Potisk textilu - Jihomoravský kraj

Mechanika Prostějov 97, družstvo

Prostějov, Kralická 3743/5 kontakt +420 582 336 574

Prodáváme reklamní a dárkové předměty. V nabídce je reklamní tvorba, velkoplošný tisk, reklamní tabule a popisy, orientační systémy. Výroba odznaků, medailí, mincí, plaket a sportovních trofejí a pohárů. Provozujeme rytectví. Vyrábíme raznice, razítka, pečetidla. Provádíme laserové gravírování.

web www.mechanikapv97.cz

FORST CZ, s.r.o.

Hrušovany u Brna, Žižkova 548

Specializujeme se na doplňky pro cateringové služby a na svatební hostiny. Umíme zařídit jednotný design potiskem ubrousků či netkaných textilií. K tomu dodáváme jednorázové plastové nádobí, které má styl, je kvalitní a vypadá velmi reprezentativně. Lpíte-li na detailech, jsme tu právě pro Vás.

web www.forstcz.cz, eshop.forstcz.cz

CATDESIGN CZ, s.r.o.

Uherské Hradiště-Mařatice, Sokolovská 573 kontakt +420 572 522 978

Provozujeme grafické studio se zaměřením na velkoplošný digitální tisk. Provádíme sítotisk do formátu 100x140cm či potisk plastů, skla, plexi, samolepicích fólií, textilu, dřeva atd. Dále děláme řezanou grafiku a texty ze samolepicí fólie, výsek etiket a kroužkovou vazbu.

web www.catdesign.cz

CSP PLUS s.r.o.

Znojmo, Rudoleckého 910/6 kontakt +420 515 222 508

Jsme rodinná firmu s dlouholetou tradicí, která funguje na trhu právě pod jménem CSP+ se sídlem ve Znojmě a zabývá se nejen digitálními grafickými tisky, ale i další spoustou produktů ve světě reklamy, nejen v České republice, ale rozšiřuje své služby na okruh klientů do sousedního Rakouska, či na Slovensko.

web www.cspznojmo.cz, www.darkyspotiskem.cz

Vladimíra Martinková-Tiskárna

Hodonín, Brněnská 7 kontakt +420 606 652 635

Nabízíme široké spektrum profesionálních služeb v oblasti tisku. Realizujeme jak barevný, tak i černobílý tisk, a to ve všech možných formátech.Jsme schopni vyhotovit letáky, plakáty, pohledy, potisk reklamních předmětů, katalogy, vizitky a řadu dalších. Poskytujeme nejen kvalitní, ale i rychlé služby. Na českém trhu působíme již od roku 2002. Naše dlouholetá zkušenost odráží vysokou spolehlivost a kvalitu.

web www.tiskarna-hodonin.cz

Vavrečková Vlasta

Bílovec, 17. listopadu 441/8 kontakt +420 723 856 381

Poskytujeme kompletní reklamní služby, vyrábíme vizitky, polepy automobilů, banery, letáky, razítka a další.

web www.reklamabilovec.cz

PŘIKRYL MILAN-FOTO NA PORCELÁNU

Otrokovice, K. H. Máchy 84

Fotokeramika, potisk porcelánu, fotografie na textil.

web www.fotonaporcelanu.cz

PERLA, netkaný textil, a.s.

Zábřeh, 28. října 8 kontakt +420 583 462 110

Výroba netkaného textilu ze 100 % VS střiže a směsi VS / PES chemickým pojením. Materiál použitý při výrobě je přírodního charakteru. Svými vlastnostmi ( omak,vysoká nasákavost, splývavost…) nahrazuje Pervin klasickou ba tkaninu a lze jej ekologicky spalovat či kompostovat v závislosti na míře znečištění.

web www.pervin.cz

Sea autoplachty s.r.o.

Čejč, Čejč 428 kontakt +420 518 321 142

Hlavním programem firmy SEA autoplachty, s.r.o. je především výroba z měkčeného PVC a jeho potisk. Výrábíme autoplachty na všechny druhy vozidel, reklamní potisk autoplachet, digitální velkoplošný tisk, reklamní transparenty, opláštění skladových hal, veletržní stany,párty stany, přístřešky a prodejní stánky, plachtové konstrukce, i shrnovací, plachty na přívěsné vozíky, krycí plachty na bazény, jezírka a vodní nádrže, krycí plachty, plachtové garáže, plachty na přepravu spec. zboží, nehořlavé…

web www.sea-autoplachty.cz

HS geo, s.r.o.

Brno-Komín, Absolonova 942/2A kontakt +420 546 223 590, (1 pobočka)

Hlavní cílem naší společnosti je kompletní řešení možnosti využití podzemní vody, tzn. že provádíme tzv. studny na klíč.

web www.hsgeo.cz

ELECTRON, spol. s r.o.

