Taneční sporty – Prakšice okres Uherské Hradiště

1–10 firem z 24 nalezených Filtry

1OLdŠAVA

Provozujeme taneční a pěvecký folklórní soubor. Vystupujeme na různých kulturních i společenských akcích v České republice a v zahraničí. Repertoár našeho sboru čerpá především z Uherskobrodska, Luhačovského Zálesí a Moravských Kopanic.

2Řehořková Jana, Ing.

5.1 km Soukenická 2155, Uherský Brod Bezdlužná

Zaměřujeme se na výuku flamenca a pořádáme kurzy i víkendové semináře. Dále zajišťujeme vystoupení tanečnic s různými styly flamencového tance.

3Taneční soubor Botík, občanské sdružení

5.0
★★★★★
★★★★★
(2)
7.4 km Březolupy 535, Březolupy Bezdlužná

Provoz tanečního souboru s nabídkou vystoupení na různých akcích například jarmarky, plesy i festivaly a folklórní setkání.

4Moderní-taneční

4.6
★★★★★
★★★★★
(22)
10.5 km Pivovarská 488, Uherské Hradiště…

Moderní-taneční, se sídlem Pivovarská 488, 686 01, Uherské Hradiště-Jarošov, v okrese Uherské Hradiště a v kraji Zlínský kraj. Právní forma Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona. Založení v roce 2012. Předmětem podnikání je: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3…

5Dance bar Hvězda-Uherské Hradiště

3.8
★★★★★
★★★★★
(69)
12.0 km náměstí Míru 951, Uherské Hradiště
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Vítáme vás v našem nově zrekonstruovaném Dance baru který se nachází na náměstí Míru v Uherském Hradišti podzemní části kina Hvězda. Každý týden se snážíme připravit pro vás spaciální akci, které v Uherském Hradišti již dlouhá léta chyběli. O hudbu se postarají prvotřídní Djs a o zábavu se stará…

6Klub kultury Uherské Hradiště3 pobočky

4.3
★★★★★
★★★★★
(399)
12.5 km Hradební 1198, Uherské Hradiště Bezdlužná

Hudební a výstavní akce, vzdělávací a zájmové kurzy. Celoročně nabízíme divadelní představení, koncerty okrajových i populárních žánrů, folklorní pořady, módní přehlídky a plesy. Seniorům je určen projekt Akademie třetího věku.

7Folklorní soubor KUNOVJAN

Provoz folklorního souboru. Účinkujeme na společenských i firemních událostech, plesech a dalších akcích.

8Slovácká základní umělecká škola, s.r.o. (pobočka Uherské Hradiště, Protzkarova)1 pobočka

4.7
★★★★★
★★★★★
(1)
12.7 km Protzkarova 1220, Uherské Hradiště

Výuka v hudebním, výtvarném a tanečním oboru. Zaměřujeme se na individuální i skupinový zpěv a hru na nástroje, například na housle, violu a violoncello, kontrabas, kytaru či klavír, zobcovou a příčnou flétnu.

9Dětský folklorní soubor Dolinečka2 pobočky

Dětský folklorní soubor Dolinečka, se sídlem náměstí Hrdinů 102, 686 03, Staré Město, v okrese Uherské Hradiště a v kraji Zlínský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 15875, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 2011. Více informací naleznete na našich webových…

10Základní umělecká škola Bojkovice1 pobočka

13.9 km Čtvrť 1. máje 715, Bojkovice Bezdlužná

Provoz základní umělecké školy pro 355 žáků se zaměřením na výuku hudebního, výtvarného, tanečního a literárně-dramatického oboru.


Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Uherské Hradiště


Taneční sporty v lokalitě Prakšice – detailní popis

Na portálu Ekatalog.cz v oboru Taneční sporty najdete 24 firem, živnostníků a institucí. Z toho je 22 bezdlužných dle evidence CreditCheck. Naši zástupci už osobně prověřili přes 7 firem v regionu Prakšice.