Hokejové školy – Pitín okres Uherské Hradiště

Chcete se stát hokejistou? Přihlaste se do hokejové školy a vyzkoušejte si, jak trénují vrcholoví hokejisté. Součástí programu hokejové školy jsou besedy s profesionálními hokejisty. Přehled hokejových škol v lokalitě Pitín.

1–5 firem z 5 nalezených Filtry

1Základní škola , Topolná, okres Uherské Hradiště, příspěvková organizace

25.0 km Topolná č.p. 101, Topolná Bezdlužná

Škola se nachází v klidném prostředí moravské vesnice Topolná. Součástí školy je školní družina. Můžeme se pochlubit pěknou vnitřní i vnější výzdobou , kterou vytvářejí naši žáci i učitelé.

2Základní škola, Uherské Hradiště, Sportovní 777, příspěvková organizace

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
27.8 km Sportovní 777, Uherské Hradiště Bezdlužná

Základní škola sportovní poskytuje základní vzdělání v 1. - 9. ročníku. Vytváříme pro naše žáky co nejlepší studijní a sportovní podmínky. Budova školy je rozdělena na dva učební bloky. Budova A - navštěvují hlavně žáci 2. stupně. Jsou zde vybavené odborné učebny pro výuku hudební výchovy, výtvarné…

3Miroslav Malušek

Miroslav Malušek, se sídlem Sídliště 849, 687 24, Uherský Ostroh-Ostrožské Předměstí, v okrese Uherské Hradiště a v kraji Zlínský kraj. Právní forma Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona. Založení v roce 1992. Zdroj: výpis z dat Registru Ares, CreditCheck.

4ZAPA Fitness

33.5 km Školní 867, Uherský Ostroh
Dnes už má zavřeno

ZAPA Fitness, se sídlem Školní 867, 687 24, Uherský Ostroh, v okrese Uherské Hradiště a v kraji Zlínský kraj. Právní forma Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona. Založení v roce 1992. Předmětem podnikání je: Poskytování tělovýchovných a sportovních služeb v oblasti ledního hokeje…


Hokejové školy – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Uherské Hradiště


Hokejové školy v lokalitě Pitín – detailní popis

Hokejové školy a hokejové kempy představují ideální příležitost pro mladé hokejisty a hokejistky, jak si zdokonalit své hokejové schopnosti, vyzkoušet si trénink vrcholových hokejistů a zůčastnit se besedy s některým profesionálním hokejistou. V hokejové škole děti zažijí opravdový denní režim, jaký mají vrcholoví hokejisté.

Hokejové školy jsou určeny pro všechny hokejové hráče a hráčky většinou od 6 do 15 let, kteří si chtějí zlepšit své hokejové dovednosti. Hokejové školy nabízejí i možnost ubytování s plnou penzí. 

Co vás v hokejové škole čeká?

  • 2× denně trénink na ledě
  • 2× denně trénink na suchu
  • 1× denně rehabilitace
  • 1× kompenzační cvičení
  • setkání s profesionálními hokejisty
  • tréninky s profesionálními hokejisty

Trénink na ledě je zaměřen na bruslení, techniku hole, herní situace, střelbu, nahrávky, brankářská cvičení. Trénink na suchu zahrnuje nácvik střelby, silová cvičení, koordinační cvičení atd.

Veškeré aktivity absolvují mladí hokejisté pod vedením zkušených trenérů

Co si z hokejové školy odnesete?

  • Zdokonalíte své hráčské dovednosti
  • Zvýšíte si své mentální dovednosti
  • Získáte správné tréninkové návyky
  • Získáte správné stravovací návyky
  • Získáte nové hokejové zkušenosti
  • Poznáte nové kamarády