Brno, Tylova 1056/17 kontakt +420 545 244 814

Firma Electron spol. s r.o. byla založena v roce 1991 a od samého počátku se věnovala dodávkám technologií pro výrobu reklamy - s důrazem na prodej a servis strojů Mimaki. Během let se portfolio dodávaných produktů rozšířilo i o produkty dalších firem a nebylo zaměřeno pouze na signmaking a gravírování. Jedná se zejména o velkoplošné tiskárny, sublimační lisy, fixační jednotky, lasery, specializovaný software, spotřební materiál a jiné. Cílem firmy je být neustále na špici technologického…

web www.electron.cz

Šimíková Irena - Potisk triček a oděvů

Brno, Jeronýmova 1885/10

Naše firma se zabývá potiskem textilu již 20 let. Zpracováváme i malé a střední zakázky, které jsme schopni provést expres - i do druhého dne. K tisku můžete dodat svoji vlastní předlohu.Tiskneme sítotiskem - potisk na trička, mikiny, pracovní oděvy i zateplené. Potisk na fleece, reflexní vesty, aj. Potisk již od 1 ks. Možno potisknout i do 24 hodin. Včetně grafického zpracování. Potisk je trvanlivý vůči praní i žehlení. Dodáváme také mikiny, pracovní oděvy. Velký výběr triček.

web www.potisk-tricek-odevu.cz

Hort Vladimír - Výšivky Hort & Hortová (centrála Brno)

Brno, Kroupova 237/8 kontakt +420 547 218 040, (1 pobočka)

Výšivky a nášivky. Strojové vyšívání.

web www.nasivky.info

F.M.PRACOS, spol. s r.o. - výšivky a potisky

Brno, Štursova 3155/2a kontakt +420 541 233 573, (2 pobočky)

Výroba, zakázkové šití a návrhy širokého sortimentu pracovního a profesního oblečení včetně zajištění loga firmy. Vyrábíme i prodáváme pracovní komplety, kombinézy, trička, pláště, gastro oděvy, oděvy z pletáže, šití pro reklamní agentury. Výroba výšivek a textilních potisků.

web www.pracos.cz

Ardeko s.r.o.

Brno, Jánská 468/14 kontakt +420 542 214 200

Jsme společnost, která se specializuje na distribuci a prodej 100% bavlněných látek s potiskem se vzory pro patchwork, ubrusy, závěsy, s dětskými motivy a v jednobarevném provedení.

web www.ardeko-brno.cz

BRKO, s.r.o.

Brno-Slatina, Tuřanka 221/17 kontakt +420 545 216 490

Tiskneme katalogy, letáky, časopisy, brožury, prospekty, hlavičkové papíry, návody, pozvánky, samolepky, vizitky, potisk obálek, etikety a jiné polygrafické produkty, včetně knihařského zpracování. Používaná technologie: ofsetový tisk a digitální tisk.

web www.tiskarnabrko.cz

STAVOPROJEKTA stavební firma, a.s. - COPYcentrum

Brno-Veveří, Kounicova 949/67 kontakt +420 538 711 799, (5 poboček)

Formátový, širokoplošný digitální tisk, kopírování, skenování, černobíle i barevně, on-line tisk z internetu, servis pro projektanty, knihařské práce, vazby diplomových prací, laminování, pozvánky, PF, fotografické služby, rámování obrazů, fullservis reklamní agentury - firemní loga, polepy aut, polepy výloh, řezaná grafika, reklamní panely, cedule, venkovní reklama, letáky, razítka, vizitky, potisk triček, on-line prodej reklamních a dárkových předmětů.

web www.copycentrum.cz

PRESSLY s.r.o.

Adamov, Mírová 487 kontakt +420 543 250 270

PRESSLY s.r.o. - Nabízím polygrafickou výrobu. Papírenský a polygrafický průmysl Brno. Nabídka polygrafické výroby.

Miroslav Polívka- D-D Reklama

Hustopeče u Brna, Tábory 1182/34

Poskytujeme a nabízíme zpracování grafických návrhů.

web www.ddtisk.cz

František Voráč - LIFE Blansko

Jedovnice, Na Větřáku 463

Výroba stolních her, dřevěných hraček, dřevěných kostek, stavebnic. Zhotovení tiskátek, reklamních předmětů, dárkových předmětů. Dále vyrábíme hlavolamy a dětské postýlky. Provádíme potisk předmětů, malování, lakování. Nabízíme gravírování a značení laserem.

web www.life.cz, www.levne-gravirovani.cz, www.svetpotisku.cz
« předchozí 1 2 3 4 5 7 9 další »