Sítotisk, sítotiskové tiskárny - Jihomoravský kraj

REISENTHEL CS, s.r.o.

Bystřice pod Hostýnem, Čs. brigády 141 kontakt +420 573 378 025

Nabízíme výrobky z poplypropylenu a recyklované úsně. Obaly, tašky, pořadače či reklamní předměty. Snažíme se o funkčnost, ale i nápaditý design, který dnešní doba vyžaduje. Díky různým technologiím zpracování jsme schopni vyrobit širokou škálu výrobku podle přání zákazníka.

web www.reisenthel.cz

QPV spol. s r.o.

Brno, Vídeňská 297/99 kontakt +420 548 216 556, (1 pobočka)

Vyrábíme kancelářské pomůcky a prezentační výrobky na míru. Máme kvalitní a kreativní tým zaměstnanců, kteří Vám navrhnout a vyrobí produkty podle Vašich představ. Typizované produkty máme skladem. Pro stálé zákazníky nabízíme výrobu vzorků zdarma.

web www.qpv.cz

CATDESIGN CZ, s.r.o.

Uherské Hradiště-Mařatice, Sokolovská 573 kontakt +420 572 522 978

Provozujeme grafické studio se zaměřením na velkoplošný digitální tisk. Provádíme sítotisk do formátu 100x140cm či potisk plastů, skla, plexi, samolepicích fólií, textilu, dřeva atd. Dále děláme řezanou grafiku a texty ze samolepicí fólie, výsek etiket a kroužkovou vazbu.

web www.catdesign.cz

INCOT - Vstřikování plastů

Podivín, Rakvická 862 kontakt +420 519 345 149, (2 pobočky)

Firma byla založena v roce 2002 a navazuje na dlouholeté zkušenosti majitelů v oblasti vstřikování plastů. Naši zákazníci se u nás setkají s osobním a vstřícným jednáním při realizaci požadavků na plastové díly. Výhodou toho, že jsme malá firma je individuální přístup ke každé zakázce s důrazem na kvalitní, rychlé a flexibilní splnění požadavků zákazníka. Neustálá modernizace a rozšiřování výroby je záruka toho, že i v budoucnu budeme pro naše zákazníky spolehlivým partnerem v oblasti…

web www.incot.cz

Vladimíra Martinková-Tiskárna

Hodonín, Brněnská 7 kontakt +420 606 652 635

Nabízíme široké spektrum profesionálních služeb v oblasti tisku. Realizujeme jak barevný, tak i černobílý tisk, a to ve všech možných formátech.Jsme schopni vyhotovit letáky, plakáty, pohledy, potisk reklamních předmětů, katalogy, vizitky a řadu dalších. Poskytujeme nejen kvalitní, ale i rychlé služby. Na českém trhu působíme již od roku 2002. Naše dlouholetá zkušenost odráží vysokou spolehlivost a kvalitu.

web www.tiskarna-hodonin.cz

Vavrečková Vlasta

Bílovec, 17. listopadu 441/8 kontakt +420 723 856 381

Poskytujeme kompletní reklamní služby, vyrábíme vizitky, polepy automobilů, banery, letáky, razítka a další.

web www.reklamabilovec.cz

MP ELEKTRONIK TECHNOLOGIE s.r.o.

Blansko-Klepačov, Dlouhá 219 kontakt +420 516 416 937, (2 pobočky)

Jsme společnost, která poskytuje komplexní služby pro elektrotechnický a elektronický průmysl, a to již od roku 1990. Jsme schopni Vám dodat požadované výrobní zařízení, ať už pro komplexní výrobní linku nebo pro malosériovou výrobu.

web www.mpelektronik.cz

ČeMeBo s.r.o.

Blansko, Poříčí 2396/42 kontakt +420 516 777 111

ČeMeBo s.r.o. - Výroba a prodej desek plošných spojů. Nabízíme jednovrstvé, dvojvrstvé a vícevrstvé DPS, hliníkové jednovrstvé a dvojvrstvé desky, olovnatý a bezolovnatý HAL, zlacení, chemický cín, potisk.

web www.cemebo.cz

iMi Partner, a.s.- reklamní předměty

Brno, Dusíkova 794/3 kontakt +420 545 425 411, (4 pobočky)

Prodáváme reklamní a dárkové předměty s potiskem.

web www.imi.cz

Dušák Josef, Ing. - a.DIGI.cz - vypalování, lisování a potisk CD a DVD

Brno, Vinařská 470/5c kontakt +420 541 235 058, (1 pobočka)

Nabízíme vypalování, lisování a potisk CD a DVD.

web www.a.digi.cz

COMPUTER MCL Brno, spol. s r.o.

