Šerm – Haluzice okres Zlín

1–5 firem z 5 nalezených Filtry

1Sportovní šerm Zlín

17.0 km Obeciny XVIII 4180, Zlín Bezdlužná

Sportovní aktivity spojené se sportovním šermem šavlí, kordem i fleretem pro všechny věkové kategorie. Aktivně nešermující členové klubu se mohou v době pravidelných tréninků zabývat rehabilitační sportovní činností.

2Zlínská šermířská společnost

18.9 km Kvítková 706, Zlín Bezdlužná

Zlínská šermířská společnost, se sídlem Kvítková 706, 760 01, Zlín, v okrese Zlín a v kraji Zlínský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 13330, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 2008. Více informací naleznete na našich webových stránkách. Zdroj: výpis z dat…

3SPORTOVNÍ KLUBY ZLÍN

Sportovní kluby Zlín jsou sdružením samostatných sportovních klubů ve Zlíně. Posláním SK Zlín je všestranně podporovat rozvoj tělesné výchovy, sportu a turistiky na úrovni města Zlína a vytvářet podmínky pro činnost sdružených sportovních klubů.

4,,Skupina historického šermu Revertar´´

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
19.2 km Kvítková 370, Zlín Bezdlužná

Šermířsko-divadelní vystoupení s ukázkami boje převážně období vrcholné gotiky s možností ukázek orientálního tance.

5Skupina historického šermu Berendal

31.3 km Žlutava 301, Žlutava Bezdlužná

Skupina historického šermu Berendal, se sídlem Žlutava 301, 763 61, Žlutava, v okrese Zlín a v kraji Zlínský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 9321, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 2002. Více informací naleznete na našich webových stránkách. Zdroj: výpis z…


Šerm – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Zlín


Šerm v lokalitě Haluzice – detailní popis

Na portálu Ekatalog.cz v oboru Šerm najdete 5 firem, živnostníků a institucí. Z toho je 5 bezdlužných dle evidence CreditCheck. Naši zástupci už osobně prověřili přes 2 firem v regionu Haluzice.