Taneční sporty – Břeclav

1–10 firem z 15 nalezených Filtry

1Ing. Žůrková Lenka

4.9
★★★★★
★★★★★
(50)
Na Hrůdách 1147, Břeclav Bezdlužná

Nabídka výuky moderních tanců, street dance, hiphop a breakdance.

2Město Velké Bílovice1 pobočka

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
nám. Osvoboditelů…, Velké Bílovice
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Městský úřad podává informace žadatelům, plní úkoly uložené radou nebo zastupitelstvem města, pomáhá výborům a komisím v jejich činnosti vykonávat státní správu, zřídí na veřejně dostupném místě úřední desku a spravuje město.

3Základní škola Tvrdonice

Provoz základní školy ve Tvrdonicích. Mezi služby, které základní škola nabízí patří například školní jídelna a školní družina. Do zájmových kroužků se řadí například taneční kroužek, dramatický kroužek, výtvarný kroužek a další jiné.

4Základní škola a Mateřská škola Uherčice, okres Břeclav

Provoz Základní a Mateřské školy v Uhřicích. Mezi poskytované šlužby patří například školní družina a dále také školní jídelna. Škola taktéž nabízí zájmové kroužky - keramický, sportovní, taneční, dramatický a jiné další.

5Základní umělecká škola Břeclav, Křížkovského 4

4.9
★★★★★
★★★★★
(18)
Křížkovského 4 , Břeclav Bezdlužná

Základem studia v ZUŠ je individuální výuka. Vyučování v ZUŠ se řídí závaznými učebními plány a osnovami Ministerstva školství. Jejich dodržování je přísně kontrolováno Českou školní inspekcí. Hlavním úkolem základní umělecké školy je především vychovávat budoucí amatérské hudebníky.

6Základní škola Velké Němčice, okres Břeclav

4.5
★★★★★
★★★★★
(8)
Školní 105, Velké Němčice Bezdlužná

Základní škola ve Velkých Němčicích má kapacitu 510 žáků. Mezi služby, které základní škola poskytuje patří školní družina, školní jídelna a mnoho zájmových kroužků, jako například keramika a taneční kroužek.

7J.A.M. SPORT, s.r.o.- Penzion Myslivna Lednice

3.7
★★★★★
★★★★★
(528)
Nádražní 675, Lednice Bezdlužná

Penzion Myslivna se nachází na území Lednicko-valtického areálu v obci Lednice, v těsné blízkosti starého vlakového nádraží, kde se mimo jiné natáčely epizodní scény původního českého seriálu „Četnické humoresky“. V našem penzionu nabízíme ubytování – s celkovou kapacitou 38 lůžek, v apartmánech a…

8Folklorní soubor Svéráz

Folklorní soubor Svéráz, se sídlem Luční 294/9a, 691 53, Tvrdonice, v okrese Břeclav a v kraji Jihomoravský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 16187, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 2011. Více informací naleznete na našich webových stránkách. Zdroj: výpis z…

9Slovácký krůžek Poštorná - Koňaré

4.3
★★★★★
★★★★★
(42)
Hraniční 386/34, Břeclav-Poštorná Bezdlužná

Slovácký krůžek Poštorná - Koňaré, se sídlem Hraniční 386/34, 691 41, Břeclav-Poštorná, v okrese Břeclav a v kraji Jihomoravský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 7264, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 1999. Pracuje u nás 1 - 5 zaměstnanců. Více informací…

10Dětský národopisný soubor Břeclavánek

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
Záhumní 823/23 , Břeclav-Poštorná Bezdlužná

Provozujeme folklórní taneční soubor.


Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Břeclav


Taneční sporty v lokalitě Břeclav – detailní popis

Na portálu Ekatalog.cz v oboru Taneční sporty najdete 15 firem, živnostníků a institucí. Z toho je 14 bezdlužných dle evidence CreditCheck. Naši zástupci už osobně prověřili přes 5 firem v regionu Břeclav.