Futsal – Jihomoravský kraj

1–10 firem z 191 nalezených Filtry

1Město Klobouky u Brna - Městský úřad

nám. Míru 169/1, Klobouky u Brna
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Klobouky u Brna leží v malebném údolí obklopeném lesy a vinicemi na jihovýchodních výběžcích Žďánického lesa. Do katastru obce náleží také osada Martinice a obec Bohumilice, jako místní část města Klobouky.

2BoNeC Sports, spol. s r.o.

4.9
★★★★★
★★★★★
(1)
Konečného náměstí…, Brno
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

BoNeC Sports je přímým dovozcem sportovního vybavení od firem z USA. Prodáváme sportovní zboží na baseball, basketball a americký fotbal.

3Město Modřice2 pobočky

První písemná zmínka o Modřicích je zaznamenána roku 1141. V té době stával na území dnešního města hrad, který patřil olomouckým biskupům. Modřice byly vyhlášenou zemědělskou oblastí, v které se dařilo především pěstování cibule a zelí. Ve městě žije 4800 obyvatel a nachází se v nadmořské výšce…

4Brněnská asociace futsalu

4.5
★★★★★
★★★★★
(46)
Rybnická 60/75, Brno Bezdlužná

Provozujeme sportovní sdružení zaměřené na futsal.

5Tělovýchovná jednota START Brno

4.0
★★★★★
★★★★★
(3)
Loosova 800/1b, Brno Bezdlužná

Oddíl lukostřelby, fotbalu, golfu, lyžování, turistiky, tenisu a volejbalu.

6Orel jednota Ořechov2 pobočky

4.5
★★★★★
★★★★★
(75)
Sokolská 116/2, Ořechov Bezdlužná

Provozujeme křesťanskou organizaci zabývající se výchovou mladých lidí i dětí zejména prostřednictvím sportovních aktivit-volejbal, basketbal, badminton, florbal, tenis a fotbal.

8Bison Sportswear, s.r.o.

4.7
★★★★★
★★★★★
(45)
Nesvačilka 115, Nesvačilka

Firma Bison Sportswear, s.r.o. patří k předním evropským výrobcům dresů a sportovního oblečení pro všechny sporty. Zaměřuje se na zakázkovou výrobu originálních kolekcí se specifickým designem.

9Obec Týnec1 pobočka

Náves 1, Týnec
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Dominantou obce je barokní kostel Stětí svatého Jana Křtitele postavený v roce 1760. Před školní budovou stojí pomník T. G. Masaryka. Jihozápadním směrem od obce u silnice do Tvrdonic je pod mohutným dubem kaple Panny Marie. U kapličky na kraji vesnice roste památkově chráněný dub.

10Obecní úřad Malínky

4.5
★★★★★
★★★★★
(1)
Malínky 75, Malínky Bezdlužná

Obecní úřad podává informace žadatelům, plní úkoly uložené radou nebo zastupitelstvem obce, pomáhá výborům a komisím v jejich činnosti vykonávat státní správu, zřídí na veřejně dostupném místě úřední desku a spravuje obec.


Firmy v dalších lokalitách


Futsal v lokalitě Jihomoravský kraj – detailní popis

Na portálu Ekatalog.cz v oboru Futsal najdete 191 firem, živnostníků a institucí. Z toho je 172 bezdlužných dle evidence CreditCheck. Naši zástupci už osobně prověřili přes 57 firem v regionu Jihomoravský kraj.