Digitální tisk - Jihomoravský kraj

Dolní Bojanovice, Kyjovská 579 kontakt +420 518 372 127

Tisk etiket samolepicích v kotouči, na aršíku i etiket pro mokrý způsob lepení. Připravujeme návrh a tisk - barevné tiskoviny – publikace, časopisy, brožury, katalogy, letáky, skládačky, prospekty, pohlednice, plakáty, složky s klopami, stolní a nástěnné kalendáře, obaly na CD, mapy, tvarové výseky. Provádíme výsek, termoražbu, vazbu V1 až V8. Nabízíme zpracování grafiky včetně fotostudia, propagační materiály a nálepky na víno, kompletní tiskařské práce a propagaci pro vinaře.

web www.tiskarna-lelka.cz

LASERPOINT & TECHNOLOGY s.r.o.

Brno, Příjezdová 519/28 kontakt +420 731 636 329, (2 pobočky)

Zaměřujeme se na polepy, brend reklamních předmětů, transferový tisk, řezání laserem a další služby, které označí Vaše výrobky firemním logem nebo jen obyčejným vzkazem. Nelpíme na minimálním množství a snažíme se vyhovět dlouhodobým zakázkám i šibeničním termínům.

web www.laserpoint.cz

CATDESIGN CZ, s.r.o.

Uherské Hradiště-Mařatice, Sokolovská 573 kontakt +420 572 522 978

Provozujeme grafické studio se zaměřením na velkoplošný digitální tisk. Provádíme také potisk reklamních materiálů – sítotisk či potisk plastů, skla, plexi, samolepicích fólií, textilu, dřeva atd. Dále děláme řezanou grafiku a texty ze samolepicí fólie, výsek etiket a kroužkovou vazbu.

web www.catdesign.cz

Tiskárna Šiki Kyjov

Kyjov, Havlíčkova 182/33a kontakt +420 518 614 143, (2 pobočky)

Podle požadavků klienta jsme schopni ofsetovým tiskem vytisknout letáky, prospekty, časopisy, katalogy a knihy, tiskopisy a jiné merkantilie. Tiskneme na strojích ve velikosti až do formátu B2 - 70x50 cm (CMYK i Pantone). Nejvyšší kvalitu tisku jsme schopni docílit především pořizování nejmodernějších technologií, čímž jsme schopni docílit přesné a stálé barevnosti tiskovin při různých podmínkách. Díky moderním technologiím jsme schopni zajistit nejvyšší kvalitu tisku při zachování nízké ceny.

web www.tiskarnakyjov.cz

ATELIER 999, s.r.o.

Brno, Poštovská 657/4 kontakt +420 606 755 646

Firma Ateliér 999 s.r.o. vznikla v r. 1999. Zabývá se téměř výhradně přípravou, elektronickým zpracováním a zprostředkováním tisku jakéhokoli druhu tiskovin, od vizitek přes různé druhy reklamních prospektů, katalogů, kalendářů, plakátů … až po náročnou klasickou knižní produkci.

web atelier999.webmium.com, www.autoantik.cz

Lenka Šopíková s.r.o. - kancelářská technika

Uherské Hradiště, Svatojiřské nábřeží 457 kontakt +420 572 553 469, (2 pobočky)

Zaobíráme se prodejem a servisem kancelářské techniky. A to tiskárny, kopírovací stroje, faxy, laminátory, řezačky, vazače, registrační pokladny, telefony. Dále v naší nabídce naleznete prodej spotřebního materiálu, kopírování, maloformátový a velkoformátový tisk, renovace toneru do laserových tiskáren.

web www.sopikuh.cz

Indrák Martin - ELEKTRO

Hranice, Komenského 287 , (2 pobočky)

Naší hlavní činností je prodej, montáž a servis satelitní (SAT) a anténní techniky (TV). Montáž plochých TV a propojení AV zařízení. Naše společnosti poskytuje profesionální služby v oblasti řešení vašeho televizního a satelitního příjmu.

web www.elektroindrak.cz

Sea autoplachty s.r.o.

Čejč, Čejč 428 kontakt +420 518 321 142

Hlavním programem firmy SEA autoplachty, s.r.o. je především výroba z měkčeného PVC a jeho potisk. Výrábíme autoplachty na všechny druhy vozidel, reklamní potisk autoplachet, digitální velkoplošný tisk, reklamní transparenty, opláštění skladových hal, veletržní stany,párty stany, přístřešky a prodejní stánky, plachtové konstrukce, i shrnovací, plachty na přívěsné vozíky, krycí plachty na bazény, jezírka a vodní nádrže, krycí plachty, plachtové garáže, plachty na přepravu spec. zboží, nehořlavé…

web www.sea-autoplachty.cz

Dušák Josef, Ing. - a.DIGI.cz - vypalování, lisování a potisk CD a DVD

Brno, Vinařská 470/5c kontakt +420 541 235 058, (1 pobočka)

Nabízíme vypalování, lisování a potisk CD a DVD.

web www.a.digi.cz

HSW Signall s.r.o. - (pobočka Morava)

Brno - (Areál MANAG), Kaštanová 489/34 kontakt +420 212 220 702, (2 pobočky)

Přední dodavatel materiálů a zařízení pro velkoformátový digitální tisk a signmaking. Součástí dodávek je technická a servisní podpora všech zařízení. Školení obsluhy a servisní údržba tiskáren, vytváření barevných kalibrací pro tiskové materiály. Nabízíme samolepicí řezací fólie, řezací plotry a software pro řezání a tisk.

web www.hsw.cz

POINT CZ, s.r.o.

