ŽALUZIE KASKO s.r.o.

Lidická 700/19, 602 00 Brno Ověřená firma

Nabízíme vám moderní plastová okna, hliníková okna, vstupní dveře a garážová vrata. Prodáváme i značkovou stínicí techniku a sítě proti hmyzu. Součástí našich služeb je odborná montáž všech námi nabízených produktů. Kontaktujte nás! Rádi vám poradíme s výběrem.

09910506 ARES
DIČ CZ09910506
Vznik 2021
Mobily 775 777 001
administrace a cenové kalkulace
poradenství oken a dveří,venkovní stínění
vedoucí montážní a servisní technik
  • okna, dveře, žaluzie, horizontální žaluzie, vertikální žaluzie, dřevěné žaluzie, textilní rolety, římské rolety, rolety, rolety den noc, plisé, japonské stěny, screenové rolety, venkovní rolety, venkovní žaluzie, garážová vrata, sekční garážová vrata, rolovací garážová vrata, roletová garážová vrata, křídlová garážová vrata, výklopná vrata, vchodové dveře, vstupní dveře, plastové vchodové dveře, hliníkové vchodové dveře, plastová okna, hliníková okna, venkovní stínění, vnitřní stínění, sítě proti hmyzu, stínicí technika, vnitřní stínicí technika, vnější stínicí technika, markýzy, pergoly, Home Inclusive
  • Zabýváme se prodejem a montážemi oken, dveří, garážových vrat, stínicí techniky a sítí proti hmyzu od předních českých a evropských výrobců. 

    V našem sortimentu naleznete kvalitní a cenově dostupná plastová okna vhodná i pro nízkoenergetické a pasivní domy, pevná a odolná hliníková okna vhodná pro rodinné i komerční nemovitosti, moderní plastové vchodové dveře ve 45 designových variantách a garážová vrata nejvyšší kvality.

    U nás si můžete vybrat okna, dveře, vrata a oplocení v jednom designu (Home Inclusive) pro váš dokonale sladěný dům.