Šerm – Olomouc

1–6 firem z 6 nalezených Filtry

1Tenebra - Olomoučtí šermíři

Tenebra - Olomoučtí šermíři, se sídlem I. P. Pavlova 1010/48, 779 00, Olomouc-Nová Ulice, v okrese Olomouc a v kraji Olomoucký kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 19348, Krajský soud v Ostravě. Právní forma Spolek. Založení v roce 2020. Zdroj: výpis z dat Registru Ares, CreditCheck.

2Historický spolek Kirri

4.0
★★★★★
★★★★★
(1)
Pňovice 10, Pňovice Bezdlužná

Historický spolek Kirri, se sídlem Pňovice 10, 784 01, Pňovice, v okrese Olomouc a v kraji Olomoucký kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 7608, Krajský soud v Ostravě. Právní forma Spolek. Založení v roce 2007. Více informací naleznete na našich webových stránkách. Zdroj: výpis z dat…

3Skupina historického šermu Dragers

Skupina historického šermu Dragers, se sídlem Novosadský dvůr 762/4, 779 00, Olomouc-Nové Sady, v okrese Olomouc a v kraji Olomoucký kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 8976, Krajský soud v Ostravě. Právní forma Spolek. Založení v roce 2010. Více informací naleznete na našich webových…

4Adorea

5.0
★★★★★
★★★★★
(2)
Masarykova třída…, Olomouc Bezdlužná

Nabídka šermířských vystoupení s vlastní produkcí, pořádání a organizace akcí, výcvik šermířů a tvorba akčních choreografií. Dále i práce pro divadlo i film. Účast i na městských slavnostech a historických dnech. Otevřeno nonstop.

5Občanské sdružení SHSŠ Non Sancti

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
Na Letné 123, Olomouc Bezdlužná

Provozujeme skupinu historického i scénického šermu. Zaobíráme se výcvikem a studiem šermu či šermířským vystoupením. Dále vystupujeme na dětských dnech, folklorních festivalech, poutích, trzích a dalších akcí. Účastníme se i přátelských utkání šermířů.


Šerm – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Olomouc


Šerm v lokalitě Olomouc – detailní popis

Na portálu Ekatalog.cz v oboru Šerm najdete 6 firem, živnostníků a institucí. Z toho je 5 bezdlužných dle evidence CreditCheck. Naši zástupci už osobně prověřili přes 2 firem v regionu Olomouc.