Ofsetový tisk, ofsetové tiskárny - Jihomoravský kraj

K + L spol. s r.o.

Brno-Pisárky, Výstaviště 405/1 kontakt +420 541 159 713

Zaměřujeme se na digitální tisk, ofsetový tisk i sítotisk. Realizujeme veškeré zakázky při využití velkoformátového i malonákladového tisku. Díky bohatým zkušenostem, modernímu vybavení a profesionálnímu přístupu dosahujeme skvělých výsledků při tisku samolepek, autoplachet, bannerů, vlajek apod. V případě zájmu Vám zajistíme kompletní realizaci grafiky od počátku do konce v případě nejrůznějších veletrhů, výstav, kongresů atd.

web www.kplusl.cz

Tiskárna Šiki Kyjov

Kyjov, Havlíčkova 182/33a kontakt +420 518 614 143, (2 pobočky)

Podle požadavků klienta jsme schopni ofsetovým tiskem vytisknout letáky, prospekty, časopisy, katalogy a knihy, tiskopisy a jiné merkantilie. Tiskneme na strojích ve velikosti až do formátu B2 - 70x50 cm (CMYK i Pantone). Nejvyšší kvalitu tisku jsme schopni docílit především pořizování nejmodernějších technologií, čímž jsme schopni docílit přesné a stálé barevnosti tiskovin při různých podmínkách. Díky moderním technologiím jsme schopni zajistit nejvyšší kvalitu tisku při zachování nízké ceny.

web www.tiskarnakyjov.cz

ABEV s.r.o.

Brno-Medlánky, Hudcova 533/78c kontakt +420 541 227 300, (1 pobočka)

Naše firma se zabývá ofsetovým tiskem UV barev na rozmanité materiály a také zámečnickými pracemi. Přestože firma zahájila svou činnost v roce 2005, její zaměstnanci mají s potiskem plastu i výrobou štítků dlouholeté zkušenosti.

web www.abev.cz

ATELIER 999, s.r.o.

Brno, Poštovská 657/4 kontakt +420 606 755 646

Firma Ateliér 999 s.r.o. vznikla v r. 1999. Zabývá se téměř výhradně přípravou, elektronickým zpracováním a zprostředkováním tisku jakéhokoli druhu tiskovin, od vizitek přes různé druhy reklamních prospektů, katalogů, kalendářů, plakátů … až po náročnou klasickou knižní produkci.

web atelier999.webmium.com, www.autoantik.cz

A studio group, spol. s r.o.

Kyjov, Nerudova 1339/579 kontakt +420 518 616 111, (1 pobočka)

Provozujeme reklamní a reprografické studio nabízí reprodukční přípravu pro flexografický tisk, design webových stránek, reklamní PE tašky, obaly a fólie.

web www.astudio.cz

Lenka Šopíková s.r.o. - kancelářská technika

Uherské Hradiště, Svatojiřské nábřeží 457 kontakt +420 572 553 469, (2 pobočky)

Zaobíráme se prodejem a servisem kancelářské techniky. A to tiskárny, kopírovací stroje, faxy, laminátory, řezačky, vazače, registrační pokladny, telefony. Dále v naší nabídce naleznete prodej spotřebního materiálu, kopírování, maloformátový a velkoformátový tisk, renovace toneru do laserových tiskáren.

web www.sopikuh.cz

Iveta Sukupová.

Strážnice, Smetanova 1666 kontakt +420 518 333 001

Naším oborem je provoz copycentra. Dále nabízíme knihařské zpracování, termotisk (zlacení a výsek), laminování, razítka. Můžete zde nakoupit kancelářské zboží.

web www.tiskstraznice.cz

Vladimíra Martinková-Tiskárna

Hodonín, Brněnská 7 kontakt +420 606 652 635

Nabízíme široké spektrum profesionálních služeb v oblasti tisku. Realizujeme jak barevný, tak i černobílý tisk, a to ve všech možných formátech.Jsme schopni vyhotovit letáky, plakáty, pohledy, potisk reklamních předmětů, katalogy, vizitky a řadu dalších. Poskytujeme nejen kvalitní, ale i rychlé služby. Na českém trhu působíme již od roku 2002. Naše dlouholetá zkušenost odráží vysokou spolehlivost a kvalitu.

web www.tiskarna-hodonin.cz

Dušák Josef, Ing. - a.DIGI.cz - vypalování, lisování a potisk CD a DVD

Brno, Vinařská 470/5c kontakt +420 541 235 058, (1 pobočka)

Nabízíme vypalování, lisování a potisk CD a DVD.

web www.a.digi.cz

COMPUTER MCL Brno, spol. s r.o.

Modřice, Brněnská 1113 kontakt +420 541 247 531, (3 pobočky)

Děláme lisování CD a DVD a máme expresní výrobu a vypalování i také duplikace a také potisk medií CD i DVD plastotiskem a offsetem a sítotiskem. Dále děláme tiskoviny a obaly a máme možnost dopravy po celé ČR. Máme expresní výroba CD a DVD vypalováním a to až 5000 CD do 24hodin.

web www.mcl.cz

POINT CZ, s.r.o.

