Taneční sporty – Frýdek - Místek

1–5 firem z 5 nalezených Filtry

1TANEC nebo VÍNO

TANEC nebo VÍNO, se sídlem Střítež 258, 739 59, Střítež, v okrese Frýdek - Místek a v kraji Moravskoslezský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. C 74575, Krajský soud v Ostravě. Právní forma Společnost s ručením omezeným. Založení v roce 2018. Předmětem podnikání je: Výroba, obchod a…

2Taneční škola Markéty Dintrové

Taneční škola nabízí klasický styl orientálního tance (mírně pokročilé, začátečnice, středně pokročilé, pokročilé, super pokročilé), tanec pro těhotné maminky a soukromé lekce.

3Taneční skupina Dancepoint

5.0
★★★★★
★★★★★
(54)
Růžový pahorek 549 , Frýdek-Místek Bezdlužná

Taneční soubor nabízí kurzy street dance, break dance, fitness dance, eletric boogie, karibských tanců a salsy. Vystupování na společenských akcích.

4Klub zábavy a sportu Záolší

3.8
★★★★★
★★★★★
(4)
Vendryně 110 , Vendryně Bezdlužná

Pořádáme zábavy, sportovní a kulturní akce. Dále pořádáme sportovní odpoledne, fotbalové a nohejbalové turnaje, taneční večery, zábavy s bohatým programem, country večery, udržujeme různé místní tradice, organizujeme ekoakce, akce bezpečnostního rázu a vypomáháme obci Vendryně.

5Taneční škola Syrkovi

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
Kunčice pod…, Kunčice pod… Bezdlužná

Nabídka tanečních kurzů - standardní waltz, tango, valčík, slowfoxtrot, quickstep, latinsko-americké samba, chacha, rumba, jive, polka, country, rockn´roll, kankán, čardáš.


Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Frýdek - Místek


Taneční sporty v lokalitě Frýdek - Místek – detailní popis

Na portálu Ekatalog.cz v oboru Taneční sporty najdete 5 firem, živnostníků a institucí. Z toho je 5 bezdlužných dle evidence CreditCheck. Naši zástupci už osobně prověřili přes 2 firem v regionu Frýdek - Místek.