibeničním termínům.

web www.laserpoint.cz

CATDESIGN CZ, s.r.o.

Uherské Hradiště-Mařatice, Sokolovská 573 kontakt +420 572 522 978

Provozujeme grafické studio se zaměřením na velkoplošný digitální tisk. Provádíme sítotisk do formátu 100x140cm či potisk plastů, skla, plexi, samolepicích fólií, textilu, dřeva atd. Dále děláme řezanou grafiku a texty ze samolepicí fólie, výsek etiket a kroužkovou vazbu.

web www.catdesign.cz

Tiskárna Šiki Kyjov

Kyjov, Havlíčkova 182/33a kontakt +420 518 614 143, (2 pobočky)

Podle požadavků klienta jsme schopni ofsetovým tiskem vytisknout letáky, prospekty, časopisy, katalogy a knihy, tiskopisy a jiné merkantilie. Tiskneme na strojích ve velikosti až do formátu B2 - 70x50 cm (CMYK i Pantone). Nejvyšší kvalitu tisku jsme schopni docílit především pořizování nejmodernějších technologií, čímž jsme schopni docílit přesné a stálé barevnosti tiskovin při různých podmínkách. Díky moderním technologiím jsme schopni zajistit nejvyšší kvalitu tisku při zachování nízké ceny.

web www.tiskarnakyjov.cz

ATELIER 999, s.r.o.

Brno, Poštovská 657/4 kontakt +420 606 755 646

Firma Ateliér 999 s.r.o. vznikla v r. 1999. Zabývá se téměř výhradně přípravou, elektronickým zpracováním a zprostředkováním tisku jakéhokoli druhu tiskovin, od vizitek přes různé druhy reklamních prospektů, katalogů, kalendářů, plakátů … až po náročnou klasickou knižní produkci.

web atelier999.webmium.com, www.autoantik.cz

A studio group, spol. s r.o.

Kyjov, Nerudova 1339/579 kontakt +420 518 616 111, (1 pobočka)

Provozujeme reklamní a reprografické studio, nabízíme reprodukční přípravu pro flexografický tisk, design webových stránek, reklamní PE tašky, obaly a fólie. Pro více informací neváhejte navšívit naše webové stránky.

web www.astudio.cz

Lenka Šopíková s.r.o. - kancelářská technika

Uherské Hradiště, Svatojiřské nábřeží 457 kontakt +420 572 553 469, (2 pobočky)

Zaobíráme se prodejem a servisem kancelářské techniky. A to tiskárny, kopírovací stroje, faxy, laminátory, řezačky, vazače, registrační pokladny, telefony. Dále v naší nabídce naleznete prodej spotřebního materiálu, kopírování, maloformátový a velkoformátový tisk, renovace toneru do laserových tiskáren.

web www.sopikuh.cz

Vladimíra Martinková-Tiskárna

Hodonín, Brněnská 7 kontakt +420 606 652 635

Nabízíme široké spektrum profesionálních služeb v oblasti tisku. Realizujeme jak barevný, tak i černobílý tisk, a to ve všech možných formátech.Jsme schopni vyhotovit letáky, plakáty, pohledy, potisk reklamních předmětů, katalogy, vizitky a řadu dalších. Poskytujeme nejen kvalitní, ale i rychlé služby. Na českém trhu působíme již od roku 2002. Naše dlouholetá zkušenost odráží vysokou spolehlivost a kvalitu.

web www.tiskarna-hodonin.cz

Sea autoplachty s.r.o.

Čejč, Čejč 428 kontakt +420 518 321 142

Hlavním programem firmy SEA autoplachty, s.r.o. je především výroba z měkčeného PVC a jeho potisk. Výrábíme autoplachty na všechny druhy vozidel, reklamní potisk autoplachet, digitální velkoplošný tisk, reklamní transparenty, opláštění skladových hal, veletržní stany,párty stany, přístřešky a prodejní stánky, plachtové konstrukce, i shrnovací, plachty na přívěsné vozíky, krycí plachty na bazény, jezírka a vodní nádrže, krycí plachty, plachtové garáže, plachty na přepravu spec. zboží, nehořlavé…

web www.sea-autoplachty.cz

Dušák Josef, Ing. - a.DIGI.cz - vypalování, lisování a potisk CD a DVD

Brno, Vinařská 470/5c kontakt +420 541 235 058, (1 pobočka)

Nabízíme vypalování, lisování a potisk CD a DVD.

web www.a.digi.cz

HSW Signall s.r.o. - (pobočka Morava)

Brno - (Areál MANAG), Kaštanová 489/34 kontakt +420 212 220 702, (2 pobočky)

Přední dodavatel materiálů a zařízení pro velkoformátový digitální tisk a signmaking. Součástí dodávek je technická a servisní podpora všech zařízení. Školení obsluhy a servisní údržba tiskáren, vytváření barevných kalibrací pro tiskové materiály. Nabízíme samolepicí řezací fólie, řezací plotry a software pro řezání a tisk.

web www.hsw.cz

POINT CZ, s.r.o.

