Futsal – Břeclav

1–10 firem z 23 nalezených Filtry

1Město Klobouky u Brna - Městský úřad

nám. Míru 169/1, Klobouky u Brna
Otevřeno od 7:00
Bezdlužná

Klobouky u Brna leží v malebném údolí obklopeném lesy a vinicemi na jihovýchodních výběžcích Žďánického lesa. Do katastru obce náleží také osada Martinice a obec Bohumilice, jako místní část města Klobouky.

2Obec Týnec1 pobočka

Náves 1, Týnec
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Dominantou obce je barokní kostel Stětí svatého Jana Křtitele postavený v roce 1760. Před školní budovou stojí pomník T. G. Masaryka. Jihozápadním směrem od obce u silnice do Tvrdonic je pod mohutným dubem kaple Panny Marie. U kapličky na kraji vesnice roste památkově chráněný dub.

3Obecní úřad Křepice (okres Břeclav)

Křepice 25, Křepice
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Obecní úřad podává informace žadatelům, plní úkoly uložené radou nebo zastupitelstvem obce, pomáhá výborům a komisím v jejich činnosti vykonávat státní správu, zřídí na veřejně dostupném místě úřední desku a spravuje obec.

4Obecní úřad Kurdějov

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
Kurdějov 1, Hustopeče Bezdlužná

Obecní úřad podává informace žadatelům, plní úkoly uložené radou nebo zastupitelstvem obce, pomáhá výborům a komisím v jejich činnosti vykonávat státní správu, zřídí na veřejně dostupném místě úřední desku a spravuje obec.

6Okresní fotbalový svaz Břeclav

Veslařská 2126/1, Břeclav
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Okresní fotbalový svaz Břeclav, se sídlem Veslařská 2126/1, 690 02, Břeclav, v okrese Břeclav a v kraji Jihomoravský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 27545, Městský soud v Praze. Právní forma Pobočný spolek. Založení v roce 2013. Předmětem podnikání je: Činnost účetních poradců,…

7Tělovýchovná jednota Agrotec Hustopeče1 pobočka

Tělovýchovná jednota Agrotec Hustopeče, se sídlem Družstevní 894/15, 693 01, Hustopeče, v okrese Břeclav a v kraji Jihomoravský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 432, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 1990. Více informací naleznete na našich webových…

8TJ Velké Bílovice (pobočka Velké Bílovice)1 pobočka

TJ Velké Bílovice, se sídlem Záhumní 1169, 691 02, Velké Bílovice, v okrese Břeclav a v kraji Jihomoravský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 782, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 1991. Více informací naleznete na našich webových stránkách. Zdroj: výpis z…

9TJ Moravská Nová Ves, z. s.

TJ Moravská Nová Ves, z. s., se sídlem náměstí Republiky 107, 691 55, Moravská Nová Ves, v okrese Břeclav a v kraji Jihomoravský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 734, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 1991. Zdroj: výpis z dat Registru Ares, CreditCheck.

10TJ Slavoj Velké Pavlovice

TJ Slavoj Velké Pavlovice, se sídlem Hodonínská 90/2, 691 06, Velké Pavlovice, v okrese Břeclav a v kraji Jihomoravský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 1571, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 1992. Pracuje u nás 1 - 5 zaměstnanců. Předmětem podnikání je:…


Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Břeclav


Futsal v lokalitě Břeclav – detailní popis

Na portálu Ekatalog.cz v oboru Futsal najdete 23 firem, živnostníků a institucí. Z toho je 21 bezdlužných dle evidence CreditCheck. Naši zástupci už osobně prověřili přes 7 firem v regionu Břeclav.