Lyžování a snowboarding – Moravskoslezský kraj

Vybíráte nový snowboard? Abyste při jeho výběru nešlápli vedle, hledejte takový snowboard, který bude odpovídat vašemu stylu ježdění i vaší tělesné konstituci. Přehled prodejen s lyžařským a snowboardovým vybavením v lokalitě Moravskoslezský kraj.

1–10 firem z 76 nalezených Filtry

1Onderková Marcela- Hotel Karlov

4.5
★★★★★
★★★★★
(190)
Karlov pod Pradědem…, Malá Morávka
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Provozujeme rodinný hotel s restaurací v obci Malá Morávka. Náš hotel se nachází v blízkosti sjezdovek a nejvyšší hory Jeseníků Pradědu.

2MADEJA sport s.r.o.

4.5
★★★★★
★★★★★
(336)
28. října 212/227, Ostrava
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Jízdní kola, lyže, snowboardy - prodej a servis a také pridej sportovních potřeb.

3Město Budišov nad Budišovkou- Ski areál Guntramovice6 poboček

5.0
★★★★★
★★★★★
(6)
Guntramovice , Budišov nad…
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Nabízíme 2 běžecké tratě (8 a 12 Km), sociální zařízení, dvě parkoviště, večerní lyžování, bufet s posezením venku, servis či lyžařskou a snowboardovou školu. Poskytujeme svah dlouhý 600 metrů a 100 metrů široký, který je ideální jak pro začátečníky tak i pro rodiny s dětmi nebo pokročilé lyžaře.

5Haničák Petr

4.5
★★★★★
★★★★★
(2)
Hlavní náměstí 100…, Krnov
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Provozujeme internetový e-shop s širokou nabídkou lyžařských potřeb, oblečení. K internetovému obchodu máme kamennou prodejnu ve městě Krnov.

6ASIA PRODUCTION BRIDGE s.r.o.

4.2
★★★★★
★★★★★
(54)
U Hrůbků 251/119, Ostrava - Nová Ves Bezdlužná

Naše společnost ASIA PRODUCTION BRIDGE s.r.o. se sídlem v Hong Kongu je zaměřená na sportovní a outdoorové oblečení. Naší největší předností je desing, který vytváříme podle námětů čerpajících z celého světa, abychom mohli naším klientům nabídnout co nejlepší a nejmodernější produkty.

7SKI CENTRUM KRÁL s.r.o.

5.0
★★★★★
★★★★★
(47)
Nadační 115/29a, Odry
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Internetový obchod nabízí lyže, běžky, vázání, lyžařskou obuv, hole, snowboardy, boty na snowboard, přilby, brýle, rukavice, páteřáky aj.

8KAXL s.r.o.- NákupníOkno.cz2 pobočky

4.6
★★★★★
★★★★★
(192)
Dukelská 240, Bílovec
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Internetový prodej hraček, bílého zboží, spotřební elektroniky, domácích potřeb.

9Skicamp.cz & Sherpa Ski School2 pobočky

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
Malá Morávka, Karlov pod Pradědem

Skicamp.cz & Sherpa Ski School, se sídlem Malá Morávka, 793 36, Karlov pod Pradědem, v okrese Bruntál a v kraji Moravskoslezský kraj. Právní forma Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona. Založení v roce 1999. Předmětem podnikání je: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3…

10Petr Drápala

4.4
★★★★★
★★★★★
(1)
Větrná 1794/15, Bruntál
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Petr Drápala, se sídlem Větrná 1794/15, 792 01, Bruntál, v okrese Bruntál a v kraji Moravskoslezský kraj. Právní forma Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona. Založení v roce 2003. Předmětem podnikání je: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona…


Lyžování a snowboarding – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách


Lyžování a snowboarding v lokalitě Moravskoslezský kraj – detailní popis

Vybrat ten správný snowboard není jednoduché, ale ten prožitek z dokonalé jízdy opravdu stojí za ten vynaložený čas a energii při jeho výběru. Na správně zvoleném prkně se vám bude dobře a komfortně jezdit, rychleji dosáhnete svého progresu. Naopak při špatném výběru si jízdu neužijete a budete se jen trápit. 

Vždy vybírejte takový snowboard, který bude odpovídat vašim snowboardovým zkušenostem i vaší tělesné konstituci. Zaměřte se na délku snowboardu, šířku snowboardu, tvrdost snowboardu, profil (prohnutí) snowboardu, typ snowboardu a až v posledním kroku na design snowboardu. 

Typy snowboardů

  • All-mountain snowboardy – jedná se o univerzální snowboardy, které jsou vhodné pro začátečníky a rekreační jezdce. Jsou ideální pro jízdu na sjezdovce, v hlubokém sněhu i na základní skákání. Ideální pro všechny, kteří chtějí univerzální snowboard. 
  • Freeride snowboardy – jsou uzpůsobeny pro jízdu v prašanu a mimo sjezdovky. Vhodné jsou i pro jízdu na sjezdovce. 
  • Freestyle snowboardy – jsou o něco širší než ostatní druhy, a proto jsou vhodné pro všechny triky ve snowparcích. Jsou přizpůsobeny i pro jízdu na různých zábradlích. Nejsou vhodné pro začátečníky. 
  • Carving snowboardy – jedná se o tuhá prkna, ke kterým patří tvrdé vázání a boty. Ideální snowboardy pro maximální položení do oblouků ve vyšších rychlostech.