Brno-Zábrdovice, Milady Horákové 890/20 kontakt +420 541 427 511, (2 pobočky)

Nabízíme komplexní služby v oblasti konvenčního ofsetového tisku ve formátu B1 i B2, digitálního ofsetového tisku ve formátu A3+ a následného knihařského zpracování. Tiskneme brožury, katalogy, kalendáře, bloky, letáky, vizitky, slohy, krabičky atp.

web www.pointcz.cz

BRKO, s.r.o.

Brno-Slatina, Tuřanka 221/17 kontakt +420 545 216 490

Tiskneme katalogy, letáky, časopisy, brožury, prospekty, hlavičkové papíry, návody, pozvánky, samolepky, vizitky, potisk obálek, etikety a jiné polygrafické produkty, včetně knihařského zpracování. Používaná technologie: ofsetový tisk a digitální tisk.

web www.tiskarnabrko.cz

bika - velkoobchod papírem, spol. s r.o. (pobočka Brno-Zábrdovice)

Brno-Komárov, Škrobárenská 507/12 kontakt +420 549 413 212, (2 pobočky)

Společnost bika – velkoobchod papírem, spol. s r. o. se zabývá velkoobchodním prodejem papíru a kancelářských potřeb. Aktuálně zaměstnává více než 50 zaměstnanců, z toho více než 50% osob se zdravotním postižením (OZP). Začátkem roku 2009 společnost získala statut chráněné dílny a je poskytovatelem přímého náhradního plnění.

web www.bika.cz

PAPÍR A TISK s.r.o.

Brno-Trnitá, Čechyňská 416/18 kontakt +420 537 020 020

Nabízíme vám kompletní nabídku tisku v malých nákladech, rychlou reakci, špičkovou kvalitu zpracování, spolehlivost dodávek a výborné ceny. A jistotu, že vaše zakázka proběhne bez problémů. V naší branži risk neznamená zisk. Zavedená brněnská tiskárna. Digitální tisk. Tiskneme pro veřejnost - novoročenky, kalendáře, oznámení, navštívenky. Specializovaný tisk pro grafiky, výrobce, organizace, agentury, nakladatele. Tisk knih. Personalizace. Široký výběr papírů.

web www.papiratisk.cz

Vodák Karel - Laserový digitální výsek

Nosislav, Komenského 235 kontakt +420 608 751 011, (1 pobočka)

Děláme laserové gravírování a značení a řezání CO2 laserem a nabízíme prodej a popis reklamních předmětů. Děláme výrobu vizitek a razítek. Jsme malá rodinná firma s osobním přístupem ke každému zákazníkovi. Specializujeme se už deset let na digitální výsek papíru, tedy laserové řezání s vysokou přesností a precizností.

web www.proficut.cz

Repropress - Kašpar Zdenek

Brno-Královo Pole, Srbská 2741/53 kontakt +420 541 589 433

Tiskárna Repropress byla v Brně založena již v roce 1990. Firma se zabývá polygrafickou výrobou. Grafická přípravu a tisk letáků, prospektů, brožur, katalogů, plakátů do formátu A2, pohlednic, samolepek, tiskopisů i vizitek. Dále provádíme číslování, perforování, ražbu a výsek všech druhů tiskovin do formátu B4 a potisk obálek. Naše tiskárna je vybavena moderní technologií ofsetového tisku. Jsme schopni zajistit tisk vizitek, tisk jednoduchých letáků, ale i tisk náročných katalogů, publikací,…

web www.repropress.cz

MSD, spol. s r.o.

Brno, Košinova 1153/110 kontakt +420 541 211 383, (1 pobočka)

Prodáváme kancelářskou techniku a spotřební materiál.

web www.msdbrno.cz

Dilhof Vladimír - ofsetová tiskárna T.D.V.

Brno, Vídeňská 282/80 kontakt +420 548 211 429

Jsme flexibilní firma, která se specializuje na běžný tisk i speciální zakázky, jak malých nákladů, tak i velkých sérií. Naším prvořadým cílem je dosažení nejvyšší kvality při zachování zajímavých cen a díky tomu tedy i co nejvyšší spokojenost zákazníka. Dá se tedy říci, že zajišťujeme kompletní polygrafické služby od A do Z pod „jednou střechou“. V naší nabídce dnes nechybí ani malonákladový digitální tisk.

web www.tdv.cz

PRESSLY s.r.o.

Adamov, Mírová 487 kontakt +420 543 250 270

PRESSLY s.r.o. - Nabízím polygrafickou výrobu. Papírenský a polygrafický průmysl Brno. Nabídka polygrafické výroby.

MORAVIAPRESS a.s.

Břeclav, U Póny 3061 kontakt +420 516 205 111, (2 pobočky)

Ofsetový rotační tisk časopisů, katalogů, letáků, reklamních materiálů, tiskopisů a prospektů. Dokončující knihařské zpracování. Adresujeme výtisky pro poštovní přepravu, předplatitelský servis. Jsme výhradní distributor Sbírky zákonů ČR.

web www.moraviapress.cz
« předchozí 1 2 3 4 5 6 8 další »