Outdoorové sporty – Morava

1–10 firem z 137 nalezených Filtry

1Bc. Roman Janoušek – TREKOBCHOD – Outdoorové vybavení2 pobočky

4.6
★★★★★
★★★★★
(32)
28. října 16, Nový Jičín
Otevřeno do 17:00
Bezdlužná Ověřená

Provozujeme kamenný a internetový obchod s kvalitním outdoorovým vybavením. U nás zakoupíte batohy, trekové boty, termoprádlo, norské svetry, stany, spacáky, karimatky a mnoho dalšího turistického vybavení. Nabízíme i dětské outdoorové vybavení.

2ZETRA - pracovní oděvy s.r.o.

4.7
★★★★★
★★★★★
(115)
Kaštanová 1188/2, Olomouc
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná Ověřená

Zabýváme se prodejem pracovních oděvů, pracovních obuví a ochranných pracovních pomůcek. Nabízíme pomůcky na ochranu zraku, sluchu, dýchacích cest i na ochranu proti pádu. Součástí našeho sortimentu jsou i ochranné přilby a pracovní rukavice.

3Fasnerová Lenka - CENTRUM POHYBU OLOMOUC1 pobočka

4.5
★★★★★
★★★★★
(1)
Smrčkova 451/10, Olomouc,Hodolany Bezdlužná Ověřená

Jsme jediné licenční centrum v Olomouci,které používá originální cvičební náčiní flexi-bar + X-co. Jsme 1. oficiální Kranking club v Olomouci.

4TEXPON s.r.o.

Dornych 55, Brno Bezdlužná

Nabízíme speciální outdoorové ponožkové zboží vysoké kvality.

5ALESTRA s.r.o.

3.0
★★★★★
★★★★★
(2)
Tišnovská 305, Kuřim Bezdlužná

Děláme realizaci dětských hřišť a také multifunkčních sportovišť. A dále ještě outdoorových posiloven. Děláme zakázkové výroby prvků zahradní architektury.

6ADOSA a.s.- Actisport4 pobočky

4.5
★★★★★
★★★★★
(142)
Brechtova 27/7, Brno-Lesná Bezdlužná

Specializovaná prodejna pro lyže, lyžáky, snowboardy a veškeré vybavení. Součástí je půjčovna, ski servis a bazar. Zastupujeme značky Atomic, Blizzard, Elan, Fischer, Salomon, Dalbello, Lange, Nordica, Colmar, Rossignol a Völkl.

75 P Agency, spol. s r.o.

5.0
★★★★★
★★★★★
(7)
U Sýpky 555, Rajhradice Bezdlužná

Děláme a nabízíme profesionální direct marketingová řešení od návrhu marketingových koncepcí a také strategií až po vytváření a správu zákaznických databází a adresářů firem. A dále zajistíme kreativní direct mailingové zásilky a to včetně tiskové produkce a kvalitní adresné distribuce. Nabízíme…

8Kostelecký Roman, Ing. - LESKO1 pobočka

Hlavní 403, Vojkovice u Brna
Otevřeno do 17:00
Bezdlužná

Jsme jedna z největších speciálních prodejen v ČR, která nabízí kvalitní a kompletní vybavení pro lov a pobyt v přírodě. Špičkové oděvy těch nejlepších značek - Harkila, Seeland Tusker, Blaser, Chevalie, Sasta, Tagart, Margita, Laksen, Wanderlick, Venator, Lodenhut - Vám zajistí komfortní pohyb při…

9Ing.Petr Horák - HOREX1 pobočka

Foltýnova 998/1, Brno-Bystrc
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Prodáváme ochranné pracovní pomůcky, sportovní a pracovní oděvy. Jsme spolehlivý dodavatel kvalitních ochranných pomůcek a potřeb pro volný čas, jako jsou rukavice, obuv, přilby či další.

10SP SPORT s.r.o.

4.9
★★★★★
★★★★★
(25)
J. A. Bati 5648, Zlín Bezdlužná

Prodejna a půjčovna outdorového vybavení se zaměřením na turistiku, skialpinismus, horolezectví. Zakoupíte zde ručně šité boty Makara. Nabízíme také lavinové kurzy.


Firmy v dalších lokalitách


Outdoorové sporty v lokalitě Morava – detailní popis

Na portálu Ekatalog.cz v oboru Outdoorové sporty najdete 137 firem, živnostníků a institucí. Z toho je 123 bezdlužných dle evidence CreditCheck. Naši zástupci už osobně prověřili přes 41 firem v regionu Morava.