Sportovní oblečení, obuv – Moravskoslezský kraj

Sportujete často a rádi? Pak jistě víte, jak je důležité mít kvalitní sportovní oblečení a obuv. Sportovní oblečení a obuv vždy vybírejte podle toho, jaký sport provozujete, jak často a za jakých podmínek. Prodejci sportovního oblečení v lokalitě Moravskoslezský kraj

1–10 firem z 248 nalezených Filtry

1Bc. Roman Janoušek – TREKOBCHOD – Outdoorové vybavení2 pobočky

4.6
★★★★★
★★★★★
(32)
28. října 16, Nový Jičín
Otevřeno od 9:00
Bezdlužná Ověřená

Provozujeme kamenný a internetový obchod s kvalitním outdoorovým vybavením. U nás zakoupíte batohy, trekové boty, termoprádlo, norské svetry, stany, spacáky, karimatky a mnoho dalšího turistického vybavení. Nabízíme i dětské outdoorové vybavení.

2Pošík Ladislav - jízdní kola

4.9
★★★★★
★★★★★
(23)
Podolská 88, Hradec nad Moravicí
Otevřeno od 11:00
Bezdlužná Ověřená

Zabýváme se prodejem a servisem jízdních kol, horských kol, elektrokol i silničních kol, koloběžek a elektrokoloběžek především značek Author, Scott a CTM včetně cyklistického příslušenství. Nabízíme celou řadu sortimentu a cyklistických potřeb, přileb a sportovního oblečení značek CRAFT,…

3TOPKOLO s.r.o.1 pobočka

4.8
★★★★★
★★★★★
(89)
Servisní 5556/1, Ostrava, Třebovice
Otevřeno od 9:00
Bezdlužná

Zabýváme se prodejem horských a trekingových kol, městských elektrických kol, skládacích kol a elektrických koloběžek. Provoz servisu a půjčovny kol.

4Holuša Jan, Mgr.- Český-Sport.cz

5.0
★★★★★
★★★★★
(12)
1. máje 481/16, Ostrava, Mariánské…
Otevřeno od 9:00
Bezdlužná

Provozujeme kamenný a internetový obchod s nabídkou sportovních potřeb. Nabízíme koloběžky Kostka, Yedoo a Micro pro děti i dospělé. Dále elektrokola Apache, Mayo a Liberty i skládací kola Tern, brašny na kolo Ortlieb či disky a potřeby pro discgolf.

5Honzková Martina- Tripol-shop.cz

Mírová 127, Raduň
Otevřeno od 8:00
Bezdlužná

Zabýváme se dovozem a velkoobchodním prodejem oblečení renomovaných firem Tawi, Monika Lasota, Stanley a Vankel. Nabízíme trička, košile, svetry, mikiny, kalhoty.

6HOTA Ostrava, s.r.o.

Provozujeme výrobu elektrokol, sedaček, skládacích kol a koloběžek.Nabízíme i jízdní kola a cyklodoplňky.

7SK OBUV s.r.o.

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
17. listopadu 598/32, Ostrava
Otevřeno od 9:00
Bezdlužná

Firma nabízí prodej obuvi, kožené galanterie, čepic a doplňků.

8Jursa Petr - Jízdní kola1 pobočka

5.0
★★★★★
★★★★★
(9)
Těšínská 1095, Frýdek-Místek
Otevřeno od 9:00
Bezdlužná

Nabízíme prodej a opravy jízdních kol, elektrokol, a cyklodoplňků (HAIBIKE, LEADER FOX, MAXBIKE, VAUTRON). Věnujeme se také vysoce kvalitnímu servisu a poradenství. Navštivte naši prodejnu kol. Těšíme se na vás!

9Horák Pavel - jízdní kola

5.0
★★★★★
★★★★★
(5)
Revoluční 1155/66, Krnov
Otevřeno od 9:00
Bezdlužná

Naše firma se zabývá prodejem jízdních kol, koloběžek a cyklistického oblečení.

10Burda Lukáš - Centrum Čtyřkolek1 pobočka

4.6
★★★★★
★★★★★
(137)
Krnovská 641/131, Opava
Otevřeno od 8:30
Bezdlužná

Zabýváme se prodejem a servisem značkových čtyřkolek a skútrů. Naleznete u nás značky Arctic Cat, Polaris, Journeyman, TGB, Access, Kymco, SMC a jiné. Nabízíme motocyklové příslušenství. Jsme přímí dovozci dirtbiků X - motos do ČR.


Sportovní oblečení, obuv – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách


Sportovní oblečení, obuv v lokalitě Moravskoslezský kraj – detailní popis

Sportovní oblečení a sportovní obuv jsou důležitou součástí každého sportovního výkonu a nezbytným vybavením každého sportovce. Pomáhají vám k lepším sportovním výkonům, cítit se pohodlně a podporují vaše zdraví. Také ovlivňují váš styl a osobnost. 

Tipy, jak si vybrat správné sportovní oblečení a obuv 

Zvolte správnou velikost a střih. Sportovní oblečení by mělo být dostatečně volné, aby vám umožnilo volný pohyb, ale zároveň ne moc široké, aby vás neomezovalo. Sportovní obuv by vám měla být pohodlná a měla by kopírovat tvar vaší nohy. Neměla by vás tlačit ani se vám vyzouvat. Ideální je zkoušet si novou obuv i s ponožkami, které budete nosit při sportu.

Zvolte vhodný materiál. Sportovní oblečení by mělo být vyrobeno z lehkých, prodyšných, funkčních a odolných materiálů, které odvádějí pot od těla a udržují vás v suchu. Také by se mělo dát snadno vyprat. Sportovní obuv by měla být vyrobena z pevných, pružných a protiskluzových materiálů, které chrání vaše nohy a zajišťují dobrý grip na různých površích. 

Zvolte správný typ a funkci. Sportovní oblečení a sportovní obuv vybírejte podle toho, jaký sport provozujete, jak často a za jakých podmínek. Např. pro běh potřebujete jiné oblečení a obuv než pro cyklistiku nebo jógu. Zvažte také, jaké funkce potřebujete od svého sportovního oblečení a obuvi. Potřebujete kapsy, kapuci, reflexní prvky, polstrování nebo podporu?

Zvolte kvalitní značku. Sportovní oblečení a sportovní obuv jsou investicí do vašeho zdravého životního stylu. Proto je dobré si vybrat kvalitní značku, která vám zajistí pohodlí, spokojenost a dlouhou životnost. 

Zvolte optimální cenu. Za sportovní oblečení a obuv nemusíte utrácet velké peníze. Lepší je investovat do pár kvalitních kousků, které vydrží, než každou chvíli kupovat nějaké levné a nekvalitní kousky, které nejenže dlouho nevydrží a nejsou tak funkční, ale ani nám nejsou příjemné a pohodlné. Sportovní oblečení a obuv nakupujte v akcích nebo využívejte slevové kódy, kterých je dnes plno na sociálních sítích.