Futsal – Bělov okres Zlín

1–10 firem z 30 nalezených Filtry

1FC Žlutava, z.s.

1.7 km Žlutava 191, Žlutava Bezdlužná

FC Žlutava, z.s., se sídlem Žlutava 191, 763 61, Žlutava, v okrese Zlín a v kraji Zlínský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 5649, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 1996. Zdroj: výpis z dat Registru Ares, CreditCheck.

2TJ Jiskra Otrokovice1 pobočka

4.0
★★★★★
★★★★★
(58)
1.7 km Sport. areál TJ…, Otrokovice

Tělovýchovná jednota s 19 sportovními oddíly se zaměřením na atletiku, kuželky, orientační běh, turistiku, sportovní gymnastiku a cyklistiku, stolní tenis. Vedeme družstva kopané, házené, volejbalu, veslování, lyžování, stolního tenisu, šach, jógy a jiná.

5FC Slovácká Sparta Spytihněv

8.0 km Spytihněv 590, Spytihněv Bezdlužná

Fotbalový klub. Trénujeme přípravku, mladší a starší žáky, dorost a muže.

7SEEKER, s.r.o.

11.4 km Rybníky VIII B326, Zlín Bezdlužná

Specializujeme se na velkoobchodní prodej potřeb pro tenis, squash, badminton a golf. Distribuce značek Dunlop, Lotto, Carlton a Slazenger. V nabídce naleznete rakety, míče a míčky, tašky, doplňky, textil, obuv.

8SPORTOVNÍ KLUBY ZLÍN

Sportovní kluby Zlín jsou sdružením samostatných sportovních klubů ve Zlíně. Posláním SK Zlín je všestranně podporovat rozvoj tělesné výchovy, sportu a turistiky na úrovni města Zlína a vytvářet podmínky pro činnost sdružených sportovních klubů.

9FC FASTAV Zlín, a.s.1 pobočka

13.5 km Tyršovo nábřeží 4381, Zlín Bezdlužná

Tréninky a pořádání fotbalových utkání. V klubu působí dva týmy a dvanáct mládežnických celků.


Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Zlín


Futsal v lokalitě Bělov – detailní popis

Na portálu Ekatalog.cz v oboru Futsal najdete 30 firem, živnostníků a institucí. Z toho je 27 bezdlužných dle evidence CreditCheck. Naši zástupci už osobně prověřili přes 9 firem v regionu Bělov.