Modřice, Brněnská 1113 kontakt +420 549 254 198, (3 pobočky)

Děláme lisování CD a DVD a máme expresní výrobu a vypalování i také duplikace a také potisk medií CD i DVD plastotiskem a offsetem a sítotiskem. Dále děláme tiskoviny a obaly a máme možnost dopravy po celé ČR. Máme expresní výroba CD a DVD vypalováním a to až 5000 CD do 24hodin.

web www.mcl.cz

Válek Josef, Ing. - ABC - Pracovní oděvy Válek

Brno - Nový Lískovec, Svážná 401/15

Zabýváme se výrobou pracovních oděvů.

web www.602881963.cz

KOLPRINT, spol. s r.o.

Nedvědice, Nedvědice 336 kontakt +420 566 566 569, (1 pobočka)

Provozujeme prodej a také tisk reklamních předmětů a dále i výrobu samolepek a dále děláme pískování motivů na sklo a sítotisk,ale také i tamponový tisk a další jiné věci.

web www.kolprint.cz

BRKO, s.r.o.

Brno-Slatina, Tuřanka 221/17 kontakt +420 545 216 490

Tiskneme katalogy, letáky, časopisy, brožury, prospekty, hlavičkové papíry, návody, pozvánky, samolepky, vizitky, potisk obálek, etikety a jiné polygrafické produkty, včetně knihařského zpracování. Používaná technologie: ofsetový tisk a digitální tisk.

web www.tiskarnabrko.cz

PAPÍR A TISK s.r.o.

Brno-Trnitá, Čechyňská 416/18 kontakt +420 537 020 020

Nabízíme vám kompletní nabídku tisku v malých nákladech, rychlou reakci, špičkovou kvalitu zpracování, spolehlivost dodávek a výborné ceny. A jistotu, že vaše zakázka proběhne bez problémů. V naší branži risk neznamená zisk. Zavedená brněnská tiskárna. Digitální tisk. Tiskneme pro veřejnost - novoročenky, kalendáře, oznámení, navštívenky. Specializovaný tisk pro grafiky, výrobce, organizace, agentury, nakladatele. Tisk knih. Personalizace. Široký výběr papírů.

web www.papiratisk.cz

SPIN SERVIS s.r.o.

Brno, Křenová 52 kontakt +420 531 012 222

Publikační tiskové systémy, stroje pro malonákladový tisk, černobílé, barevné, velkoformátové tiskárny. V současné době Xerox a jeho partneři vytváří síť veřejných tiskáren, které běžný uživatel může využít pro příležitostný tisk z tabletu či mobilu. Taková veřejná tiskárna je viditelná v aplikaci pro mobilní tisk i s názvem poskytující firmy. Firma si pak provozovnu může označit logem, které pro veřejnost bude symbolizovat tuto novou službu. Firma pak bude zveřejňována a propagována nejen v…

web www.spinservis.cz

MORAVIAPRESS a.s.

Břeclav, U Póny 3061 kontakt +420 516 205 111, (2 pobočky)

Ofsetový rotační tisk časopisů, katalogů, letáků, reklamních materiálů, tiskopisů a prospektů. Dokončující knihařské zpracování. Adresujeme výtisky pro poštovní přepravu, předplatitelský servis. Jsme výhradní distributor Sbírky zákonů ČR.

web www.moraviapress.cz

Miroslav Polívka- D-D Reklama

Hustopeče u Brna, Tábory 1182/34

Poskytujeme a nabízíme zpracování grafických návrhů.

web www.ddtisk.cz

K + L spol. s r.o.

Brno-Pisárky, Výstaviště 405/1 kontakt +420 541 159 713

Zaměřujeme se na digitální tisk, ofsetový tisk i sítotisk. Realizujeme veškeré zakázky při využití velkoformátového i malonákladového tisku. Díky bohatým zkušenostem, modernímu vybavení a profesionálnímu přístupu dosahujeme skvělých výsledků při tisku samolepek, autoplachet, bannerů, vlajek apod. V případě zájmu Vám zajistíme kompletní realizaci grafiky od počátku do konce v případě nejrůznějších veletrhů, výstav, kongresů atd.

web www.kplusl.cz

Karel Jurka- TopDesign

Vyškov, Brněnská 49/62 kontakt +420 517 343 329

Komplexní reklamní služby od návrhu, grafické přípravy po vyhotovení. Firma TopDesign se zabývá reklamní výrobou již od roku 1994. Disponuje vlastními výrobními prostředky.

web www.topdesign-jurka.cz
« předchozí 1 2 3 4 6 7 další »