Sítotisk, sítotiskové tiskárny - Jihomoravský kraj

REISENTHEL CS, s.r.o.

Bystřice pod Hostýnem, Čs. brigády 141 kontakt +420 573 378 025

Nabízíme výrobky z poplypropylenu a recyklované úsně. Obaly, tašky, pořadače či reklamní předměty. Snažíme se o funkčnost, ale i nápaditý design, který dnešní doba vyžaduje. Díky různým technologiím zpracování jsme schopni vyrobit širokou škálu výrobku podle přání zákazníka.

web www.reisenthel.cz

QPV spol. s r.o.

Brno, Vídeňská 297/99 kontakt +420 548 216 556, (1 pobočka)

Vyrábíme kancelářské pomůcky a prezentační výrobky na míru. Máme kvalitní a kreativní tým zaměstnanců, kteří Vám navrhnout a vyrobí produkty podle Vašich představ. Typizované produkty máme skladem. Pro stálé zákazníky nabízíme výrobu vzorků zdarma.

web www.qpv.cz

CATDESIGN CZ, s.r.o.

Uherské Hradiště-Mařatice, Sokolovská 573 kontakt +420 572 522 978

Provozujeme grafické studio se zaměřením na velkoplošný digitální tisk. Provádíme sítotisk do formátu 100x140cm či potisk plastů, skla, plexi, samolepicích fólií, textilu, dřeva atd. Dále děláme řezanou grafiku a texty ze samolepicí fólie, výsek etiket a kroužkovou vazbu.

web www.catdesign.cz

K + L spol. s r.o.

Brno-Pisárky, Výstaviště 405/1 kontakt +420 541 159 713

Zaměřujeme se na digitální tisk, ofsetový tisk i sítotisk. Realizujeme veškeré zakázky při využití velkoformátového i malonákladového tisku. Díky bohatým zkušenostem, modernímu vybavení a profesionálnímu přístupu dosahujeme skvělých výsledků při tisku samolepek, autoplachet, bannerů, vlajek apod. V případě zájmu Vám zajistíme kompletní realizaci grafiky od počátku do konce v případě nejrůznějších veletrhů, výstav, kongresů atd.

web www.kplusl.cz

INCOT - Vstřikování plastů

Podivín, Rakvická 862 kontakt +420 519 345 149, (2 pobočky)

Firma byla založena v roce 2002 a navazuje na dlouholeté zkušenosti majitelů v oblasti vstřikování plastů. Naši zákazníci se u nás setkají s osobním a vstřícným jednáním při realizaci požadavků na plastové díly. Výhodou toho, že jsme malá firma je individuální přístup ke každé zakázce s důrazem na kvalitní, rychlé a flexibilní splnění požadavků zákazníka. Neustálá modernizace a rozšiřování výroby je záruka toho, že i v budoucnu budeme pro naše zákazníky spolehlivým partnerem v oblasti…

web www.incot.cz

ČeMeBo s.r.o.

Blansko, Poříčí 2396/42 kontakt +420 516 777 111

ČeMeBo s.r.o. - Výroba a prodej desek plošných spojů. Nabízíme jednovrství, dvojvrstvé, vícevrstvé DPS, hliníkové jednovrstvé a dvojvrstvé desky, olovnatý a bezolovnatý HAL, zlacení, chemický cín, potisk.

web www.cemebo.cz

MP ELEKTRONIK TECHNOLOGIE s.r.o.

Blansko-Klepačov, Dlouhá 219 kontakt +420 516 416 937, (2 pobočky)

Jsme společnost, která poskytuje komplexní služby pro elektrotechnický a elektronický průmysl, a to již od roku 1990. Jsme schopni Vám dodat požadované výrobní zařízení, ať už pro komplexní výrobní linku nebo pro malosériovou výrobu.

web www.mpelektronik.cz

BRKO, s.r.o.

Brno-Slatina, Tuřanka 221/17 kontakt +420 545 216 490

Tiskneme katalogy, letáky, časopisy, brožury, prospekty, hlavičkové papíry, návody, pozvánky, samolepky, vizitky, potisk obálek, etikety a jiné polygrafické produkty, včetně knihařského zpracování. Používaná technologie: ofsetový tisk a digitální tisk.

web www.tiskarnabrko.cz

PAPÍR A TISK s.r.o.

Brno-Trnitá, Čechyňská 416/18 kontakt +420 537 020 020

Nabízíme vám kompletní nabídku tisku v malých nákladech, rychlou reakci, špičkovou kvalitu zpracování, spolehlivost dodávek a výborné ceny. A jistotu, že vaše zakázka proběhne bez problémů. V naší branži risk neznamená zisk. Zavedená brněnská tiskárna. Digitální tisk. Tiskneme pro veřejnost - novoročenky, kalendáře, oznámení, navštívenky. Specializovaný tisk pro grafiky, výrobce, organizace, agentury, nakladatele. Tisk knih. Personalizace. Široký výběr papírů.

web www.papiratisk.cz

SPIN SERVIS s.r.o.

