Ofsetový tisk, ofsetové tiskárny - Brno - město

K + L spol. s r.o.

Brno-Pisárky, Výstaviště 405/1 kontakt +420 541 159 713

Zaměřujeme se na digitální tisk, ofsetový tisk i sítotisk. Realizujeme veškeré zakázky při využití velkoformátového i malonákladového tisku. Díky bohatým zkušenostem, modernímu vybavení a profesionálnímu přístupu dosahujeme skvělých výsledků při tisku samolepek, autoplachet, bannerů, vlajek apod. V případě zájmu Vám zajistíme kompletní realizaci grafiky od počátku do konce v případě nejrůznějších veletrhů, výstav, kongresů atd.

web www.kplusl.cz

ABEV s.r.o.

Brno-Medlánky, Hudcova 533/78c kontakt +420 541 227 300, (1 pobočka)

Naše firma se zabývá ofsetovým tiskem UV barev na rozmanité materiály a také zámečnickými pracemi. Přestože firma zahájila svou činnost v roce 2005, její zaměstnanci mají s potiskem plastu i výrobou štítků dlouholeté zkušenosti.

web www.abev.cz

ATELIER 999, s.r.o.

Brno, Poštovská 657/4 kontakt +420 606 755 646

Firma Ateliér 999 s.r.o. vznikla v r. 1999. Zabývá se téměř výhradně přípravou, elektronickým zpracováním a zprostředkováním tisku jakéhokoli druhu tiskovin, od vizitek přes různé druhy reklamních prospektů, katalogů, kalendářů, plakátů … až po náročnou klasickou knižní produkci.

web atelier999.webmium.com, www.autoantik.cz

GRADESI s.r.o. - Grafické studio Praha 9 Vysočany (Brno)

Praha 9 - Vysočany, Lisabonská 799/8 kontakt +420 608 136 479, (6 poboček)

Grafické a produkční studio GRADESI. Tvoříme grafiku, díky které si vás zákazníci zapamatují. Navrhneme vám kompletní vizuální styl společnosti od loga přes vizitky, letáky, web, katalogy, ceníky, plakáty, výroční zprávy až po billboardy. Vytváříme také veškeré POS materiály. Sazba, retuše a kompletní DTP práce. NOVINKA -Tvorba interaktivního PDF katalogu, plně funkční online katalog, který šetří náklady za tisk! Kompletní tisková produkce, digitální a ofsetový tisk.

web www.gradesi.cz

ABEV s.r.o. (Brno-venkov)

Brno-Medlánky, Hudcova 533/78c kontakt +420 541 227 300, (1 pobočka)

web www.abev.cz

Tiskárna Šiki Kyjov (Brno)

Kyjov, Havlíčkova 182/33a kontakt +420 518 614 143, (2 pobočky)

Podle požadavků klienta jsme schopni ofsetovým tiskem vytisknout letáky, prospekty, časopisy, katalogy a knihy, tiskopisy a jiné merkantilie. Tiskneme na strojích ve velikosti až do formátu B2 - 70x50 cm (CMYK i Pantone). Nejvyšší kvalitu tisku jsme schopni docílit především pořizování nejmodernějších technologií, čímž jsme schopni docílit přesné a stálé barevnosti tiskovin při různých podmínkách. Díky moderním technologiím jsme schopni zajistit nejvyšší kvalitu tisku při zachování nízké ceny.

web www.tiskarnakyjov.cz

Dušák Josef, Ing. - a.DIGI.cz - vypalování, lisování a potisk CD a DVD

Brno, Vinařská 470/5c kontakt +420 541 235 058, (1 pobočka)

Nabízíme vypalování, lisování a potisk CD a DVD.

web www.a.digi.cz

POINT CZ, s.r.o.

Brno-Zábrdovice, Milady Horákové 890/20 kontakt +420 541 427 511, (2 pobočky)

Nabízíme komplexní služby v oblasti konvenčního ofsetového tisku ve formátu B1 i B2, digitálního ofsetového tisku ve formátu A3+ a následného knihařského zpracování. Tiskneme brožury, katalogy, kalendáře, bloky, letáky, vizitky, slohy, krabičky atp.

web www.pointcz.cz

BRKO, s.r.o.

Brno-Slatina, Tuřanka 221/17 kontakt +420 545 216 490

Tiskneme katalogy, letáky, časopisy, brožury, prospekty, hlavičkové papíry, návody, pozvánky, samolepky, vizitky, potisk obálek, etikety a jiné polygrafické produkty, včetně knihařského zpracování. Používaná technologie: ofsetový tisk a digitální tisk.

web www.tiskarnabrko.cz

PAPÍR A TISK s.r.o.

