Sítotisk, sítotiskové tiskárny - Jihomoravský kraj

CATDESIGN CZ, s.r.o.

Uherské Hradiště-Mařatice, Sokolovská 573 kontakt +420 572 522 978

Provozujeme grafické studio se zaměřením na velkoplošný digitální tisk. Provádíme také potisk reklamních materiálů – sítotisk či potisk plastů, skla, plexi, samolepicích fólií, textilu, dřeva atd. Dále děláme řezanou grafiku a texty ze samolepicí fólie, výsek etiket a kroužkovou vazbu. Specializujeme se také na výrobu ochranných štítů.

web www.catdesign.cz

Primobal s.r.o.

Bystřice pod Hostýnem, Čs. brigády 141 kontakt +420 573 378 025, (1 pobočka)

Nabízíme výrobky z poplypropylenu a recyklované úsně. Obaly, tašky, pořadače či reklamní předměty. Snažíme se o funkčnost, ale i nápaditý design, který dnešní doba vyžaduje. Díky různým technologiím zpracování jsme schopni vyrobit širokou škálu výrobku podle přání zákazníka.

web www.primobal.cz

INCOT - Vstřikování plastů

Podivín, Rakvická 862 kontakt +420 519 345 149, (2 pobočky)

Jsme malá moderní firma. Zaujímáme individuální přístup ke každé zakázce s důrazem na kvalitní, rychlé a flexibilní splnění požadavků zákazníka. Zabýváme se výrobou forem a plastových výlisků. Neustálá modernizace a rozšiřování výroby v naší nástrojárně je záruka toho, že i v budoucnu budeme pro naše zákazníky spolehlivým partnerem v oblasti zpracování termoplastů. Specializujeme se také na vstřikování plastů a provádíme profesionální servis.

web www.incot.cz

Faltus - sítotisk, s.r.o.

Kozojídky, Kozojídky 181 kontakt +420 774 575 402

Naším hlavním oborem je polygrafická výroba se specializací na sítotisk. Specializujeme se na potisk textilu, tašek, porcelánu a skla, výrobu samolepek a také potisk papírových výrobků. Provozujeme internetový obchod a prodáváme dárkové a reklamní předměty.

web www.faltus.cz

WESTPACK, s.r.o.

Otrokovice, tř. Tomáše Bati 1641 kontakt +420 576 576 076

Specializujeme se na dekorování a potisk lahví, sítotisk, potisk drahými kovy, coating, chemické matování, satinace, hot stamping, decal a termoetikety. Dodáváme lahve na víno a alkohol. Spolupracujeme s různými výrobci skla. Poskytujeme návrh nápojových obalů.

web www.moraviadecor.cz

QPV spol. s r.o.

Brno, Vídeňská 297/99 kontakt +420 548 216 556, (1 pobočka)

Vyrábíme kancelářské pomůcky a prezentační výrobky na míru. Máme kvalitní a kreativní tým zaměstnanců, kteří Vám navrhnout a vyrobí produkty podle Vašich představ. Typizované produkty máme skladem. Pro stálé zákazníky nabízíme výrobu vzorků zdarma.

web www.qpv.cz

KOLPRINT, spol. s r.o.

Nedvědice, Nedvědice 336 kontakt +420 566 566 569

Provozujeme prodej a také tisk reklamních předmětů a dále i výrobu samolepek a dále děláme pískování motivů na sklo a sítotisk,ale také i tamponový tisk a další jiné věci.

web www.kolprint.cz

MP ELEKTRONIK TECHNOLOGIE s.r.o.

Blansko-Klepačov, Dlouhá 219 kontakt +420 516 416 937, (2 pobočky)

Jsme společnost, která poskytuje komplexní služby pro elektrotechnický a elektronický průmysl, a to již od roku 1990. Jsme schopni Vám dodat požadované výrobní zařízení, ať už pro komplexní výrobní linku nebo pro malosériovou výrobu.

web www.mpelektronik.cz

ČeMeBo s.r.o.

Blansko, Poříčí 2396/42 kontakt +420 516 777 111

ČeMeBo s.r.o. - Výroba a prodej desek plošných spojů. Nabízíme jednovrstvé, dvojvrstvé a vícevrstvé DPS, hliníkové jednovrstvé a dvojvrstvé desky, olovnatý a bezolovnatý HAL, zlacení, chemický cín, potisk.

web www.cemebo.cz

iMi Partner, a.s.- reklamní předměty

Brno, Dusíkova 794/3 kontakt +420 545 425 411, (4 pobočky)

Prodáváme reklamní a dárkové předměty s potiskem.

web www.imi.cz
« předchozí 1 2 3 4 7 9 12 další »