Ofsetový tisk, ofsetové tiskárny - Jihomoravský kraj

Tiskárna Šiki Kyjov

Kyjov, Havlíčkova 182/33a kontakt +420 518 614 143, (2 pobočky)

V naší tiskárně tiskneme na strojích ve velikosti až do formátu B2 - 70x50 cm (CMYK i Pantone). Nejvyšší kvalitu tisku jsme schopni docílit především pořizování nejmodernějších technologií, čímž jsme schopni docílit přesné a stálé barevnosti tiskovin při různých podmínkách. Provádíme ofsetový a digitální tisk, knihařské práce, návrhy a focení.

web www.tiskarnakyjov.cz

Vypalto s.r.o.

Kolonie 304, Adamov kontakt +420 725 875 151

Naše společnost zajišťuje komplexní realizaci Vaší zakázky od prvotní myšlenky přes grafický návrh až po konečnou dílenskou výrobu. Součástí tiskařských služeb je gravírujeme, řežeme laserem, popisujeme dřevěné, kovové, papírové, plastové a jiné materiály. Přijímáme jak kusové zakázky, tak i sériovou výrobu.

web vypalto.cz, www.grafex.cz

ATELIER 999, s.r.o.

Brno, Poštovská 657/4 kontakt +420 606 755 646

Firma Ateliér 999 s.r.o. vznikla v r. 1999. Zabývá se téměř výhradně přípravou, elektronickým zpracováním a zprostředkováním tisku jakéhokoli druhu tiskovin, od vizitek přes různé druhy reklamních prospektů, katalogů, kalendářů, plakátů … až po náročnou klasickou knižní produkci.

web atelier999.webmium.com, www.autoantik.cz

Štenclová Nataša - reklama

Hradec nad Moravicí, Kajlovec 90 kontakt +420 553 784 448

Nabízíme služby reklamní agentury. Vyrábíme reklamní panely, bannery, billboardy, polep aut a výloh. Dále i samolepky s ořezem, plakáty, letáky, velkoplošný tisk, květinové a svatební výzdoby. V oboru máme 18 let praxe. Kontakt a reference naleznete na našich webových stránkách.

web www.reklama-stenclova.cz

A.D.M. Reprografické studio

Moravská Ostrava, Zahradní 1471/1 kontakt +420 591 134 237

Společnost nabízí ofsetový tisk, vazby, velkoformátový tisk a tisk na plátno.

web www.admstudio.cz

Tiskservis - Pustina Jiří

Ostrava, Poruba, Gen. Sochora 1764 kontakt +420 608 741 054

Provoz ofsetové tiskárny - polygrafické služby, letecké fotografování, grafické přípravy, tisk, zušlechtění tiskovin (parciální lak, ražba), laminování, UV lakování a vazby všeho druhu. Provozujeme nakladatelství.

web www.tiskservis.cz

Dušák Josef, Ing. - a.DIGI.cz - vypalování, lisování a potisk CD a DVD

Brno, Vinařská 470/5c kontakt +420 541 235 058, (1 pobočka)

Nabízíme vypalování, lisování a potisk CD a DVD.

web www.a.digi.cz

COMPUTER MCL Brno, spol. s r.o.

Modřice, Brněnská 1113 kontakt +420 549 254 198, (3 pobočky)

Děláme lisování CD a DVD a máme expresní výrobu a vypalování i také duplikace a také potisk medií CD i DVD plastotiskem a offsetem a sítotiskem. Dále děláme tiskoviny a obaly a máme možnost dopravy po celé ČR. Máme expresní výroba CD a DVD vypalováním a to až 5000 CD do 24hodin.

web www.mcl.cz

POINT CZ, s.r.o.

Brno-Zábrdovice, Milady Horákové 890/20 kontakt +420 541 427 511, (2 pobočky)

Nabízíme komplexní služby v oblasti konvenčního ofsetového tisku ve formátu B1 i B2, digitálního ofsetového tisku ve formátu A3+ a následného knihařského zpracování. Tiskneme brožury, katalogy, kalendáře, bloky, letáky, vizitky, slohy, krabičky atp.

web www.pointcz.cz

BRKO, s.r.o.

Brno-Slatina, Tuřanka 221/17 kontakt +420 545 216 490

Tiskneme katalogy, letáky, časopisy, brožury, prospekty, hlavičkové papíry, návody, pozvánky, samolepky, vizitky, potisk obálek, etikety a jiné polygrafické produkty, včetně knihařského zpracování. Používaná technologie: ofsetový tisk a digitální tisk.

web www.tiskarnabrko.cz
« předchozí 1 2 3 4 5 9 13 17 další »