Sportovní oblečení, obuv – Dolní Lhota okres Ostrava - město

Sportujete často a rádi? Pak jistě víte, jak je důležité mít kvalitní sportovní oblečení a obuv. Sportovní oblečení a obuv vždy vybírejte podle toho, jaký sport provozujete, jak často a za jakých podmínek. Prodejci sportovního oblečení v lokalitě Dolní Lhota

1–10 firem z 162 nalezených Filtry

1Lednický Karel- Tandemservis (pobočka Ostrava, Pustkovec)1 pobočka

4.7 km Plk. Rajmunda…, Ostrava, Pustkovec
Otevřeno do 17:00

Výroba tandemů, dvojkol, dětských závěsných kol, sportovních tříkolek a speciálních kol pro postižené.

2Lataník Kryštof- Corrigo

4.8
★★★★★
★★★★★
(32)
5.0 km V Zahradách 135, Ostrava
Dnes už má zavřeno

Provozujeme úschovnu kol. Výkup, prodej a servis nových i starších kol a náhradních dílů.

3Dékany Miroslav- Cursorbike

5.0 km Karola Šmidkeho 1818, Ostrava
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Prodej jízdních kol, elektrokol, koloběžek, odrážedel, náhradních dílů, cyklistického oblečení, přileb, sportovní výživy. Nabídka servisu jízdních kol.

4Makaloušová Jana- Hiphopdesign.cz

Internetový prodej pánské i dámské hip hop a street módy světových značek Johnny Blaze, Ezekiel, Hoodboyz, Mecca, Wu Wear a jiných.

5SK OBUV s.r.o.

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
5.3 km 17. listopadu 598/32, Ostrava
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Firma nabízí prodej obuvi, kožené galanterie, čepic a doplňků.

7Madopo socks, s.r.o. (pobočka Ostrava-Poruba)2 pobočky

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
5.6 km Alšovo náměstí 688/6, Ostrava-Poruba
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Madopo socks, s.r.o., se sídlem Alšovo náměstí 688/6, 708 00, Ostrava-Poruba, v okrese Ostrava - město a v kraji Moravskoslezský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. C 74488, Krajský soud v Ostravě. Právní forma Společnost s ručením omezeným. Založení v roce 2018. Pracuje u nás 1 - 5…

8HUDYsport a.s. (pobočka Ostrava)36 poboček

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
5.8 km Hlavní třída 557/87, Ostrava - Poruba Bezdlužná

Vedeme specializovanou síť obchodů s outdoorovým vybavením po celé ČR i na Slovensku. Prodáváme sportovní oblečení, turistickou obuv, batohy, stany i spacáky. Vše v sortimentu pochází od zavedených výrobců.

9Macháček Pavel - CykloMach1 pobočka

5.0
★★★★★
★★★★★
(2)
6.2 km Rušná 1716/2, Ostrava
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Jízdní kola - prodej a servis. Nabízíme také prodej cyklistických potřeb.

10Lowellpro s.r.o. (pobočka Ostrava, Martinov)1 pobočka

4.8
★★★★★
★★★★★
(18)
6.3 km Trachovec 3052/1 , Ostrava, Martinov Bezdlužná

Zaměřujeme se na výrobu sportovních oděvů, oděvů pro volný čas a kulturistiku.


Sportovní oblečení, obuv – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Ostrava - město


Sportovní oblečení, obuv v lokalitě Dolní Lhota – detailní popis

Sportovní oblečení a sportovní obuv jsou důležitou součástí každého sportovního výkonu a nezbytným vybavením každého sportovce. Pomáhají vám k lepším sportovním výkonům, cítit se pohodlně a podporují vaše zdraví. Také ovlivňují váš styl a osobnost. 

Tipy, jak si vybrat správné sportovní oblečení a obuv 

Zvolte správnou velikost a střih. Sportovní oblečení by mělo být dostatečně volné, aby vám umožnilo volný pohyb, ale zároveň ne moc široké, aby vás neomezovalo. Sportovní obuv by vám měla být pohodlná a měla by kopírovat tvar vaší nohy. Neměla by vás tlačit ani se vám vyzouvat. Ideální je zkoušet si novou obuv i s ponožkami, které budete nosit při sportu.

Zvolte vhodný materiál. Sportovní oblečení by mělo být vyrobeno z lehkých, prodyšných, funkčních a odolných materiálů, které odvádějí pot od těla a udržují vás v suchu. Také by se mělo dát snadno vyprat. Sportovní obuv by měla být vyrobena z pevných, pružných a protiskluzových materiálů, které chrání vaše nohy a zajišťují dobrý grip na různých površích. 

Zvolte správný typ a funkci. Sportovní oblečení a sportovní obuv vybírejte podle toho, jaký sport provozujete, jak často a za jakých podmínek. Např. pro běh potřebujete jiné oblečení a obuv než pro cyklistiku nebo jógu. Zvažte také, jaké funkce potřebujete od svého sportovního oblečení a obuvi. Potřebujete kapsy, kapuci, reflexní prvky, polstrování nebo podporu?

Zvolte kvalitní značku. Sportovní oblečení a sportovní obuv jsou investicí do vašeho zdravého životního stylu. Proto je dobré si vybrat kvalitní značku, která vám zajistí pohodlí, spokojenost a dlouhou životnost. 

Zvolte optimální cenu. Za sportovní oblečení a obuv nemusíte utrácet velké peníze. Lepší je investovat do pár kvalitních kousků, které vydrží, než každou chvíli kupovat nějaké levné a nekvalitní kousky, které nejenže dlouho nevydrží a nejsou tak funkční, ale ani nám nejsou příjemné a pohodlné. Sportovní oblečení a obuv nakupujte v akcích nebo využívejte slevové kódy, kterých je dnes plno na sociálních sítích.