Digitální tisk - Jihomoravský kraj

LASERPOINT & TECHNOLOGY s.r.o.

Brno, Příjezdová 519/28 kontakt +420 731 636 329, (2 pobočky)

Zaměřujeme se na polepy, brend reklamních předmětů, transferový tisk, řezání laserem a další služby, které označí Vaše výrobky firemním logem nebo jen obyčejným vzkazem. Nelpíme na minimálním množství a snažíme se vyhovět dlouhodobým zakázkám i šibeničním termínům.

web www.laserpoint.cz

V PRINT s.r.o.

Tlumačov, Skály 708 kontakt +420 577 926 424

Zajišťujeme služby v oblasti technického a reklamního tisku. Dále provádíme sítotisk, digitální, velkoplošný, UV a tamponový tisk, parciální a celoplošné lakování, řezanou reklamu či gravírování. Mimo jiné umožňujeme laminování, děrování či zpracování návrhů nebo úpravu grafických podkladů. Vyrábíme různé druhy vizitek, samolepící etikety a technické štítky.

web www.vprint.cz

CATDESIGN CZ, s.r.o.

Uherské Hradiště-Mařatice, Sokolovská 573 kontakt +420 572 522 978

Provozujeme grafické studio se zaměřením na velkoplošný digitální tisk. Provádíme také potisk reklamních materiálů – sítotisk či potisk plastů, skla, plexi, samolepicích fólií, textilu, dřeva atd. Dále děláme řezanou grafiku a texty ze samolepicí fólie, výsek etiket a kroužkovou vazbu.

web www.catdesign.cz

Tiskárna Šiki Kyjov

Kyjov, Havlíčkova 182/33a kontakt +420 518 614 143, (2 pobočky)

Podle požadavků klienta jsme schopni ofsetovým tiskem vytisknout letáky, prospekty, časopisy, katalogy a knihy, tiskopisy a jiné merkantilie. Tiskneme na strojích ve velikosti až do formátu B2 - 70x50 cm (CMYK i Pantone). Nejvyšší kvalitu tisku jsme schopni docílit především pořizování nejmodernějších technologií, čímž jsme schopni docílit přesné a stálé barevnosti tiskovin při různých podmínkách. Díky moderním technologiím jsme schopni zajistit nejvyšší kvalitu tisku při zachování nízké ceny.

web www.tiskarnakyjov.cz

Sea autoplachty s.r.o.

Čejč, Čejč 428 kontakt +420 518 321 142

Hlavním programem firmy SEA autoplachty, s.r.o. je především výroba z měkčeného PVC a jeho potisk. Výrábíme autoplachty na všechny druhy vozidel, reklamní potisk autoplachet, digitální velkoplošný tisk, reklamní transparenty, opláštění skladových hal, veletržní stany,párty stany, přístřešky a prodejní stánky, plachtové konstrukce, i shrnovací, plachty na přívěsné vozíky, krycí plachty na bazény, jezírka a vodní nádrže, krycí plachty, plachtové garáže, plachty na přepravu spec. zboží, nehořlavé…

web www.sea-autoplachty.cz, www.plachtyvyroba.cz

Dolní Bojanovice, Kyjovská 579 kontakt +420 518 372 127

Jsme moderní rodinná tiskárna. Věnujeme se výrobě reklamních tiskovin, kalendářů, vizitek, samolepících etiket, katalogů, obchodních a reklamních brožur. Vlastníme nejmodernější tiskařské stroje a technologie. Součástí naší tiskárny je i špičkové grafické studio. Nabízíme zpracování grafiky včetně fotostudia, propagační materiály a nálepky na víno, kompletní tiskařské práce a servis pro vinaře.

web www.tiskarna-lelka.cz

ATELIER 999, s.r.o.

Brno, Poštovská 657/4 kontakt +420 606 755 646

Firma Ateliér 999 s.r.o. vznikla v r. 1999. Zabývá se téměř výhradně přípravou, elektronickým zpracováním a zprostředkováním tisku jakéhokoli druhu tiskovin, od vizitek přes různé druhy reklamních prospektů, katalogů, kalendářů, plakátů … až po náročnou klasickou knižní produkci.

web atelier999.webmium.com, www.autoantik.cz

Štenclová Nataša - reklama

Hradec nad Moravicí, Kajlovec 90 kontakt +420 553 784 448

Nabízím služby reklamní agentury. Vyrábím reklamní panely, bannery, billboardy, polep aut a výloh. Dále i samolepky s ořezem, plakáty, letáky, velkoplošný tisk, květinové a svatební výzdoby. V oboru máme 18 let praxe.

web www.reklama-stenclova.cz

Indrák Martin - ELEKTRO

Hranice, Komenského 287 , (2 pobočky)

Naší hlavní činností je prodej, montáž a servis satelitní (SAT) a anténní techniky (TV). Montáž plochých TV a propojení AV zařízení. Naše společnosti poskytuje profesionální služby v oblasti řešení vašeho televizního a satelitního příjmu.

web www.elektroindrak.cz

Dušák Josef, Ing. - a.DIGI.cz - vypalování, lisování a potisk CD a DVD

Brno, Vinařská 470/5c kontakt +420 541 235 058, (1 pobočka)

Nabízíme vypalování, lisování a potisk CD a DVD.

web www.a.digi.cz
« předchozí 1 2 3 4 5 8 12 15 další »