Brno-Trnitá, Čechyňská 416/18 kontakt +420 537 020 020

Nabízíme vám kompletní nabídku tisku v malých nákladech, rychlou reakci, špičkovou kvalitu zpracování, spolehlivost dodávek a výborné ceny. A jistotu, že vaše zakázka proběhne bez problémů. V naší branži risk neznamená zisk. Zavedená brněnská tiskárna. Digitální tisk. Tiskneme pro veřejnost - novoročenky, kalendáře, oznámení, navštívenky. Specializovaný tisk pro grafiky, výrobce, organizace, agentury, nakladatele. Tisk knih. Personalizace. Široký výběr papírů.

web www.papiratisk.cz

Repropress - Kašpar Zdenek

Brno-Královo Pole, Srbská 2741/53 kontakt +420 541 589 433

Tiskárna Repropress byla v Brně založena již v roce 1990. Firma se zabývá polygrafickou výrobou. Grafická přípravu a tisk letáků, prospektů, brožur, katalogů, plakátů do formátu A2, pohlednic, samolepek, tiskopisů i vizitek. Dále provádíme číslování, perforování, ražbu a výsek všech druhů tiskovin do formátu B4 a potisk obálek. Naše tiskárna je vybavena moderní technologií ofsetového tisku. Jsme schopni zajistit tisk vizitek, tisk jednoduchých letáků, ale i tisk náročných katalogů, publikací,…

web www.repropress.cz

Velímský Dušan

Brno, Hostislavova 619/34 kontakt +420 546 217 371

Nabídka polygrafické výroby, ofsetového tisku i knihařského zpracování. Prodej ofsetových barev značky Sun Chemical - Hartmann.

web www.tiskdruck.cz

Dilhof Vladimír - ofsetová tiskárna T.D.V.

Brno, Vídeňská 282/80 kontakt +420 548 211 429

Jsme flexibilní firma, která se specializuje na běžný tisk i speciální zakázky, jak malých nákladů, tak i velkých sérií. Naším prvořadým cílem je dosažení nejvyšší kvality při zachování zajímavých cen a díky tomu tedy i co nejvyšší spokojenost zákazníka. Dá se tedy říci, že zajišťujeme kompletní polygrafické služby od A do Z pod „jednou střechou“. V naší nabídce dnes nechybí ani malonákladový digitální tisk.

web www.tdv.cz

Tiskárna MLOK & digitální tiskárna DIGI4U

Brno-Černá Pole, třída Generála Píky 1999/5 kontakt

Provoz tiskárny a grafického studia. Nabídka kompletního reklamní servisu včetně reklamních a dárkových předmětů, digitálního i malonákladového tisku.

web www.mlok.cz, www.digi4u.cz

v.e. TERCIE, s.r.o.

Brno-Veveří, Veveří 477/41 kontakt +420 541 219 653

Zabýváme se polygrafickou činností, tiskem obalů i etiket.

web www.vetercie.cz

CENTRPRESS, spol. s r.o.

Brno-Maloměřice, Karlova 269/43 kontakt +420 545 212 412

Provoz ofsetové tiskárny. Nabídka plnobarevného tisku, grafických návrhů, knihařského zpracování i rotačního flexotisku. Zhotovujeme lepení bloků.

web www.centrpress.cz

Tiskárna Didot, spol. s r.o.

Brno, Trnkova 2944/119 kontakt +420 543 215 538

Tiskárna Brno. Nabízíme ofsetový tisk do formátu B1, knihařské zpracování, grafika, Ctp. digitální tisk, personifikovaný tisk.

web www.tiskarna-didot.cz

PRINTECO s.r.o.

Brno-Zábrdovice, Cejl 29/76 kontakt +420 543 250 327

Firma Printeco s.r.o. byla založena v roce 1997 s cílem zajistit dodávky co nejširšího sortimentu tištěných materiálů a reklamních služeb zákazníkům. Při vzniku firmy jsme si byli vědomi existující konkurence a velké nabídky výše zmíněných produktů a služeb na našem trhu. Podstata naší filozofie však spočívala v myšlence komplexního uspokojení potřeb konkrétního zákazníka ve spojení s kvalitou, pružností dodávek a osobním přístupem.

web www.printeco.cz

Eclipse Print a.s.

Brno-Zábrdovice, Příkop 843/4 kontakt +420 545 176 162, (1 pobočka)

Specializujeme se na velkoplošný tisk s využitím moderních technologií pro ofset, sítotisk a digitální tisk. V nepřetržitém provozu vyrábíme billboardy, abribusy, vlajky, samolepky, plachty pro venkovní reklamu, autoplachty i další produkty.

web www.eclipse-print.cz

DaL tisk, s.r.o.

Brno 19, Bohunická 52 kontakt +420 547 212 116

Ofsetová tiskárna.