Brno, Křenová 52 kontakt +420 531 012 222

Publikační tiskové systémy, stroje pro malonákladový tisk, černobílé, barevné, velkoformátové tiskárny. V současné době Xerox a jeho partneři vytváří síť veřejných tiskáren, které běžný uživatel může využít pro příležitostný tisk z tabletu či mobilu. Taková veřejná tiskárna je viditelná v aplikaci pro mobilní tisk i s názvem poskytující firmy. Firma si pak provozovnu může označit logem, které pro veřejnost bude symbolizovat tuto novou službu. Firma pak bude zveřejňována a propagována nejen v…

web www.spinservis.cz

MORAVIAPRESS a.s.

Břeclav, U Póny 3061 kontakt +420 516 205 111, (2 pobočky)

Ofsetový rotační tisk časopisů, katalogů, letáků, reklamních materiálů, tiskopisů a prospektů. Dokončující knihařské zpracování. Adresujeme výtisky pro poštovní přepravu, předplatitelský servis. Jsme výhradní distributor Sbírky zákonů ČR.

web www.moraviapress.cz

Miroslav Polívka- D-D Reklama

Hustopeče u Brna, Tábory 1182/34 kontakt +420 777 084 446

Poskytujeme a nabízíme zpracování grafických návrhů.

web www.ddtisk.cz

Karel Jurka- TopDesign

Vyškov, Brněnská 49/62 kontakt +420 517 343 329

Komplexní reklamní služby od návrhu, grafické přípravy po vyhotovení. Firma TopDesign se zabývá reklamní výrobou již od roku 1994. Disponuje vlastními výrobními prostředky.

web www.topdesign-jurka.cz

ANGLASS s.r.o.

Sobůlky, Sobůlky 300 kontakt +420 518 622 316

Provádíme ruční foukání skla a rotační i plochý sítotisk, průmyslový i malosériový potisk skla a plastů, tisk samolepek, logoprintů a sklářských obtisků, kompletní tisk reklamy včetně dodání reklamních předmětů, tampontisk, pískování a lepenou reklamu.

web www.anglass.cz

Evžen Hanák, Ing.

Dubňany, Nádražní 1695 kontakt +420 518 366 421

Sítotisk a digitální sublimace do PES materiálů. Produkujeme reklamní i technické tisky na všechny potisknutelné podklady.

web www.hanak-sitotisk.cz

Holčák Richard

Brno, Škroupova 2671/21 kontakt +420 774 111 005

Provádíme tamponový, laserový a termo ražbu, tisk i sítotisk.

web www.vh-print.cz

PRINTECO s.r.o.

Brno-Zábrdovice, Cejl 29/76 kontakt +420 543 250 327

Firma Printeco s.r.o. byla založena v roce 1997 s cílem zajistit dodávky co nejširšího sortimentu tištěných materiálů a reklamních služeb zákazníkům. Při vzniku firmy jsme si byli vědomi existující konkurence a velké nabídky výše zmíněných produktů a služeb na našem trhu. Podstata naší filozofie však spočívala v myšlence komplexního uspokojení potřeb konkrétního zákazníka ve spojení s kvalitou, pružností dodávek a osobním přístupem.

web www.printeco.cz

SERVIS CENTRUM a.s.

Brno, Staňkova 383 kontakt +420 541 260 260

Stroje, spotřební materiál pro sítotisk a tamponový tisk – sítotiskové a tamponové barvy, síta, tkaniny, rámy, klišé, tampony, alternativní inkousty pro digitální tisk a doplňkové služby.

web www.sc-brno.cz

GRAFIKO s.r.o.

Uherské Hradiště, Jarošov, Pivovarská 72 kontakt +420 572 555 260

Jsme výrobcem fotoluminiscenční značení a bezpečnostní tabulky. Dále výrobní, plastové, hliníkové, eloxované a gravírované štítky. Dodáváme plastové zahrazovací sloupky a řetězy, protiskluzové a podlahové PVC pásky. Jsme firma, která se již více než 15 let zabývá potiskem nejrůznějších materiálů. Tiskneme technologií sítotisku, digitálně, případně gravírujeme.

web www.grafiko.cz

Šubert Zbyněk

Zlín, P.O. Box 57 Zlín kontakt +420 603 511 483

Specializujeme se na potisk textilu sítotiskem pro reklamní agentury, firmy, kluby a internetové stránky.

web www.fabrikanatrika.cz
« předchozí 1 2 3 4 5 6 další »