Lyžování a snowboarding – Pitín okres Uherské Hradiště

Vybíráte nový snowboard? Abyste při jeho výběru nešlápli vedle, hledejte takový snowboard, který bude odpovídat vašemu stylu ježdění i vaší tělesné konstituci. Přehled prodejen s lyžařským a snowboardovým vybavením v lokalitě Pitín.

1–8 firem z 8 nalezených Filtry

1TJ Bojkovice - Tělovýchovný spolek7 poboček

Provoz tělovýchovného spolku s nabídko vedení družstev šachu, kuželek, ledního hokeje či stolního tenisu, lyžování, turistiky a volejbalu.

2Mihel Dušan - T. K. SPORT

4.8
★★★★★
★★★★★
(130)
15.2 km Nerudova 251, Uherský Brod
Otevřeno do 12:00
Bezdlužná

Nabízíme prodej a servis jízdních kol a doplňků, prodej a servis lyžařského a snowboardového vybavení. Provozujeme půjčovnu lyžařského vybavení, bazar kol, lyží, bruslí. Dále i nabízíme broušení bruslí a vyplétání všech druhů raket. Mimo jiné nabízíme prodej všech druhů fitnessového nářadí a strojů…

3Ski centrum Bílé Karpaty2 pobočky

4.2
★★★★★
★★★★★
(7)
15.7 km Na Chmelnici 1923, Uherský Brod

Lyžařský a turistický areál, lyžařská a snowboardová škola pro děti i dospělé. K dispozici jsou běžecké tratě pro běžkaře, kotvové vleky a sjezdové svahy o délce 550 a 850 metrů.

4HANZA SPORT plus, s.r.o. (pobočka Uherské Hradiště)36 poboček

4.0
★★★★★
★★★★★
(2)
28.5 km Růžová 1254 , Uherské Hradiště
Dnes už má zavřeno

Prodej sportovního vybavení, oblečení a doplňků. Nabízíme také snowboardy, skateboardy, chrániče a helmy. Nabídka oděvů značek Dakine, DC, Analog, Rip Curl, Nitro a dalších.

5Střelcová Veronika

28.5 km Josefa Stancla 153, Uherské Hradiště
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Cestovní agentura. Pobytové a poznávací zájezdy po celém světě i zimní lyžařské zájezdy do Alp. Prodej mezinárodních jízdenek.

6Nožička Pavel - FREESTYLESPORT.CZ

3.7
★★★★★
★★★★★
(147)
28.8 km Vodní 121, Uherské Hradiště
Otevřeno do 12:00
Bezdlužná

Nabízíme zboží jako jsou snowboardy, oblečení pro volný čas, in-line, longboard a boty. E-shop, akční sezónní slevy až 50%. Možnost vrácení zboží do 14 dnů.

7SENZA Sport s.r.o.

4.6
★★★★★
★★★★★
(249)
29.2 km Hradišťská 1922, Staré Město
Otevřeno do 16:00

Nabídka prodeje, servisu a půjčování cyklistického, lyžařského a snowboardového či fotbalového, hokejového a tenisového vybavení a potřeb. Provozujeme bazar.

8O.L.G.A., s.r.o. - SKI PARK Osvětimany1 pobočka

3.5
★★★★★
★★★★★
(98)
43.7 km Osvětimany 274, Osvětimany Bezdlužná

Ski park Osvětimany je lyžařské a sportovní středisko v oblasti Slovácko. Do obce zajíždí také pravidelné autobusové linky. Parkování pro cca 350 osobních aut přímo u areálu u příjezdové silnice.


Lyžování a snowboarding – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Uherské Hradiště


Lyžování a snowboarding v lokalitě Pitín – detailní popis

Vybrat ten správný snowboard není jednoduché, ale ten prožitek z dokonalé jízdy opravdu stojí za ten vynaložený čas a energii při jeho výběru. Na správně zvoleném prkně se vám bude dobře a komfortně jezdit, rychleji dosáhnete svého progresu. Naopak při špatném výběru si jízdu neužijete a budete se jen trápit. 

Vždy vybírejte takový snowboard, který bude odpovídat vašim snowboardovým zkušenostem i vaší tělesné konstituci. Zaměřte se na délku snowboardu, šířku snowboardu, tvrdost snowboardu, profil (prohnutí) snowboardu, typ snowboardu a až v posledním kroku na design snowboardu. 

Typy snowboardů

  • All-mountain snowboardy – jedná se o univerzální snowboardy, které jsou vhodné pro začátečníky a rekreační jezdce. Jsou ideální pro jízdu na sjezdovce, v hlubokém sněhu i na základní skákání. Ideální pro všechny, kteří chtějí univerzální snowboard. 
  • Freeride snowboardy – jsou uzpůsobeny pro jízdu v prašanu a mimo sjezdovky. Vhodné jsou i pro jízdu na sjezdovce. 
  • Freestyle snowboardy – jsou o něco širší než ostatní druhy, a proto jsou vhodné pro všechny triky ve snowparcích. Jsou přizpůsobeny i pro jízdu na různých zábradlích. Nejsou vhodné pro začátečníky. 
  • Carving snowboardy – jedná se o tuhá prkna, ke kterým patří tvrdé vázání a boty. Ideální snowboardy pro maximální položení do oblouků ve vyšších rychlostech.