FAIRA pharmaceuticals, s.r.o.

5.0
★★★★★
★★★★★
(5)
Zádveřice 128, 763 12 Zádveřice-Raková Bezdlužná Ověřená firma

Zabýváme se čištěním fasád a střech a ochranou povrchu fasád a střech před vlhkostí a znečištěním povrchu. Dále poskytujeme anti-graffiti servis, v rámci kterého nabízíme prevenci graffiti a odstranění graffiti.

Recenze

5.0
★★★★★
★★★★★
5 Google recenzí
09067949 ARES
Vznik 2020
Mobily 607 213 555
Dominik Rafaj (jednatel)
  • čištění fasád Zlín, profesionální čištění fasád, čištění fasád, chemické čištění fasád, čištění střech, chemické čištění střech, ochrana povrchu fasád, ochranou povrchu střech, anti-graffiti servis, prevence graffiti, odstranění graffiti, fungicidní ochrana fasád, fungicidní ochrana střech, hydrofobní a olejofobní ochrana fasád, hydrofobní a olejofobní ochrana střech
  • Jsme specialisté na čištění fasád a střech. Vaši fasádu nebo střechu odborně zbavíme špíny, plísní, mechů a dalších nečistot. Specializujeme se na chemické čištění fasád a střech a následnou realizaci dlouhodobé ochrany povrchu před novotvorbou nečistot a nepříznivými vlivy. 

    Na ochranu fasád a střech používáme speciální ochranné a impregnační prostředky – fungicidní ochrana, hydrofobní a olejofobní ochrana, neutralizační prostředky. 

    Součástí našich služeb je anti-graffiti servis