Sítotisk, sítotiskové tiskárny - Brno - město

QPV spol. s r.o.

Brno, Vídeňská 297/99 kontakt +420 548 216 556, (1 pobočka)

Vyrábíme kancelářské pomůcky a prezentační výrobky na míru. Máme kvalitní a kreativní tým zaměstnanců, kteří Vám navrhnout a vyrobí produkty podle Vašich představ. Typizované produkty máme skladem. Pro stálé zákazníky nabízíme výrobu vzorků zdarma.

web www.qpv.cz

K + L spol. s r.o.

Brno-Pisárky, Výstaviště 405/1 kontakt +420 541 159 713

Zaměřujeme se na digitální tisk, ofsetový tisk i sítotisk. Realizujeme veškeré zakázky při využití velkoformátového i malonákladového tisku. Díky bohatým zkušenostem, modernímu vybavení a profesionálnímu přístupu dosahujeme skvělých výsledků při tisku samolepek, autoplachet, bannerů, vlajek apod. V případě zájmu Vám zajistíme kompletní realizaci grafiky od počátku do konce v případě nejrůznějších veletrhů, výstav, kongresů atd.

web www.kplusl.cz

INCOT - Vstřikování plastů (Brno -město)

Podivín, Rakvická 862 kontakt +420 519 345 149, (2 pobočky)

Firma byla založena v roce 2002 a navazuje na dlouholeté zkušenosti majitelů v oblasti vstřikování plastů. Naši zákazníci se u nás setkají s osobním a vstřícným jednáním při realizaci požadavků na plastové díly. Výhodou toho, že jsme malá firma je individuální přístup ke každé zakázce s důrazem na kvalitní, rychlé a flexibilní splnění požadavků zákazníka. Neustálá modernizace a rozšiřování výroby je záruka toho, že i v budoucnu budeme pro naše zákazníky spolehlivým partnerem v oblasti…

web www.incot.cz

iMi Partner, a.s.- reklamní předměty

Brno, Dusíkova 794/3 kontakt +420 545 425 411, (4 pobočky)

Prodáváme reklamní a dárkové předměty s potiskem.

web www.imi.cz

Dušák Josef, Ing. - a.DIGI.cz - vypalování, lisování a potisk CD a DVD

Brno, Vinařská 470/5c kontakt +420 541 235 058, (1 pobočka)

Nabízíme vypalování, lisování a potisk CD a DVD.

web www.a.digi.cz

Válek Josef, Ing. - ABC - Pracovní oděvy Válek

Brno - Nový Lískovec, Svážná 401/15 kontakt +420 602 881 963

Zabýváme se výrobou pracovních oděvů.

web www.602881963.cz

BRKO, s.r.o.

Brno-Slatina, Tuřanka 221/17 kontakt +420 545 216 490

Tiskneme katalogy, letáky, časopisy, brožury, prospekty, hlavičkové papíry, návody, pozvánky, samolepky, vizitky, potisk obálek, etikety a jiné polygrafické produkty, včetně knihařského zpracování. Používaná technologie: ofsetový tisk a digitální tisk.

web www.tiskarnabrko.cz

PAPÍR A TISK s.r.o.

Brno-Trnitá, Čechyňská 416/18 kontakt +420 537 020 020

Nabízíme vám kompletní nabídku tisku v malých nákladech, rychlou reakci, špičkovou kvalitu zpracování, spolehlivost dodávek a výborné ceny. A jistotu, že vaše zakázka proběhne bez problémů. V naší branži risk neznamená zisk. Zavedená brněnská tiskárna. Digitální tisk. Tiskneme pro veřejnost - novoročenky, kalendáře, oznámení, navštívenky. Specializovaný tisk pro grafiky, výrobce, organizace, agentury, nakladatele. Tisk knih. Personalizace. Široký výběr papírů.

web www.papiratisk.cz

SPIN SERVIS s.r.o.