Brno-Zábrdovice, Milady Horákové 890/20 kontakt +420 541 427 511, (2 pobočky)

Nabízíme komplexní služby v oblasti konvenčního ofsetového tisku ve formátu B1 i B2, digitálního ofsetového tisku ve formátu A3+ a následného knihařského zpracování. Tiskneme brožury, katalogy, kalendáře, bloky, letáky, vizitky, slohy, krabičky atp.

web www.pointcz.cz

BRKO, s.r.o.

Brno-Slatina, Tuřanka 221/17 kontakt +420 545 216 490

Tiskneme katalogy, letáky, časopisy, brožury, prospekty, hlavičkové papíry, návody, pozvánky, samolepky, vizitky, potisk obálek, etikety a jiné polygrafické produkty, včetně knihařského zpracování. Používaná technologie: ofsetový tisk a digitální tisk.

web www.tiskarnabrko.cz

PAPÍR A TISK s.r.o.

Brno-Trnitá, Čechyňská 416/18 kontakt +420 537 020 020

Nabízíme vám kompletní nabídku tisku v malých nákladech, rychlou reakci, špičkovou kvalitu zpracování, spolehlivost dodávek a výborné ceny. A jistotu, že vaše zakázka proběhne bez problémů. V naší branži risk neznamená zisk. Zavedená brněnská tiskárna. Digitální tisk. Tiskneme pro veřejnost - novoročenky, kalendáře, oznámení, navštívenky. Specializovaný tisk pro grafiky, výrobce, organizace, agentury, nakladatele. Tisk knih. Personalizace. Široký výběr papírů.

web www.papiratisk.cz

Repropress - Kašpar Zdenek

Brno-Královo Pole, Srbská 2741/53 kontakt +420 541 589 433

Tiskárna Repropress byla v Brně založena již v roce 1990. Firma se zabývá polygrafickou výrobou. Grafická přípravu a tisk letáků, prospektů, brožur, katalogů, plakátů do formátu A2, pohlednic, samolepek, tiskopisů i vizitek. Dále provádíme číslování, perforování, ražbu a výsek všech druhů tiskovin do formátu B4 a potisk obálek. Naše tiskárna je vybavena moderní technologií ofsetového tisku. Jsme schopni zajistit tisk vizitek, tisk jednoduchých letáků, ale i tisk náročných katalogů, publikací,…

web www.repropress.cz

ROMAPOL s.r.o.

Rosice, Brněnská 1027 kontakt +420 546 410 004

Jsme autorizovaný partner Konica Minolta. Nabízíme komplexní řešení v oblasti kancelářské techniky, prodej, pronájem i servis kopírovacích strojů, tiskáren a jiné kancelářské techniky. Prodáváme tonery, cartridge, spotřební materiál. Provádíme renovace cartridgí.

web www.romapol.cz

Velímský Dušan

Brno, Hostislavova 619/34 kontakt +420 546 217 371

Nabídka polygrafické výroby, ofsetového tisku i knihařského zpracování. Prodej ofsetových barev značky Sun Chemical - Hartmann.

web www.tiskdruck.cz

Dilhof Vladimír - ofsetová tiskárna T.D.V.

Brno, Vídeňská 282/80 kontakt +420 548 211 429

Jsme flexibilní firma, která se specializuje na běžný tisk i speciální zakázky, jak malých nákladů, tak i velkých sérií. Naším prvořadým cílem je dosažení nejvyšší kvality při zachování zajímavých cen a díky tomu tedy i co nejvyšší spokojenost zákazníka. Dá se tedy říci, že zajišťujeme kompletní polygrafické služby od A do Z pod „jednou střechou“. V naší nabídce dnes nechybí ani malonákladový digitální tisk.

web www.tdv.cz

PRESSLY s.r.o.

Adamov, Mírová 487 kontakt +420 543 250 270

PRESSLY s.r.o. - Nabízím polygrafickou výrobu. Papírenský a polygrafický průmysl Brno. Nabídka polygrafické výroby.

MORAVIAPRESS a.s.

Břeclav, U Póny 3061 kontakt +420 516 205 111, (2 pobočky)

Ofsetový rotační tisk časopisů, katalogů, letáků, reklamních materiálů, tiskopisů a prospektů. Dokončující knihařské zpracování. Adresujeme výtisky pro poštovní přepravu, předplatitelský servis. Jsme výhradní distributor Sbírky zákonů ČR.

web www.moraviapress.cz

PS POLY, spol. s r.o.

Mikulov, Vídeňská 873/44 kontakt +420 519 512 121

Materiály pro ofsetový tisk - sortiment obsahuje tiskové desky, tiskové barvy CMYK i PANTONE. Prodáváme astralony, barevníkové fólie, mycí role a Super Blue. Jsme dovozci výrobků VARN, SONTARA, EUKALIN. Zásilka POLYbalík - služba zdarma, e-shop.

web www.pspoly.cz
« předchozí 1 2 3 4 5 7 9 další »