Ofsetový tisk, ofsetové tiskárny - Jihomoravský kraj

K + L spol. s r.o.

Brno-Pisárky, Výstaviště 405/1 kontakt +420 541 159 713

Zaměřujeme se na digitální tisk, ofsetový tisk i sítotisk. Realizujeme veškeré zakázky při využití velkoformátového i malonákladového tisku. Díky bohatým zkušenostem, modernímu vybavení a profesionálnímu přístupu dosahujeme skvělých výsledků při tisku samolepek, autoplachet, bannerů, vlajek apod. V případě zájmu Vám zajistíme kompletní realizaci grafiky od počátku do konce v případě nejrůznějších veletrhů, výstav, kongresů atd.

web www.kplusl.cz

ABEV s.r.o.

Brno-Medlánky, Hudcova 533/78c kontakt +420 541 227 300, (1 pobočka)

Naše firma se zabývá ofsetovým tiskem UV barev na rozmanité materiály a také zámečnickými pracemi. Přestože firma zahájila svou činnost v roce 2005, její zaměstnanci mají s potiskem plastu i výrobou štítků dlouholeté zkušenosti.

web www.abev.cz

ATELIER 999, s.r.o.

Brno, Poštovská 657/4 kontakt +420 606 755 646

Firma Ateliér 999 s.r.o. vznikla v r. 1999. Zabývá se téměř výhradně přípravou, elektronickým zpracováním a zprostředkováním tisku jakéhokoli druhu tiskovin, od vizitek přes různé druhy reklamních prospektů, katalogů, kalendářů, plakátů … až po náročnou klasickou knižní produkci.

web atelier999.webmium.com, www.autoantik.cz

A studio group, spol. s r.o.

Kyjov, Nerudova 1339/579 kontakt +420 518 616 111, (1 pobočka)

Provozujeme reklamní a reprografické studio nabízí reprodukční přípravu pro flexografický tisk, design webových stránek, reklamní PE tašky, obaly a fólie.

web www.astudio.cz

Lenka Šopíková s.r.o. - kancelářská technika

Uherské Hradiště, Svatojiřské nábřeží 457 kontakt +420 572 553 469, (2 pobočky)

Zaobíráme se prodejem a servisem kancelářské techniky. A to tiskárny, kopírovací stroje, faxy, laminátory, řezačky, vazače, registrační pokladny, telefony. Dále v naší nabídce naleznete prodej spotřebního materiálu, kopírování, maloformátový a velkoformátový tisk, renovace toneru do laserových tiskáren.

web www.sopikuh.cz

Iveta Sukupová.

Strážnice, Smetanova 1666 kontakt +420 518 333 001

Naším oborem je provoz copycentra. Dále nabízíme knihařské zpracování, termotisk (zlacení a výsek), laminování, razítka. Můžete zde nakoupit kancelářské zboží.

web www.tiskstraznice.cz

BRKO, s.r.o.

Brno-Slatina, Tuřanka 221/17 kontakt +420 545 216 490

Tiskneme katalogy, letáky, časopisy, brožury, prospekty, hlavičkové papíry, návody, pozvánky, samolepky, vizitky, potisk obálek, etikety a jiné polygrafické produkty, včetně knihařského zpracování. Používaná technologie: ofsetový tisk a digitální tisk.

web www.tiskarnabrko.cz

PAPÍR A TISK s.r.o.

Brno-Trnitá, Čechyňská 416/18 kontakt +420 537 020 020

Nabízíme vám kompletní nabídku tisku v malých nákladech, rychlou reakci, špičkovou kvalitu zpracování, spolehlivost dodávek a výborné ceny. A jistotu, že vaše zakázka proběhne bez problémů. V naší branži risk neznamená zisk. Zavedená brněnská tiskárna. Digitální tisk. Tiskneme pro veřejnost - novoročenky, kalendáře, oznámení, navštívenky. Specializovaný tisk pro grafiky, výrobce, organizace, agentury, nakladatele. Tisk knih. Personalizace. Široký výběr papírů.

web www.papiratisk.cz

Repropress - Kašpar Zdenek

Brno-Královo Pole, Srbská 2741/53 kontakt +420 541 589 433

Tiskárna Repropress byla v Brně založena již v roce 1990. Firma se zabývá polygrafickou výrobou. Grafická přípravu a tisk letáků, prospektů, brožur, katalogů, plakátů do formátu A2, pohlednic, samolepek, tiskopisů i vizitek. Dále provádíme číslování, perforování, ražbu a výsek všech druhů tiskovin do formátu B4 a potisk obálek. Naše tiskárna je vybavena moderní technologií ofsetového tisku. Jsme schopni zajistit tisk vizitek, tisk jednoduchých letáků, ale i tisk náročných katalogů, publikací,…

web www.repropress.cz

ROMAPOL s.r.o.

