Sportovní oblečení, obuv – Zlínský kraj

Sportujete často a rádi? Pak jistě víte, jak je důležité mít kvalitní sportovní oblečení a obuv. Sportovní oblečení a obuv vždy vybírejte podle toho, jaký sport provozujete, jak často a za jakých podmínek. Prodejci sportovního oblečení v lokalitě Zlínský kraj

1–10 firem z 121 nalezených Filtry

1Gruna, s.r.o.1 pobočka

4.2
★★★★★
★★★★★
(5)
Předbranská 415, Uherský Brod

Provozujeme velkoobchod s dětskou, pánskou, dámskou, sportovní a pracovní obuví. Specializujeme se na hasičskou zásahovou obuv VÖLKL PROFESSIONAL.

2Prabos plus a.s.1 pobočka

4.3
★★★★★
★★★★★
(95)
Naardenská 141, Uherský Brod Bezdlužná

V naší firmy se zabýváme výrobou a prodejem pracovní, sportovní i speciální kožené obuvi a příslušenství. Nabízíme obuv pro hasiče, policisty, záchranáře či armádu. Prodáváme ošetřovací prostředky, ponožky, hydrofobní krémy, impregnační spreje a náhradní šněrovadla i stélky.

3Břetislav Jelínek - GALANTERIE s.r.o.

5.0
★★★★★
★★★★★
(2)
Věžky 76, Morkovice - Slížany Bezdlužná

Vyrábíme ochranné pracovní pomůcky. Specializace na potravinářský a masný průmysl. Vyrábíme, opravujeme autoplachty, plachty a potahy. Prodáváme krmiva pro psy. Velkoobchodní a maloobchodní prodej pracovní obuvi, oděvů, rukavic. Možnost náhradního plnění. Zakázkové šití včetně vyšívání loga.

4CARATTI elastic textiles, s.r.o.

Specializujeme se na výrobu zátažných úpletů z různých druhů materiálů, které jsou vhodné pro výrobu oděvů na sport, volný čas, prádlo a vrchní ošacení. V rámci možností lze úplet navrhnout dle Vašeho přání. Nabízíme široký výběr barev. Vyrábíme reklamní trika a polokošile.

5Prodej moto - PaedDr. Jaromír Stratil

5.0
★★★★★
★★★★★
(9)
Bílanská 1827/3, Kroměříž
Otevřeno do 16:00
Bezdlužná

Prodej a opravy motocyklů a skútrů. Renovujeme veterány. Na prodejně nabízíme velký výběr značek, které se dobře prodávají a u kterých provádíme servis. Moto, které není momentálně skladem, po složení zálohy do týdne zajistíme. Nabízíme také přilby, oblečení, zámky, náhradní díly, oleje a další.

6Koutná Martina- bike-centrum.cz

4.4
★★★★★
★★★★★
(3)
Záhlinická 485, Hulín Bezdlužná

Prodej jízdních kol, elektrokol a cyklistického příslušenství. Jízdní kola značek Rock Machine, CTM, Leader Fox, Kellys, Alpina, Dema. E-kola značek Lectron, Spirit, Mayo a Leader Fox. Servis a opravy jízdních kol a elektrokol všech značek. Jsme tu pro vás přes 11 let. Rozvoz seřízených kol. V…

7SEEKER, s.r.o.

Specializujeme se na velkoobchodní prodej potřeb pro tenis, squash, badminton a golf. Distribuce značek Dunlop, Lotto, Carlton a Slazenger. V nabídce naleznete rakety, míče a míčky, tašky, doplňky, textil, obuv.

8NOVELLO TRADE s.r.o.- Zdravi-Sport.cz

2.6
★★★★★
★★★★★
(2)
Mistřice 98, Mistřice
Otevřeno do 17:00
Bezdlužná

Zabýváme se prodejem masážních, zdravotních potřeb a čističek vzduchu. Nabízíme běžecké pásy, činky, švihadla, skákací boty i kosmetické pomůcky. Zboží můžete zakoupit v našem eshopu.

9SP SPORT s.r.o.

4.9
★★★★★
★★★★★
(25)
J. A. Bati 5648, Zlín Bezdlužná

Prodejna a půjčovna outdorového vybavení se zaměřením na turistiku, skialpinismus, horolezectví. Zakoupíte zde ručně šité boty Makara. Nabízíme také lavinové kurzy.

10SENZA Sport s.r.o.

4.6
★★★★★
★★★★★
(249)
Hradišťská 1922, Staré Město
Otevřeno do 18:00

Nabídka prodeje, servisu a půjčování cyklistického, lyžařského a snowboardového či fotbalového, hokejového a tenisového vybavení a potřeb. Provozujeme bazar.


Sportovní oblečení, obuv – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách


Sportovní oblečení, obuv v lokalitě Zlínský kraj – detailní popis

Sportovní oblečení a sportovní obuv jsou důležitou součástí každého sportovního výkonu a nezbytným vybavením každého sportovce. Pomáhají vám k lepším sportovním výkonům, cítit se pohodlně a podporují vaše zdraví. Také ovlivňují váš styl a osobnost. 

Tipy, jak si vybrat správné sportovní oblečení a obuv 

Zvolte správnou velikost a střih. Sportovní oblečení by mělo být dostatečně volné, aby vám umožnilo volný pohyb, ale zároveň ne moc široké, aby vás neomezovalo. Sportovní obuv by vám měla být pohodlná a měla by kopírovat tvar vaší nohy. Neměla by vás tlačit ani se vám vyzouvat. Ideální je zkoušet si novou obuv i s ponožkami, které budete nosit při sportu.

Zvolte vhodný materiál. Sportovní oblečení by mělo být vyrobeno z lehkých, prodyšných, funkčních a odolných materiálů, které odvádějí pot od těla a udržují vás v suchu. Také by se mělo dát snadno vyprat. Sportovní obuv by měla být vyrobena z pevných, pružných a protiskluzových materiálů, které chrání vaše nohy a zajišťují dobrý grip na různých površích. 

Zvolte správný typ a funkci. Sportovní oblečení a sportovní obuv vybírejte podle toho, jaký sport provozujete, jak často a za jakých podmínek. Např. pro běh potřebujete jiné oblečení a obuv než pro cyklistiku nebo jógu. Zvažte také, jaké funkce potřebujete od svého sportovního oblečení a obuvi. Potřebujete kapsy, kapuci, reflexní prvky, polstrování nebo podporu?

Zvolte kvalitní značku. Sportovní oblečení a sportovní obuv jsou investicí do vašeho zdravého životního stylu. Proto je dobré si vybrat kvalitní značku, která vám zajistí pohodlí, spokojenost a dlouhou životnost. 

Zvolte optimální cenu. Za sportovní oblečení a obuv nemusíte utrácet velké peníze. Lepší je investovat do pár kvalitních kousků, které vydrží, než každou chvíli kupovat nějaké levné a nekvalitní kousky, které nejenže dlouho nevydrží a nejsou tak funkční, ale ani nám nejsou příjemné a pohodlné. Sportovní oblečení a obuv nakupujte v akcích nebo využívejte slevové kódy, kterých je dnes plno na sociálních sítích.