Hokejbal – Zlínský kraj

1–10 firem z 19 nalezených Filtry

1HK Kroměříž o.s.

Hokejový klub pro děti, mládež i dospělé. Cílem klubu je výchova mladých hokejistů nejen po stránce sportovní, ale i po stránce osobnostní. Klub spolupracuje se Základní školou Oskol na sportovních třídách s rozšířenou výukou tělesné výchovy. Pořádáme veřejné bruslení.

2Základní škola , Topolná, okres Uherské Hradiště, příspěvková organizace

Škola se nachází v klidném prostředí moravské vesnice Topolná. Součástí školy je školní družina. Můžeme se pochlubit pěknou vnitřní i vnější výzdobou , kterou vytvářejí naši žáci i učitelé.

3FUNNY SPORT s.r.o.

Pod Babou 2515, Zlín Bezdlužná

Specializovaná firma pro návrh a realizaci sportovních hřišť, hřišťových ploch a ploch a výstavbu výstavbu víceúčelových hřišť pro 12 druhů sportů s působností v České republice a zahraničí.

4SPORTOVNÍ KLUBY ZLÍN

Sportovní kluby Zlín jsou sdružením samostatných sportovních klubů ve Zlíně. Posláním SK Zlín je všestranně podporovat rozvoj tělesné výchovy, sportu a turistiky na úrovni města Zlína a vytvářet podmínky pro činnost sdružených sportovních klubů.

5Středisko volného času TYMY

4.2
★★★★★
★★★★★
(53)
Sokolská 70, Holešov
Otevřeno od 10:00
Bezdlužná

Středisko volného času p.o. Holešov nabízí volnočasové aktivity a akce pro děti a dospělé. Dále se zaměřujeme na kroužky pro děti a dospělé, dětské dny, keramické tvoření, fotbalové turnaje, narozeninové oslavy, karnevaly, besídky, pobytové akce pro děti a rodiče, příměstské a pobytové

6Základní škola, Uherské Hradiště, Sportovní 777, příspěvková organizace

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
Sportovní 777, Uherské Hradiště Bezdlužná

Základní škola sportovní poskytuje základní vzdělání v 1. - 9. ročníku. Vytváříme pro naše žáky co nejlepší studijní a sportovní podmínky. Budova školy je rozdělena na dva učební bloky. Budova A - navštěvují hlavně žáci 2. stupně. Jsou zde vybavené odborné učebny pro výuku hudební výchovy, výtvarné…

7Kotrla Vladimír

Vyrábíme hokejové čepele a hokejbalové čepele, spojovací a prodlužovací kolíky.

8HOKEJOVÁ AKADEMIE, z.s.

HOKEJOVÁ AKADEMIE, z.s., se sídlem Družba 1180, 763 31, Brumov-Bylnice, v okrese Zlín a v kraji Zlínský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 16294, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 2012. Více informací naleznete na našich webových stránkách. Zdroj: výpis z dat…

9VHK Vsetín, s.r.o.

VHK Vsetín, s.r.o., se sídlem Na Lapači 394, 755 01, Vsetín-Rokytnice, v okrese Vsetín a v kraji Zlínský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. C 18595, Krajský soud v Ostravě. Právní forma Společnost s ručením omezeným. Založení v roce 1998. Pracuje u nás 1 - 5 zaměstnanců. Předmětem…

10Sdružení hokejbal-Vsetín

Sdružení hokejbal-Vsetín, se sídlem Pod Strání 1776, 755 01, Vsetín, v okrese Vsetín a v kraji Zlínský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 5614, Krajský soud v Ostravě. Právní forma Spolek. Založení v roce 2002. Zdroj: výpis z dat Registru Ares, CreditCheck.


Hokejbal – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách


Hokejbal v lokalitě Zlínský kraj – detailní popis

Na portálu Ekatalog.cz v oboru Hokejbal najdete 19 firem, živnostníků a institucí. Z toho je 17 bezdlužných dle evidence CreditCheck. Naši zástupci už osobně prověřili přes 6 firem v regionu Zlínský kraj.