Půjčovny sportovního vybavení – Břeclav

Vyrážíte za sportem, ale nechce se vám investovat do vlastního sportovního vybavení? Pak využijte služby půjčoven sportovního vybavení, které nabízejí širokou škálu vybavení pro letní i zimní sporty. Přehled sportovních půjčoven v lokalitě Břeclav.

1–10 firem z 32 nalezených Filtry

1Peňáček Miroslav

4.8
★★★★★
★★★★★
(2)
Břeclavská 366, Lednicel Bezdlužná

Půjčování kol a příslušenství.

2Městský úřad Velké Pavlovice

Nám. 9.května 40, Velké Pavlovice
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Městský úřad podává informace žadatelům, plní úkoly uložené radou nebo zastupitelstvem města, pomáhá výborům a komisím v jejich činnosti vykonávat státní správu, zřídí na veřejně dostupném místě úřední desku a spravuje město.

4Sedlák Petr - BICYKLE SERVIS

3.3
★★★★★
★★★★★
(17)
Lidická 30/2989, Břeclav
Otevřeno do 17:00
Bezdlužná

Jízdní kola, značkový servis jízdních kol, příslušenství. Elektrokola, elektroskůtry, prodej značkový servis. Máme široký sortiment zboží skladem. Neváhejte nás kontaktovat.

5Brůček Libor- Pension Mlýn

4.3
★★★★★
★★★★★
(426)
Podivínská 655, Velké Bílovice Bezdlužná

penzion s celkovou kapacitou 70 lůžek. K dispozici jsou pokoje jednolůžkové, dvoulůžkové, trojlůžkové a apartmány. Všechny pokoje mají své vlastní sociální zařízení a soukromé parkoviště ve dvoře, které je pro ubytované zdarma. Zdarma je i WiFi.

6Mikulovská sportovní

4.6
★★★★★
★★★★★
(84)
Na Hradbách 1474/13, Mikulov
Otevřeno do 22:00

Provozování tělovýchovných zařízení města Mikulov. Zajišťování sportovních, tělovýchovných a rekreačních činností a služeb. Organizování sportovních soutěží.

7Centrum volného času Hustopeče, příspěvková organizace

Provozujeme centrum s nabídkou volnočasových aktivit pro děti, mládež i dospělé. V areálu jsou k dispozici betonové stoly na tenis, skateboard park, ohniště a další. Organizujeme rekreační pobyty, tábory a soustředění zájmových skupin.

8Vozarová Pavlína - SEGWAY BŘECLAV

4.8
★★★★★
★★★★★
(2)
Žižkova 3211/42A, Břeclav Bezdlužná

Provoz Segway půjčovny.

9Tenisový oddíl Mikulov

4.5
★★★★★
★★★★★
(1)
Svobody, Mikulov
Otevřeno do 17:00
Bezdlužná

Tenisový oddíl Mikulov, se sídlem Svobody, 692 01, Mikulov, v okrese Břeclav a v kraji Jihomoravský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 341, Krajský soud v Brně. Právní forma Spolek. Založení v roce 1990. Pracuje u nás 1 - 5 zaměstnanců. Předmětem podnikání je: Výroba, obchod a služby…

10Aktivity Mikulov

Aktivity Mikulov, se sídlem Venušina 1537/2, 692 01, Mikulov, v okrese Břeclav a v kraji Jihomoravský kraj. Právní forma Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona. Založení v roce 2010. Předmětem podnikání je: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona…


Půjčovny sportovního vybavení – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Břeclav


Půjčovny sportovního vybavení v lokalitě Břeclav – detailní popis

Služby půjčoven sportovního vybavení využívají nejčastěji lidé, kteří nechtějí investovat do vlastního vybavení. Dále to jsou rodiny s dětmi, jelikož děti rychle rostou a potřebují častější obměnu vybavení. Sportovní půjčovny tak nabízejí sportovní vybavení pro děti všech věkových kategorií. Půjčovny využívají také zapomnětlivci, kteří doma zapomenou své vybavení nebo jeho část. V neposlední řadě to jsou lidé, kteří uvažují nad pořízením nějakého konkrétního vybavení, ale nejdříve si ho chtějí vyzkoušet. 

Co si lze půjčit v letní půjčovně? 

Letní sportovní vybavení

  • Treková, horská, městská kola
  • Elektrokola
  • Koloběžky
  • Inline brusle
  • Dětské vozíky
  • A další

Co si lze půjčit v zimní půjčovně?

Zimní sportovní vybavení

  • Sjezdové lyže
  • Snowboardy
  • Běžecké lyže
  • Sněžnice
  • Lední brusle
  • Snowbike (sněžné kolo do zimních podmínek)
  • A další

Půjčovnu sportovního vybavení najdete v každém sportovním středisku. Součástí půjčoven sportovního vybavení bývá servis sportovního vybavení. Před každým zapůjčením by sportovní vybavení mělo být servisováno. 

Ceník půjčoven 

Cena za půjčení sportovního vybavení se odvíjí od druhu zapůjčeného vybavení, počtu dnů zapůjčení a sezóny.