Outdoorové sporty – Zlínský kraj

1–10 firem z 16 nalezených Filtry

1SP SPORT s.r.o.

4.9
★★★★★
★★★★★
(25)
J. A. Bati 5648, Zlín Bezdlužná

Prodejna a půjčovna outdorového vybavení se zaměřením na turistiku, skialpinismus, horolezectví. Zakoupíte zde ručně šité boty Makara. Nabízíme také lavinové kurzy.

2FRČÍME s.r.o.1 pobočka

4.3
★★★★★
★★★★★
(40)
1. máje 281/2, Kroměříž
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Jsme cestovní kancelář zaměřená především na aerobik u moře. Dále nabízíme také lyžování ve Francii, Itálii a Rakousku, last moment a first minute zájezdy. Mimo jiné vyřizujeme ISIC karty a učitelské či mládežnické karty na počkání.

3SKANZEN Modrá s.r.o. - Hotel Skanzen

4.3
★★★★★
★★★★★
(354)
Modrá 227, Modrá
Otevřeno do 24:00

Hotel v turistickém komplexu areálu velkomoravského opevnění Archeoskanzen Modrá.

4ANISPORT UHERSKÉ HRADIŠTĚ s.r.o.1 pobočka

3.4
★★★★★
★★★★★
(6)
Hradební 17, Uherské Hradiště
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Nabízíme sportovní prádlo, termoprádlo, funkční prádlo, prací prostředky. Zboží můžete zakoupit v naší prodejně nebo online na eshopu. Nabízíme také dárkové poukazy.

5EXIKO International s.r.o.

5.0
★★★★★
★★★★★
(39)
Solna cesta 378, Uherské Hradiště
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Zabýváme se internetovým prodejem sportovní výživy, anabolik, proteinů, kloubní výživy, spalovačů tuku, vitamínů, samoopalovacích přípravků a kyslíku. Nabízíme aminokyseliny, detoxikační náplasti, gelové obklady, potřeby pro sportovce, fitness, joga.

6Holomek Petr, Mgr.- HOLAS SPORT - SPORT A TURISTIKA

4.5
★★★★★
★★★★★
(3)
Náměstí 6, Valašské Meziříčí
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Rodinný obchod nabízí sportovní potřeby a oblečení ve Valašském Meziříčí. Najdete u nás výhradně kvalitní zboží od ověřených evropských výrobců. Informace ohledně výběru a péče o Vašeho sportovního vybavení jsou samozřejmostí.

7SPV invest s.r.o.- Hunting24

4.6
★★★★★
★★★★★
(46)
J. A. Bati 5645, Zlín
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Zabýváme se prodejem loveckých potřeb, zbraní, střeliva, oděvů a obuvi. Nabízíme sortiment kvalitního zboží pro maximální spokojenost našich zákazníků.

8Čech Michal- BESKYD sport

Prodej sportovní oblečení a outdoorového vybavení.

9Čech Michal, Ing.- Beskyd sport

Prodáváme outdoorové vybavení a sportovní potřeby. Nabízíme oblečení, trekovou obuv, stany, spacáky, batohy, ledvinky, karimatky, vařiče a mnoho dalšího.

10Outdoor-a-sport.cz

4.8
★★★★★
★★★★★
(36)
Dlouhá 300, Slavičín
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Outdoor-a-sport.cz, se sídlem Dlouhá 300, 763 21, Slavičín, v okrese Zlín a v kraji Zlínský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. C 61047, Krajský soud v Brně. Právní forma Společnost s ručením omezeným. Založení v roce 2009. Pracuje u nás 1 - 5 zaměstnanců. Předmětem podnikání je:…


Firmy v dalších lokalitách


Outdoorové sporty v lokalitě Zlínský kraj – detailní popis

Na portálu Ekatalog.cz v oboru Outdoorové sporty najdete 16 firem, živnostníků a institucí. Z toho je 14 bezdlužných dle evidence CreditCheck. Naši zástupci už osobně prověřili přes 5 firem v regionu Zlínský kraj.