Futsal – Zlínský kraj

1–10 firem z 105 nalezených Filtry

1TJ Jiskra Otrokovice1 pobočka

4.0
★★★★★
★★★★★
(58)
Sport. areál TJ…, Otrokovice

Tělovýchovná jednota s 19 sportovními oddíly se zaměřením na atletiku, kuželky, orientační běh, turistiku, sportovní gymnastiku a cyklistiku, stolní tenis. Vedeme družstva kopané, házené, volejbalu, veslování, lyžování, stolního tenisu, šach, jógy a jiná.

2Sportovní zařízení města Kroměříže3 pobočky

4.0
★★★★★
★★★★★
(41)
Obvodová 3965, Kroměříž Bezdlužná

Sportovní zařízení města Kroměříže provozuje bazén o délce 25 m a malý bazén, který slouží pro výuku plavání a plavání dětí s rodiči. Nabízí i solárium, masáže, saunu, fitcentrum a řadu dalších aktivit. Dále provozuje zimní stadion, fotbalový stadion a tenisové kurty. Možnost pronájmu …

3Obec Záříčí

Záříčí 25, Záříčí
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Obec Záříčí leží nedaleko Kroměříže. Je členem Mikroregionu Střední Haná. Obec se nachází v nádherném a turisticky velmi atraktivním kraji nedaleko řeky Moravy. Obecní úřad poskytuje služby Czech POINTu.

4Obecní úřad Lutopecny

Lutopecny 1, Lutopecny
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Obecní úřad podává informace žadatelům, plní úkoly uložené radou nebo zastupitelstvem obce, pomáhá výborům a komisím v jejich činnosti vykonávat státní správu, zřídí na veřejně dostupném místě úřední desku a spravuje obec.

5Město Hluk7 poboček

Město Hluk leží asi 12 km jihovýchodně od Uherského Hradiště. Název města Hluk vznikl v dávných dobách, kdy lidé při blížícím se nebezpečí na kopcích kolem města zapalovali ohně a hlasitě křičeli, aby tím hlukem varovali lidi ve městě. Vždy jednou za tři roky, na přelomu června a července, se v…

6SEEKER, s.r.o.

Specializujeme se na velkoobchodní prodej potřeb pro tenis, squash, badminton a golf. Distribuce značek Dunlop, Lotto, Carlton a Slazenger. V nabídce naleznete rakety, míče a míčky, tašky, doplňky, textil, obuv.

7Sportoviště města Uherské Hradiště, Stonky3 pobočky

4.5
★★★★★
★★★★★
(26)
Stonky 860, Uherské Hradiště

Provoz víceúčelového sportoviště. Nabízíme atletický areál, fotbalové tréninkové hřiště, volejbalové, beachvolejbalové a tenisové kurty, basketbalové hřiště a skatepark. Centrum sportovních nadějí. Dále městský fotbalový a hokejový stadion i bruslení veřejnosti.

8RACHA KOVO SPORT s.r.o.

Provádíme zámečnické práce. Dále výroba regálových systémů a výroba související s výstavbou sportovišť, zejména fotbalového vybavení. Vyrábíme i hliníkové branky, záchytné sítě, tribuny, lavičky, zábradlí a oplocení areálu. Mimo jiné montujeme regálové plošiny a policové regály.

9SPORTOVNÍ KLUBY ZLÍN

Sportovní kluby Zlín jsou sdružením samostatných sportovních klubů ve Zlíně. Posláním SK Zlín je všestranně podporovat rozvoj tělesné výchovy, sportu a turistiky na úrovni města Zlína a vytvářet podmínky pro činnost sdružených sportovních klubů.

10Středisko volného času TYMY

4.2
★★★★★
★★★★★
(53)
Sokolská 70, Holešov
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Středisko volného času p.o. Holešov nabízí volnočasové aktivity a akce pro děti a dospělé. Dále se zaměřujeme na kroužky pro děti a dospělé, dětské dny, keramické tvoření, fotbalové turnaje, narozeninové oslavy, karnevaly, besídky, pobytové akce pro děti a rodiče, příměstské a pobytové


Firmy v dalších lokalitách


Futsal v lokalitě Zlínský kraj – detailní popis

Na portálu Ekatalog.cz v oboru Futsal najdete 105 firem, živnostníků a institucí. Z toho je 95 bezdlužných dle evidence CreditCheck. Naši zástupci už osobně prověřili přes 32 firem v regionu Zlínský kraj.