Šerm – Moravskoslezský kraj

1–6 firem z 6 nalezených Filtry

1Šermířský spolek Krnov

Šermířský spolek Krnov, se sídlem Budovatelů 2008/8, 794 01, Krnov-Pod Bezručovým vrchem, v okrese Bruntál a v kraji Moravskoslezský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 13222, Krajský soud v Ostravě. Právní forma Spolek. Založení v roce 2006. Zdroj: výpis z dat Registru Ares,…

2Spolek historického šermu a tance Rytíři svatého Grálu

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
Výškovická 2573/87, Ostrava-Zábřeh Bezdlužná

Spolek historického šermu a tance Rytíři svatého Grálu, se sídlem Výškovická 2573/87, 700 30, Ostrava-Zábřeh, v okrese Ostrava - město a v kraji Moravskoslezský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 2317, Krajský soud v Ostravě. Právní forma Spolek. Založení v roce 1993. Více informací…

3ŠERM OSTRAVA

Vedeme šermířský oddíl družstva juniorů, kadetů, starších a mladších žáků. Účastníme se různých zápasů a turnajů. Jsme oficiálním distributorem vybavení značky ALLSTAR.

4Folleto, o.s.

Naše sdružení provozuje historický a scénický šerm. Pořádáme turnaje a průvody na koních, dobový tanec, hudbu, kejklíře, dobové hry či rauty a ohňové show. Zajistíme dobové slavnosti, firemní akce, historické projekty.

5Tělovýchovná jednota Slezan Opava, z.s.

Provozujeme sportovní oddíl se zaměřením na atletiku, turistiku, šerm, orientační běh, tenis, judo a další. Vedeme šachový oddíl.

6Sportovní centrum Bystřice

Sportovní klub specializující se na pětiboj - plavání, běh, střelba, šerm a jízda na koni.


Šerm – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách


Šerm v lokalitě Moravskoslezský kraj – detailní popis

Na portálu Ekatalog.cz v oboru Šerm najdete 6 firem, živnostníků a institucí. Z toho je 5 bezdlužných dle evidence CreditCheck. Naši zástupci už osobně prověřili přes 2 firem v regionu Moravskoslezský kraj.