Lyžování a snowboarding – Bruntál

Vybíráte nový snowboard? Abyste při jeho výběru nešlápli vedle, hledejte takový snowboard, který bude odpovídat vašemu stylu ježdění i vaší tělesné konstituci. Přehled prodejen s lyžařským a snowboardovým vybavením v lokalitě Bruntál.

1–10 firem z 13 nalezených Filtry

1Lidl Česká republika v.o.s. (pobočka Krnov)181 poboček

2.5
★★★★★
★★★★★
(1)
Revoluční 958/49, Krnov
Otevřeno od 7:10

Firma Lidl se zabývá prodejem potravin, ale také módy, dětského oblečení, potřeb pro dílnu a zahradu, kuchyňských potřeb, sportovních potřeb, potřeb pro domácnost, bytového textilu, nábytku, elektroniky, hraček, matrací, roštů, osvětlení i obuvi. Můžeme Vám také nabídnout auto -…

2Onderková Marcela- Hotel Karlov

4.5
★★★★★
★★★★★
(190)
Karlov pod Pradědem…, Malá Morávka
Otevřeno od 11:00
Bezdlužná

Provozujeme rodinný hotel s restaurací v obci Malá Morávka. Náš hotel se nachází v blízkosti sjezdovek a nejvyšší hory Jeseníků Pradědu.

3Haničák Petr

4.5
★★★★★
★★★★★
(2)
Hlavní náměstí 100…, Krnov
Otevřeno od 9:00
Bezdlužná

Provozujeme internetový e-shop s širokou nabídkou lyžařských potřeb, oblečení. K internetovému obchodu máme kamennou prodejnu ve městě Krnov.

4Skicamp.cz & Sherpa Ski School2 pobočky

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
Malá Morávka, Karlov pod Pradědem

Skicamp.cz & Sherpa Ski School, se sídlem Malá Morávka, 793 36, Karlov pod Pradědem, v okrese Bruntál a v kraji Moravskoslezský kraj. Právní forma Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona. Založení v roce 1999. Předmětem podnikání je: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3…

5Petr Drápala

4.4
★★★★★
★★★★★
(1)
Větrná 1794/15, Bruntál
Otevřeno od 9:00
Bezdlužná

Petr Drápala, se sídlem Větrná 1794/15, 792 01, Bruntál, v okrese Bruntál a v kraji Moravskoslezský kraj. Právní forma Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona. Založení v roce 2003. Předmětem podnikání je: Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona…

6Ski klub RD Rýmařov, z.s.

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
Okružní 1308/49, Rýmařov Bezdlužná

Ski klub RD Rýmařov, z.s., se sídlem Okružní 1308/49, 795 01, Rýmařov, v okrese Bruntál a v kraji Moravskoslezský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 13196, Krajský soud v Ostravě. Právní forma Spolek. Založení v roce 2005. Více informací naleznete na našich webových stránkách. Zdroj…

7Hvorecký Jan, Ing.

4.1
★★★★★
★★★★★
(13)
Jesenická 377/7 , Vrbno pod Pradědem Bezdlužná

Provozujeme půjčovnu lyží a prodejnu lyžařských doplňků.Také nabízíme lyžařský servis.

8Karlíček Vlastimil

Nabízíme prodej outdoorového vybavení, lyžařské a snowboardové vybavení i funkční prádlo a cyklodoplňky. Provozujeme půjčovny sportovních potřeb.

9TC Praděd Malá Morávka

4.7
★★★★★
★★★★★
(1608)
Malá Morávka 26 , Malá Morávka Bezdlužná

Provozujeme sportovní klub se zaměřením na alpské lyžování a snowboarding.

10FUN - Line s.r.o.

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
Opavská 250/24 , Krnov, Pod Cvilínem Bezdlužná

Nabízíme pronájem rekreačních čtyřkol. Provozujeme lyžařskou a snowboardovou školu.


Lyžování a snowboarding – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Bruntál


Lyžování a snowboarding v lokalitě Bruntál – detailní popis

Vybrat ten správný snowboard není jednoduché, ale ten prožitek z dokonalé jízdy opravdu stojí za ten vynaložený čas a energii při jeho výběru. Na správně zvoleném prkně se vám bude dobře a komfortně jezdit, rychleji dosáhnete svého progresu. Naopak při špatném výběru si jízdu neužijete a budete se jen trápit. 

Vždy vybírejte takový snowboard, který bude odpovídat vašim snowboardovým zkušenostem i vaší tělesné konstituci. Zaměřte se na délku snowboardu, šířku snowboardu, tvrdost snowboardu, profil (prohnutí) snowboardu, typ snowboardu a až v posledním kroku na design snowboardu. 

Typy snowboardů

  • All-mountain snowboardy – jedná se o univerzální snowboardy, které jsou vhodné pro začátečníky a rekreační jezdce. Jsou ideální pro jízdu na sjezdovce, v hlubokém sněhu i na základní skákání. Ideální pro všechny, kteří chtějí univerzální snowboard. 
  • Freeride snowboardy – jsou uzpůsobeny pro jízdu v prašanu a mimo sjezdovky. Vhodné jsou i pro jízdu na sjezdovce. 
  • Freestyle snowboardy – jsou o něco širší než ostatní druhy, a proto jsou vhodné pro všechny triky ve snowparcích. Jsou přizpůsobeny i pro jízdu na různých zábradlích. Nejsou vhodné pro začátečníky. 
  • Carving snowboardy – jedná se o tuhá prkna, ke kterým patří tvrdé vázání a boty. Ideální snowboardy pro maximální položení do oblouků ve vyšších rychlostech.