Sportovní oblečení, obuv – Prostějov

Sportujete často a rádi? Pak jistě víte, jak je důležité mít kvalitní sportovní oblečení a obuv. Sportovní oblečení a obuv vždy vybírejte podle toho, jaký sport provozujete, jak často a za jakých podmínek. Prodejci sportovního oblečení v lokalitě Prostějov

1–10 firem z 54 nalezených Filtry

1Lidl Česká republika v.o.s. (pobočka Prostějov)181 poboček

2.5
★★★★★
★★★★★
(1)
Anenská 4511/27, Prostějov
Otevřeno do 20:00

Firma Lidl se zabývá prodejem potravin, ale také módy, dětského oblečení, potřeb pro dílnu a zahradu, kuchyňských potřeb, sportovních potřeb, potřeb pro domácnost, bytového textilu, nábytku, elektroniky, hraček, matrací, roštů, osvětlení i obuvi. Můžeme Vám také nabídnout auto -…

2RAVANNI, s.r.o. (pobočka Prostějov)1 pobočka

5.0
★★★★★
★★★★★
(3)
Lidická 1715/8, Prostějov Bezdlužná

Výroba dámského, pánského a dětského oblečení. Nabízíme halenky, tuniky, společenské šaty, trička, mikiny, tepláky, legíny a pyžama. Velikostní sortiment se pohybuje od velikosti 98 až po 170. Dámské a pánské oblečení se pohybuje i ve velkostech S – XXXL.

3Ing. Sedláček Miloš - Sedco.cz

3.9
★★★★★
★★★★★
(31)
Průmyslová 3143/5, Prostějov Bezdlužná

Velkoobchod sportovních potřeb nabízí míče MIKASA a GALA, stolní tenis DHS, JOOLA, STIGA, potřeby pro tenis, quash HEAD, WISH. Vedeme rotopedy a eliptikaly, potřeby fitness, trampolíny, floorball, hokej, sáně, lyže, lyžařské doplňky BLIZZARD, brusle BOTAS, in-line, skateboardy, čluny a bazeny INTEX.

4Pramos, spol. s r. o. - PRAMOS Cyklosport3 pobočky

Prodej a servis jízdních kol značek Kellys, Dema, Rock Machine a Leader Fox. Nabízíme náhradní díly a cyklistické doplňky, cyklistické oblečení, computery, trenažéry, batohy, balanční kolečka a další. Poskytujeme odborné poradenství. Půjčování koloběžek.

5OPP CENTRUM s.r.o. - chráněná dílna

4.5
★★★★★
★★★★★
(115)
Prostějovská 3/10, Mostkovice
Otevřeno do 18:00
Bezdlužná

Prodej outdoorového, pracovního a sportovního oblečení, dále lovecké, myslivecké, trekkingové-outdorové Gore-tex obuvi. Firma je autorizovaný prodejce značek Merrell, Moira, Northfinder, Garmisch, Sprandi, RVC, Demar, Rejoice, VM.

6Koblížek Petr - kola

4.7
★★★★★
★★★★★
(61)
Komenského 1604/1, Prostějov
Otevřeno do 17:30
Bezdlužná

Prodej kvalitních jízdních kol, opravna-cykloservis. Dále nabízíme sportovní potřeby, oblečení, výživu, náhradní díly. Možnost prodeje i na splátky.

7Ricardo sport

5.0
★★★★★
★★★★★
(28)
Plumlovská 89, Prostějov
Otevřeno do 18:00
Bezdlužná

Jsme obchod s cyklistickým vybavením s dlouholetou tradicí a zkušenostmi. Obchod prošel zásadní personální obměnou a rozšířením o nové prostory a to o skiservis a půjčovnu lyží a snowboardů.

8Cetkovský Petr - TENIS SERVIS1 pobočka

Firma TENIS SERVIS byla založena v roce 1999, jako servis zajišťující potřeby tenistů rozmáhajícího se klubu TK Prostějov. V začátcích podnikání jsem uplatňoval rozsáhlé zkušenosti z trenérské a servismanské činnosti pro svou dceru českou reprezentantku (Petra Cetkovská, top WTA #25) a také…

9Mystic bike

4.7
★★★★★
★★★★★
(52)
Plumlovská 456/32, Prostějov
Otevřeno do 18:00
Bezdlužná

Specializovaná prodejna jízdních kol značek GT bicycles, MERIDA, Focus, Apache a Apache elektrokola. Provádíme kompletní cykloservis a přestavby kol. V našem sortimentu najdete doplňky značek Uvex, Maxxis, Schwalbe, Lake, Shimano, Endura, Osprey atd. Nákup na splátky, zákaznické karty, e-shop.

10Takko Fashion s.r.o. (pobočka Držovice)110 poboček

Konečná 461/19 , Držovice
Otevřeno do 20:00
Bezdlužná

Nabízíme diskontní prodej módní konfekce rozdělený do dámského, pánského a dětského oddělení. Prodáváme sportovní oblečení a módní doplňky.


Sportovní oblečení, obuv – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Prostějov


Sportovní oblečení, obuv v lokalitě Prostějov – detailní popis

Sportovní oblečení a sportovní obuv jsou důležitou součástí každého sportovního výkonu a nezbytným vybavením každého sportovce. Pomáhají vám k lepším sportovním výkonům, cítit se pohodlně a podporují vaše zdraví. Také ovlivňují váš styl a osobnost. 

Tipy, jak si vybrat správné sportovní oblečení a obuv 

Zvolte správnou velikost a střih. Sportovní oblečení by mělo být dostatečně volné, aby vám umožnilo volný pohyb, ale zároveň ne moc široké, aby vás neomezovalo. Sportovní obuv by vám měla být pohodlná a měla by kopírovat tvar vaší nohy. Neměla by vás tlačit ani se vám vyzouvat. Ideální je zkoušet si novou obuv i s ponožkami, které budete nosit při sportu.

Zvolte vhodný materiál. Sportovní oblečení by mělo být vyrobeno z lehkých, prodyšných, funkčních a odolných materiálů, které odvádějí pot od těla a udržují vás v suchu. Také by se mělo dát snadno vyprat. Sportovní obuv by měla být vyrobena z pevných, pružných a protiskluzových materiálů, které chrání vaše nohy a zajišťují dobrý grip na různých površích. 

Zvolte správný typ a funkci. Sportovní oblečení a sportovní obuv vybírejte podle toho, jaký sport provozujete, jak často a za jakých podmínek. Např. pro běh potřebujete jiné oblečení a obuv než pro cyklistiku nebo jógu. Zvažte také, jaké funkce potřebujete od svého sportovního oblečení a obuvi. Potřebujete kapsy, kapuci, reflexní prvky, polstrování nebo podporu?

Zvolte kvalitní značku. Sportovní oblečení a sportovní obuv jsou investicí do vašeho zdravého životního stylu. Proto je dobré si vybrat kvalitní značku, která vám zajistí pohodlí, spokojenost a dlouhou životnost. 

Zvolte optimální cenu. Za sportovní oblečení a obuv nemusíte utrácet velké peníze. Lepší je investovat do pár kvalitních kousků, které vydrží, než každou chvíli kupovat nějaké levné a nekvalitní kousky, které nejenže dlouho nevydrží a nejsou tak funkční, ale ani nám nejsou příjemné a pohodlné. Sportovní oblečení a obuv nakupujte v akcích nebo využívejte slevové kódy, kterých je dnes plno na sociálních sítích.