Ofsetový tisk, ofsetové tiskárny - Jihomoravský kraj

K + L spol. s r.o.

Brno-Pisárky, Výstaviště 405/1 kontakt +420 541 159 713

Zaměřujeme se na digitální tisk, ofsetový tisk i sítotisk. Realizujeme veškeré zakázky při využití velkoformátového i malonákladového tisku. Díky bohatým zkušenostem, modernímu vybavení a profesionálnímu přístupu dosahujeme skvělých výsledků při tisku samolepek, polepů aut a výloh, bannerů, vlajek, potisku triček apod. V případě zájmu Vám zajistíme kompletní realizaci veletržní grafiky od počátku do konce v případě nejrůznějších výstav, kongresů atd.

web www.kplusl.cz

Tiskárna Šiki Kyjov

Kyjov, Havlíčkova 182/33a kontakt +420 518 614 143, (2 pobočky)

Podle požadavků klienta jsme schopni ofsetovým tiskem vytisknout letáky, prospekty, časopisy, katalogy a knihy, tiskopisy a jiné merkantilie. Tiskneme na strojích ve velikosti až do formátu B2 - 70x50 cm (CMYK i Pantone). Nejvyšší kvalitu tisku jsme schopni docílit především pořizování nejmodernějších technologií, čímž jsme schopni docílit přesné a stálé barevnosti tiskovin při různých podmínkách. Díky moderním technologiím jsme schopni zajistit nejvyšší kvalitu tisku při zachování nízké ceny.

web www.tiskarnakyjov.cz

Dolní Bojanovice, Kyjovská 579 kontakt +420 518 372 127

Jsme moderní rodinná tiskárna. Věnujeme se výrobě reklamních tiskovin, kalendářů, vizitek, samolepících etiket, katalogů, obchodních a reklamních brožur. Vlastníme nejmodernější tiskařské stroje a technologie. Součástí naší tiskárny je i špičkové grafické studio. Nabízíme zpracování grafiky včetně fotostudia, propagační materiály a nálepky na víno, kompletní tiskařské práce a servis pro vinaře.

web www.tiskarna-lelka.cz

ATELIER 999, s.r.o.

Brno, Poštovská 657/4 kontakt +420 606 755 646

Firma Ateliér 999 s.r.o. vznikla v r. 1999. Zabývá se téměř výhradně přípravou, elektronickým zpracováním a zprostředkováním tisku jakéhokoli druhu tiskovin, od vizitek přes různé druhy reklamních prospektů, katalogů, kalendářů, plakátů … až po náročnou klasickou knižní produkci.

web atelier999.webmium.com, www.autoantik.cz

ABEV s.r.o.

Brno-Medlánky, Hudcova 533/78c kontakt +420 541 227 300

Naše firma se zabývá ofsetovým tiskem UV barev na rozmanité materiály a také zámečnickými pracemi. Vyrábíme kovové štítky a cedule. Naši zaměstnanci mají s potiskem plastu i výrobou štítků dlouholeté zkušenosti. Dále se specializujeme na zámečnickou výrobu a také stavíme zimní zahrady.

web www.abev.cz

Iveta Sukupová.

Strážnice, Smetanova 1666 kontakt +420 518 333 001

Naším oborem je provoz copycentra. Dále nabízíme knihařské zpracování, termotisk (zlacení a výsek), laminování, razítka. Můžete zde nakoupit kancelářské zboží. Ofsetový tisk - ne.

web www.tiskstraznice.cz

Štenclová Nataša - reklama

Hradec nad Moravicí, Kajlovec 90 kontakt +420 553 784 448

Nabízím služby reklamní agentury. Vyrábím reklamní panely, bannery, billboardy, polep aut a výloh. Dále i samolepky s ořezem, plakáty, letáky, velkoplošný tisk, květinové a svatební výzdoby. V oboru máme 18 let praxe.

web www.reklama-stenclova.cz

Dušák Josef, Ing. - a.DIGI.cz - vypalování, lisování a potisk CD a DVD

Brno, Vinařská 470/5c kontakt +420 541 235 058, (1 pobočka)

Nabízíme vypalování, lisování a potisk CD a DVD.

web www.a.digi.cz

COMPUTER MCL Brno, spol. s r.o.

Modřice, Brněnská 1113 kontakt +420 549 254 198, (3 pobočky)

Děláme lisování CD a DVD a máme expresní výrobu a vypalování i také duplikace a také potisk medií CD i DVD plastotiskem a offsetem a sítotiskem. Dále děláme tiskoviny a obaly a máme možnost dopravy po celé ČR. Máme expresní výroba CD a DVD vypalováním a to až 5000 CD do 24hodin.

web www.mcl.cz

POINT CZ, s.r.o.

Brno-Zábrdovice, Milady Horákové 890/20 kontakt +420 541 427 511, (2 pobočky)

Nabízíme komplexní služby v oblasti konvenčního ofsetového tisku ve formátu B1 i B2, digitálního ofsetového tisku ve formátu A3+ a následného knihařského zpracování. Tiskneme brožury, katalogy, kalendáře, bloky, letáky, vizitky, slohy, krabičky atp.

web www.pointcz.cz
« předchozí 1 2 3 4 5 9 13 17 další »