Půjčovny sportovního vybavení – Uherské Hradiště

Vyrážíte za sportem, ale nechce se vám investovat do vlastního sportovního vybavení? Pak využijte služby půjčoven sportovního vybavení, které nabízejí širokou škálu vybavení pro letní i zimní sporty. Přehled sportovních půjčoven v lokalitě Uherské Hradiště.

1–10 firem z 30 nalezených Filtry

1Papp Martin - Půjčovna PartyTrip

Nabízíme zapůjčení cateringového zařízení či nůžkových párty stanů, pivních setů i posezení včetně profi cateringových židlí a barových stolů, topení do stanů, výčepního zařízení, grilů, čokoládových fontán. Dále půjčujeme nosiče na kola, příčníky na auta i střešní boxy, simulátor SKI GYM, laserová…

2Čech Kamil - Výškové práce

5.0
★★★★★
★★★★★
(3)
Topolná 460, Topolná Bezdlužná

Zaměření se na výškové práce za pomoci horolezecké techniky. Nabídka montáží zábran proti holubům, montáží klempířských výrobků či mytí oken ve výškách, opravy a montáž všech druhů krytiny včetně instalace všech druhů reklamy, natěračské a malířské práce, rizikové kácení a prořezávka stromů a…

3SENZA Sport s.r.o.

4.6
★★★★★
★★★★★
(249)
Hradišťská 1922, Staré Město
Dnes už má zavřeno

Nabídka prodeje, servisu a půjčování cyklistického, lyžařského a snowboardového či fotbalového, hokejového a tenisového vybavení a potřeb. Provozujeme bazar.

4Hladiš Lubomír - Cyklosport

3.9
★★★★★
★★★★★
(11)
Komenského 702, Nivnice
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Nabídka prodeje všech druhů jízdních kol včetně záručního a pozáručního servisu. Dále prodej komponentů pro horská a silniční kola či prodej a montáž doplňků a náhradních dílů na všechny druhy jízdních kol. Zaměřujeme se i na prodej rotopedů a fitness zařízení.

5MONTECO, spol. s r.o. - Penzion Slovácký dvůr2 pobočky

4.4
★★★★★
★★★★★
(1371)
Nádražní 1010, Ostrožská Nová Ves
Otevřeno do 24:00
Bezdlužná

Penzion pro 42 osob. Dvou až čtyřlůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením i apartmány. Televize, Wi-Fi připojení, parkoviště u objektu. Možnost ubytování v chatkách či vlastních karavanech. Možnost rybaření.

6Mihel Dušan - T. K. SPORT

4.8
★★★★★
★★★★★
(130)
Nerudova 251, Uherský Brod
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Nabízíme prodej a servis jízdních kol a doplňků, prodej a servis lyžařského a snowboardového vybavení. Provozujeme půjčovnu lyžařského vybavení, bazar kol, lyží, bruslí. Dále i nabízíme broušení bruslí a vyplétání všech druhů raket. Mimo jiné nabízíme prodej všech druhů fitnessového nářadí a strojů…

7DETEKTORY MORAVA s.r.o.

Jsme internetový obchod zabývající se prodejem detektorů kovů. Prodáváme detektory kovů od významných výrobců jako jsou Teknetics, Bounty Hunter, XP a dalších a samozřejmě kompletní nabídkou příslušenství.

8O.L.G.A., s.r.o. - SKI PARK Osvětimany1 pobočka

3.5
★★★★★
★★★★★
(98)
Osvětimany 274, Osvětimany Bezdlužná

Ski park Osvětimany je lyžařské a sportovní středisko v oblasti Slovácko. Do obce zajíždí také pravidelné autobusové linky. Parkování pro cca 350 osobních aut přímo u areálu u příjezdové silnice.

9Orel Lubomír- Lyžarské středisko STUPAVA

4.4
★★★★★
★★★★★
(2)
Stupava , Stupava 111
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Provozujeme lyžařské středisko nedaleko hradu Buchlov. 2 vleky v délce 350m, 170m a dětský vlek. K dispozici je lyžařská škola, půjčovna, skiservis a restaurace. V letní sezónu si můžete zajezdit na šlapacích kárách.

10Help Mi Bike

U Stadionu 270, Uherské Hradiště
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Help Mi Bike, se sídlem U Stadionu 270, 686 01, Uherské Hradiště, v okrese Uherské Hradiště a v kraji Zlínský kraj. Právní forma Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona. Založení v roce 2010. Předmětem podnikání je: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského…


Půjčovny sportovního vybavení – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Uherské Hradiště


Půjčovny sportovního vybavení v lokalitě Uherské Hradiště – detailní popis

Služby půjčoven sportovního vybavení využívají nejčastěji lidé, kteří nechtějí investovat do vlastního vybavení. Dále to jsou rodiny s dětmi, jelikož děti rychle rostou a potřebují častější obměnu vybavení. Sportovní půjčovny tak nabízejí sportovní vybavení pro děti všech věkových kategorií. Půjčovny využívají také zapomnětlivci, kteří doma zapomenou své vybavení nebo jeho část. V neposlední řadě to jsou lidé, kteří uvažují nad pořízením nějakého konkrétního vybavení, ale nejdříve si ho chtějí vyzkoušet. 

Co si lze půjčit v letní půjčovně? 

Letní sportovní vybavení

  • Treková, horská, městská kola
  • Elektrokola
  • Koloběžky
  • Inline brusle
  • Dětské vozíky
  • A další

Co si lze půjčit v zimní půjčovně?

Zimní sportovní vybavení

  • Sjezdové lyže
  • Snowboardy
  • Běžecké lyže
  • Sněžnice
  • Lední brusle
  • Snowbike (sněžné kolo do zimních podmínek)
  • A další

Půjčovnu sportovního vybavení najdete v každém sportovním středisku. Součástí půjčoven sportovního vybavení bývá servis sportovního vybavení. Před každým zapůjčením by sportovní vybavení mělo být servisováno. 

Ceník půjčoven 

Cena za půjčení sportovního vybavení se odvíjí od druhu zapůjčeného vybavení, počtu dnů zapůjčení a sezóny.