Outdoorové sporty – Lhota okres Přerov

1–4 firem z 4 nalezených Filtry

1Tener - lovecké potřeby

4.8
★★★★★
★★★★★
(4)
9.6 km Domaželice 74, Domaželice Bezdlužná

Naše společnost se zabývá především dovozem loveckých, sportovních a outdoorových nožů. Specializujeme se na produkty německé firmy Linder a španělské firmy Cudeman, kde jsme výhradními dovozci těchto produktů. V našem sortimentu najdete mnoho dalších značek nožů, kožených výrobků pro myslivost,…

2HELIA TRADE, spol. s r.o. - HELIA SPORT (pobočka Přerov)4 pobočky

3.3
★★★★★
★★★★★
(2)
12.7 km Žerotínovo nám. 252…, Přerov
Dnes už má zavřeno

Společnost nabízí vybaní pro letní i zimní sporty. V sortimentu naleznate inline brusle, horská či trekingová kola, lyže aj. Možnost servisu a prodeje či vypůjčení.

3FACE Sport s.r.o.

12.8 km Wurmova 28, Přerov
Otevřeno do 12:00
Bezdlužná

Sportovní potřeby - maloobchodní prodej. Boty, membránové oblečení a funkční prádlo - ponožky, trička, mikiny, bundy, cyklistické oblečení. Brýle sluneční, brýle plavecké, stany, spacáky, batohy, cyklistické vybavení, potřeby pro horolezectví.

4ANISPORT UHERSKÉ HRADIŠTĚ s.r.o. (pobočka Přerov)1 pobočka

3.4
★★★★★
★★★★★
(6)
12.8 km Mostní 5, Přerov
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Ahojte všichni, kteří rádi běháte, bikujete, veslujete, hrajete volejbal, házenou,... i Vy, co jen tak lenošíte v přírodě. To vše jde jen ve 100%ním funkčním prádle značek CRAFT, PROGRESS nebo SENSOR. Nabízíme sportovní potřeby a doplňky.


Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Přerov


Outdoorové sporty v lokalitě Lhota – detailní popis

Na portálu Ekatalog.cz v oboru Outdoorové sporty najdete 4 firem, živnostníků a institucí. Z toho je 4 bezdlužných dle evidence CreditCheck. Naši zástupci už osobně prověřili přes 1 firem v regionu Lhota.