Hokejbal – Zlín

1–10 firem z 10 nalezených Filtry

1FUNNY SPORT s.r.o.

Pod Babou 2515, Zlín Bezdlužná

Specializovaná firma pro návrh a realizaci sportovních hřišť, hřišťových ploch a ploch a výstavbu výstavbu víceúčelových hřišť pro 12 druhů sportů s působností v České republice a zahraničí.

2SPORTOVNÍ KLUBY ZLÍN

Sportovní kluby Zlín jsou sdružením samostatných sportovních klubů ve Zlíně. Posláním SK Zlín je všestranně podporovat rozvoj tělesné výchovy, sportu a turistiky na úrovni města Zlína a vytvářet podmínky pro činnost sdružených sportovních klubů.

3HOKEJOVÁ AKADEMIE, z.s.

HOKEJOVÁ AKADEMIE, z.s., se sídlem Družba 1180, 763 31, Brumov-Bylnice, v okrese Zlín a v kraji Zlínský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 16294, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 2012. Více informací naleznete na našich webových stránkách. Zdroj: výpis z dat…

5SK (Sací Komando) Mladcová

Hokejový amatérský klub, amatérské hokejové ligy.

6HFC Zlín o.s.

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
M. Knesla 4020, Zlín Bezdlužná

Hokejový fanklub.

7HC PSG Zlín1 pobočka

Hokejový klub. Vedeme mužstva dospělých a mládeže.

8HC PSG Zlín - Zimní stadion Luďka Čajky1 pobočka

Zimní stadion a zajišťujeme extraligový hokej. Kapacita stadionu je 7 000 diváků, z toho je 4 525 míst k sezení. K dispozici jsou skybob, V.I.P. a novinářská sedadla.

10Zlínské aplikované sporty1 pobočka

Sledge hokejový klub s účastí na národních i mezinárodních zápasů.


Hokejbal – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Zlín


Hokejbal v lokalitě Zlín – detailní popis

Na portálu Ekatalog.cz v oboru Hokejbal najdete 10 firem, živnostníků a institucí. Z toho je 9 bezdlužných dle evidence CreditCheck. Naši zástupci už osobně prověřili přes 3 firem v regionu Zlín.