Rosice, Brněnská 1027 kontakt +420 546 410 004

Jsme autorizovaný partner Konica Minolta. Nabízíme komplexní řešení v oblasti kancelářské techniky, prodej, pronájem i servis kopírovacích strojů, tiskáren a jiné kancelářské techniky. Prodáváme tonery, cartridge, spotřební materiál. Provádíme renovace cartridgí.

web www.romapol.cz

Dilhof Vladimír - ofsetová tiskárna T.D.V.

Brno, Vídeňská 282/80 kontakt +420 548 211 429

Jsme flexibilní firma, která se specializuje na běžný tisk i speciální zakázky, jak malých nákladů, tak i velkých sérií. Naším prvořadým cílem je dosažení nejvyšší kvality při zachování zajímavých cen a díky tomu tedy i co nejvyšší spokojenost zákazníka. Dá se tedy říci, že zajišťujeme kompletní polygrafické služby od A do Z pod „jednou střechou“. V naší nabídce dnes nechybí ani malonákladový digitální tisk.

web www.tdv.cz

PRESSLY s.r.o.

Adamov, Mírová 487 kontakt +420 543 250 270

PRESSLY s.r.o. - Nabízím polygrafickou výrobu. Papírenský a polygrafický průmysl Brno. Nabídka polygrafické výroby.

MORAVIAPRESS a.s.

Břeclav, U Póny 3061 kontakt +420 516 205 111, (2 pobočky)

Ofsetový rotační tisk časopisů, katalogů, letáků, reklamních materiálů, tiskopisů a prospektů. Dokončující knihařské zpracování. Adresujeme výtisky pro poštovní přepravu, předplatitelský servis. Jsme výhradní distributor Sbírky zákonů ČR.

web www.moraviapress.cz

PS POLY, spol. s r.o.

Mikulov, Vídeňská 873/44 kontakt +420 519 512 121

Materiály pro ofsetový tisk - sortiment obsahuje tiskové desky, tiskové barvy CMYK i PANTONE. Prodáváme astralony, barevníkové fólie, mycí role a Super Blue. Jsme dovozci výrobků VARN, SONTARA, EUKALIN. Zásilka POLYbalík - služba zdarma, e-shop.

web www.pspoly.cz

NOVÁ REKLAMA s.r.o.

Hustopeče, Havlíčkova 334/1 kontakt +420 774 108 210

Nabízíme služby reklamní agentury zajišťující grafické práce a ofsetový a digitální i také velkoplošný tisk a fotografování ve vlastním ateliéru a reklamní kampaně. Jako firemní kulturu vyznáváme spolehlivost, kvalitu a inteligenci. V současné době patříme k vůdčím agenturách v regionu a míníme v tom i pokračovat.

web www.novareklama.cz

Miroslav Polívka- D-D Reklama

Hustopeče u Brna, Tábory 1182/34 kontakt +420 777 084 446

Poskytujeme a nabízíme zpracování grafických návrhů.

web www.ddtisk.cz

HALP PRINT, spol. s r.o.

Hustopeče, Šafaříkova 1017/40 kontakt +420 519 413 793

Naše firma se zabývá zpracováním grafických návrhů, tisku etiket na víno, svatebních oznámení, katalogů i kalendářů. Mezi naše služby patří i potisky tužek či tašek. Tiskneme na přání velkých firem jejich loga či reklamní předměty, tak také na žádost občanů.

web www.halpprint.cz

Agentura D-PRODUCTION, s.r.o

Boskovice, Kpt. Jaroše 2181/17 kontakt +420 777 551 299

Reklamní studio zajišťující velkoplošný tisk, digitální tisk, světelnou reklamu a signmaking. Vyroba billboardů, bannerů, samolepsk, etikety, samolepky, plastické nápisy, světelné písmo, LED panely, letáky, skládačky, plakáty, bloky, tiskopisy, síťoviny, vlajky, vizitky, pozvánky, kalendáře, prospekty a jiné reklamní předměty. Poskytujeme polepy výloh a polepy automobilů. Zajišťování pronájmu reklamních ploch.

web www.d-production.eu

Karel Jurka- TopDesign

Vyškov, Brněnská 49/62 kontakt +420 517 343 329

Komplexní reklamní služby od návrhu, grafické přípravy po vyhotovení. Firma TopDesign se zabývá reklamní výrobou již od roku 1994. Disponuje vlastními výrobními prostředky.

web www.topdesign-jurka.cz

Tiskárna MLOK & digitální tiskárna DIGI4U

Brno-Černá Pole, třída Generála Píky 1999/5 kontakt

Provoz tiskárny a grafického studia. Nabídka kompletního reklamní servisu včetně reklamních a dárkových předmětů, digitálního i malonákladového tisku.

web www.mlok.cz, www.digi4u.cz
« předchozí 1 2 3 4 5 7 9 další »