Půjčovny sportovního vybavení – Zlínský kraj

Vyrážíte za sportem, ale nechce se vám investovat do vlastního sportovního vybavení? Pak využijte služby půjčoven sportovního vybavení, které nabízejí širokou škálu vybavení pro letní i zimní sporty. Přehled sportovních půjčoven v lokalitě Zlínský kraj.

1–10 firem z 143 nalezených Filtry

1RUSAVA SKI, s.r.o.- SKI AREÁL RUSAVA

4.4
★★★★★
★★★★★
(185)
Kroměřížská 16, Hulín Bezdlužná

Lyžařské vleky s přepravní kapacitou je 1200 osob za hodinu. Nabízíme lyžařskou školu a půjčovnu lyží a snowboardů. Zajišťujeme každodenní večerní lyžování.

2CORTIS, s.r.o.

Masarykova 655/19, Holešov
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Zabýváme se prodejem elektrokol. Ty si u nás můžete vyzkoušet popřípadě zapůjčit. Všechna elektrokola také servisujeme.

3Gerža Jan- Aktivity.eu

Milíčova 640, Zlín Bezdlužná

Prodej a pronájem střešních boxů, nosičů kol na střechu i tažných zařízení, přívěsných vozíků Croozer za kolo, tažných tyčí dětských kol či navigací.

4SP SPORT s.r.o.

4.9
★★★★★
★★★★★
(25)
J. A. Bati 5648, Zlín Bezdlužná

Prodejna a půjčovna outdorového vybavení se zaměřením na turistiku, skialpinismus, horolezectví. Zakoupíte zde ručně šité boty Makara. Nabízíme také lavinové kurzy.

5Nika Yacht s.r.o.

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
T.G. Masaryka 1280, Zlín
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Jsme mladá dynamická společnost se zaměřením na námořní jachting a pronájem lodí. Spolupracujeme se spolehlivými zahraničními partnery a všichni naši pracovníci jsou řádně proškolení. Nabízíme plachetnice a říční lodě.

6Papp Martin - Půjčovna PartyTrip

Nabízíme zapůjčení cateringového zařízení či nůžkových párty stanů, pivních setů i posezení včetně profi cateringových židlí a barových stolů, topení do stanů, výčepního zařízení, grilů, čokoládových fontán. Dále půjčujeme nosiče na kola, příčníky na auta i střešní boxy, simulátor SKI GYM, laserová…

7Janota Miroslav- Ski servis1 pobočka

4.5
★★★★★
★★★★★
(2)
Brigádnická 489, Zlín - Malenovice
Dnes už má zavřeno

V naší nabídce je prodej použitého a nové zboží jako jsou lyže, běžky, snowboardy, lyžáky, lyžařské hole, brýle, helmy, rukavice. Taktéž zajišťujeme kompletní servis lyží a snowboardů a provozujeme půjčovnu lyží a snowboardů.

8Minařík Josef - Penzion Kopná1 pobočka

4.7
★★★★★
★★★★★
(107)
Podkopná Lhota 136, Podkopná Lhota Bezdlužná

Rodinný Penzion Kopná je situován do krásné přírody s jedinečným výhledem. Nabízí ubytování v 6 podkrovních pokojích, restauraci, venkovní bazén, wellness, fotbalové hřiště, plážový volejbal a půjčovnu kol a motorových čtyřkolek.

9Čech Kamil - Výškové práce

5.0
★★★★★
★★★★★
(3)
Topolná 460, Topolná Bezdlužná

Zaměření se na výškové práce za pomoci horolezecké techniky. Nabídka montáží zábran proti holubům, montáží klempířských výrobků či mytí oken ve výškách, opravy a montáž všech druhů krytiny včetně instalace všech druhů reklamy, natěračské a malířské práce, rizikové kácení a prořezávka stromů a…

10SENZA Sport s.r.o.

4.6
★★★★★
★★★★★
(249)
Hradišťská 1922, Staré Město
Dnes už má zavřeno

Nabídka prodeje, servisu a půjčování cyklistického, lyžařského a snowboardového či fotbalového, hokejového a tenisového vybavení a potřeb. Provozujeme bazar.


Půjčovny sportovního vybavení – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách


Půjčovny sportovního vybavení v lokalitě Zlínský kraj – detailní popis

Služby půjčoven sportovního vybavení využívají nejčastěji lidé, kteří nechtějí investovat do vlastního vybavení. Dále to jsou rodiny s dětmi, jelikož děti rychle rostou a potřebují častější obměnu vybavení. Sportovní půjčovny tak nabízejí sportovní vybavení pro děti všech věkových kategorií. Půjčovny využívají také zapomnětlivci, kteří doma zapomenou své vybavení nebo jeho část. V neposlední řadě to jsou lidé, kteří uvažují nad pořízením nějakého konkrétního vybavení, ale nejdříve si ho chtějí vyzkoušet. 

Co si lze půjčit v letní půjčovně? 

Letní sportovní vybavení

  • Treková, horská, městská kola
  • Elektrokola
  • Koloběžky
  • Inline brusle
  • Dětské vozíky
  • A další

Co si lze půjčit v zimní půjčovně?

Zimní sportovní vybavení

  • Sjezdové lyže
  • Snowboardy
  • Běžecké lyže
  • Sněžnice
  • Lední brusle
  • Snowbike (sněžné kolo do zimních podmínek)
  • A další

Půjčovnu sportovního vybavení najdete v každém sportovním středisku. Součástí půjčoven sportovního vybavení bývá servis sportovního vybavení. Před každým zapůjčením by sportovní vybavení mělo být servisováno. 

Ceník půjčoven 

Cena za půjčení sportovního vybavení se odvíjí od druhu zapůjčeného vybavení, počtu dnů zapůjčení a sezóny.