Ofsetový tisk, ofsetové tiskárny - Břeclav

MORAVIAPRESS a.s.

Břeclav, U Póny 3061 kontakt +420 516 205 111, (2 pobočky)

Ofsetový rotační tisk časopisů, katalogů, letáků, reklamních materiálů, tiskopisů a prospektů. Dokončující knihařské zpracování. Adresujeme výtisky pro poštovní přepravu, předplatitelský servis. Jsme výhradní distributor Sbírky zákonů ČR.

web www.moraviapress.cz

PS POLY, spol. s r.o.

Mikulov, Vídeňská 873/44 kontakt +420 519 512 121

Materiály pro ofsetový tisk - sortiment obsahuje tiskové desky, tiskové barvy CMYK i PANTONE. Prodáváme astralony, barevníkové fólie, mycí role a Super Blue. Jsme dovozci výrobků VARN, SONTARA, EUKALIN. Zásilka POLYbalík - služba zdarma, e-shop.

web www.pspoly.cz

NOVÁ REKLAMA s.r.o.

Hustopeče, Havlíčkova 334/1 kontakt +420 774 108 210

Nabízíme služby reklamní agentury zajišťující grafické práce a ofsetový a digitální i také velkoplošný tisk a fotografování ve vlastním ateliéru a reklamní kampaně. Jako firemní kulturu vyznáváme spolehlivost, kvalitu a inteligenci. V současné době patříme k vůdčím agenturách v regionu a míníme v tom i pokračovat.

web www.novareklama.cz

Miroslav Polívka- D-D Reklama

Hustopeče u Brna, Tábory 1182/34

Poskytujeme a nabízíme zpracování grafických návrhů.

web www.ddtisk.cz

HALP PRINT, spol. s r.o.

Hustopeče, Šafaříkova 1017/40 kontakt +420 519 413 793

Naše firma se zabývá zpracováním grafických návrhů, tisku etiket na víno, svatebních oznámení, katalogů i kalendářů. Mezi naše služby patří i potisky tužek či tašek. Tiskneme na přání velkých firem jejich loga či reklamní předměty, tak také na žádost občanů.

web www.halpprint.cz

DD tisk, s.r.o.

Hustopeče, Tábory 1182/34 kontakt +420 519 444 444

Jsme reklamní agentura zabývající se výrobou razítek, reklamních předmětů s potiskem, tiskem velkoplošných banerů či samolepek. Dokážeme pro Vás vytvořit téměř cokoliv, týkající se reklamy.

web www.ddtisk.cz;razitkatrodat.eu;www.trickosvlastnimpotiskem.cz

Tiskárna Adámek s.r.o.

Břeclav, Husova 480/4 kontakt +420 519 326 071

Nabízíme ofsetový tisk, polygrafické výrobky, grafické návrhy či laminaci.