Brno, Křenová 52 kontakt +420 531 012 222

Publikační tiskové systémy, stroje pro malonákladový tisk, černobílé, barevné, velkoformátové tiskárny. V současné době Xerox a jeho partneři vytváří síť veřejných tiskáren, které běžný uživatel může využít pro příležitostný tisk z tabletu či mobilu. Taková veřejná tiskárna je viditelná v aplikaci pro mobilní tisk i s názvem poskytující firmy. Firma si pak provozovnu může označit logem, které pro veřejnost bude symbolizovat tuto novou službu. Firma pak bude zveřejňována a propagována nejen v…

web www.spinservis.cz

Holčák Richard

Brno, Škroupova 2671/21 kontakt +420 774 111 005

Provádíme tamponový, laserový a termo ražbu, tisk i sítotisk.

web www.vh-print.cz

PRINTECO s.r.o.

Brno-Zábrdovice, Cejl 29/76 kontakt +420 543 250 327

Firma Printeco s.r.o. byla založena v roce 1997 s cílem zajistit dodávky co nejširšího sortimentu tištěných materiálů a reklamních služeb zákazníkům. Při vzniku firmy jsme si byli vědomi existující konkurence a velké nabídky výše zmíněných produktů a služeb na našem trhu. Podstata naší filozofie však spočívala v myšlence komplexního uspokojení potřeb konkrétního zákazníka ve spojení s kvalitou, pružností dodávek a osobním přístupem.

web www.printeco.cz

Adámek Josef - Sítotisk

Brno, Bohunická 493/81 kontakt +420 547 212 578

Sítotisk a UV digitální tisk; plast, samolepky, karton, lepenka. Sítotisk umožňuje vyrobit display, klávesnice, přepočtové tabulky i braillovo písmo. Reliéfní i parciální lak, tisk lepidla pro puzzle. Tiskneme stírací losy, obtisky přenášené vodou.

web www.josefadamek.cz

Eclipse Print a.s.

Brno-Zábrdovice, Příkop 843/4 kontakt +420 545 176 162, (1 pobočka)

Specializujeme se na velkoplošný tisk s využitím moderních technologií pro ofset, sítotisk a digitální tisk. V nepřetržitém provozu vyrábíme billboardy, abribusy, vlajky, samolepky, plachty pro venkovní reklamu, autoplachty i další produkty.

web www.eclipse-print.cz

SERVIS CENTRUM a.s.

Brno, Staňkova 383 kontakt +420 541 260 260

Stroje, spotřební materiál pro sítotisk a tamponový tisk – sítotiskové a tamponové barvy, síta, tkaniny, rámy, klišé, tampony, alternativní inkousty pro digitální tisk a doplňkové služby.

web www.sc-brno.cz

GRD servis, s.r.o.

Brno, Lazaretní 1/7 kontakt +420 543 420 421

Nabízíme výrobky z papíru, lepenek a plastů. Reklamní zboží.

web www.grdservis.cz

SVR s.r.o.

Brno, Bratislavská 215/31 kontakt +420 543 211 412

Zabýváme se potiskem textilu. Dále také nabízíme světelnou reklamu či samolepky.

web www.svr.cz

GRAFITEAM spol. s r.o.

Brno, Výstaviště 405/1 kontakt +420 543 211 526

Zabýváme se reklamou a zpracováváním plastů.

web www.grafiteam.cz

SEPES MEDIA, spol. s r.o.

Brno, Hradilova 4/3 kontakt +420 545 215 225

Působíme v oblasti reklamy.

web www.sepes.cz

Novák Rostislav - reklamní služby

Brno, Nálepkova 2 kontakt +420 541 220 935

Reklamní polepy a předměty, sítotisk.

web www.propart.cz

FLOCKER s.r.o.

Brno-Dolní Heršpice, Vídeňská 117/113a kontakt +420 537 001 039

Nabídka potisků a povrchových úprav reklamních předmětů flockem, sítotisku, transferu, rotačního potisku, zažehlování a pískování sklenic.

web www.flocker.cz
« předchozí 1 2 další »