Brno-Zábrdovice, Milady Horákové 890/20 kontakt +420 541 427 511, (2 pobočky)

Nabízíme komplexní služby v oblasti konvenčního ofsetového tisku ve formátu B1 i B2, digitálního ofsetového tisku ve formátu A3+ a následného knihařského zpracování. Tiskneme brožury, katalogy, kalendáře, bloky, letáky, vizitky, slohy, krabičky atp.

web www.pointcz.cz

BRKO, s.r.o.

Brno-Slatina, Tuřanka 221/17 kontakt +420 545 216 490

Tiskneme katalogy, letáky, časopisy, brožury, prospekty, hlavičkové papíry, návody, pozvánky, samolepky, vizitky, potisk obálek, etikety a jiné polygrafické produkty, včetně knihařského zpracování. Používaná technologie: ofsetový tisk a digitální tisk.

web www.tiskarnabrko.cz

bika - velkoobchod papírem, spol. s r.o. (pobočka Brno-Zábrdovice)

Brno-Komárov, Škrobárenská 507/12 kontakt +420 549 413 212, (2 pobočky)

Společnost bika – velkoobchod papírem, spol. s r. o. se zabývá velkoobchodním prodejem papíru a kancelářských potřeb. Aktuálně zaměstnává více než 50 zaměstnanců, z toho více než 50% osob se zdravotním postižením (OZP). Začátkem roku 2009 společnost získala statut chráněné dílny a je poskytovatelem přímého náhradního plnění.

web www.bika.cz

PAPÍR A TISK s.r.o.

Brno-Trnitá, Čechyňská 416/18 kontakt +420 537 020 020

Nabízíme vám kompletní nabídku tisku v malých nákladech, rychlou reakci, špičkovou kvalitu zpracování, spolehlivost dodávek a výborné ceny. A jistotu, že vaše zakázka proběhne bez problémů. V naší branži risk neznamená zisk. Zavedená brněnská tiskárna. Digitální tisk. Tiskneme pro veřejnost - novoročenky, kalendáře, oznámení, navštívenky. Specializovaný tisk pro grafiky, výrobce, organizace, agentury, nakladatele. Tisk knih. Personalizace. Široký výběr papírů.

web www.papiratisk.cz

Vodák Karel - Laserový digitální výsek

Nosislav, Komenského 235 kontakt +420 608 751 011, (1 pobočka)

Děláme laserové gravírování a značení a řezání CO2 laserem a nabízíme prodej a popis reklamních předmětů. Děláme výrobu vizitek a razítek. Jsme malá rodinná firma s osobním přístupem ke každému zákazníkovi. Specializujeme se už deset let na digitální výsek papíru, tedy laserové řezání s vysokou přesností a precizností.

web www.proficut.cz

Repropress - Kašpar Zdenek

Brno-Královo Pole, Srbská 2741/53 kontakt +420 541 589 433

Tiskárna Repropress byla v Brně založena již v roce 1990. Firma se zabývá polygrafickou výrobou. Grafická přípravu a tisk letáků, prospektů, brožur, katalogů, plakátů do formátu A2, pohlednic, samolepek, tiskopisů i vizitek. Dále provádíme číslování, perforování, ražbu a výsek všech druhů tiskovin do formátu B4 a potisk obálek. Naše tiskárna je vybavena moderní technologií ofsetového tisku. Jsme schopni zajistit tisk vizitek, tisk jednoduchých letáků, ale i tisk náročných katalogů, publikací,…

web www.repropress.cz

MSD, spol. s r.o.

Brno, Košinova 1153/110 kontakt +420 541 211 383, (1 pobočka)

Prodáváme kancelářskou techniku a spotřební materiál.

web www.msdbrno.cz

Dilhof Vladimír - ofsetová tiskárna T.D.V.

Brno, Vídeňská 282/80 kontakt +420 548 211 429

Jsme flexibilní firma, která se specializuje na běžný tisk i speciální zakázky, jak malých nákladů, tak i velkých sérií. Naším prvořadým cílem je dosažení nejvyšší kvality při zachování zajímavých cen a díky tomu tedy i co nejvyšší spokojenost zákazníka. Dá se tedy říci, že zajišťujeme kompletní polygrafické služby od A do Z pod „jednou střechou“. V naší nabídce dnes nechybí ani malonákladový digitální tisk.

web www.tdv.cz

PRESSLY s.r.o.

Adamov, Mírová 487 kontakt +420 543 250 270

PRESSLY s.r.o. - Nabízím polygrafickou výrobu. Papírenský a polygrafický průmysl Brno. Nabídka polygrafické výroby.

MORAVIAPRESS a.s.

Břeclav, U Póny 3061 kontakt +420 516 205 111, (2 pobočky)

Ofsetový rotační tisk časopisů, katalogů, letáků, reklamních materiálů, tiskopisů a prospektů. Dokončující knihařské zpracování. Adresujeme výtisky pro poštovní přepravu, předplatitelský servis. Jsme výhradní distributor Sbírky zákonů ČR.

web www.moraviapress.cz
« předchozí 1 2 3 4 5 6 8 další »