Hokejbal – Kroměříž

1–3 firem z 3 nalezených Filtry

1HK Kroměříž o.s.

Hokejový klub pro děti, mládež i dospělé. Cílem klubu je výchova mladých hokejistů nejen po stránce sportovní, ale i po stránce osobnostní. Klub spolupracuje se Základní školou Oskol na sportovních třídách s rozšířenou výukou tělesné výchovy. Pořádáme veřejné bruslení.

2Středisko volného času TYMY

4.2
★★★★★
★★★★★
(53)
Sokolská 70, Holešov
Otevřeno od 10:00
Bezdlužná

Středisko volného času p.o. Holešov nabízí volnočasové aktivity a akce pro děti a dospělé. Dále se zaměřujeme na kroužky pro děti a dospělé, dětské dny, keramické tvoření, fotbalové turnaje, narozeninové oslavy, karnevaly, besídky, pobytové akce pro děti a rodiče, příměstské a pobytové

3Hokejbalový Club Kvasice Knights

Hokejbalový Club Kvasice Knights, se sídlem Družstevní 644, 768 21, Kvasice, v okrese Kroměříž a v kraji Zlínský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 10127, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 2003. Zdroj: výpis z dat Registru Ares, CreditCheck.


Hokejbal – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Kroměříž


Hokejbal v lokalitě Kroměříž – detailní popis

Na portálu Ekatalog.cz v oboru Hokejbal najdete 3 firem, živnostníků a institucí. Z toho je 3 bezdlužných dle evidence CreditCheck. Naši zástupci už osobně prověřili přes 1 firem v regionu Kroměříž.