Hokejové školy – Ostrava - město

Chcete se stát hokejistou? Přihlaste se do hokejové školy a vyzkoušejte si, jak trénují vrcholoví hokejisté. Součástí programu hokejové školy jsou besedy s profesionálními hokejisty. Přehled hokejových škol v lokalitě Ostrava - město.

1–8 firem z 8 nalezených Filtry

11. FC Poruba

Skautská 6093/11, Ostrava-Poruba
Otevřeno do 17:00
Bezdlužná

1. FC Poruba, se sídlem Skautská 6093/11, 708 00, Ostrava-Poruba, v okrese Ostrava - město a v kraji Moravskoslezský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. C 70153, Krajský soud v Ostravě. Právní forma Společnost s ručením omezeným. Založení v roce 2017. Pracuje u nás 1 - 5 zaměstnanců. …

2Ostravská hokejová škola, z.s.

Ostravská hokejová škola, z.s., se sídlem Čkalovova 6144/20, 708 00, Ostrava-Poruba, v okrese Ostrava - město a v kraji Moravskoslezský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. L 7689, Krajský soud v Ostravě. Právní forma Spolek. Založení v roce 2007. Více informací naleznete na našich…

3SPORT CHALLENGE, s.r.o.

SPORT CHALLENGE, s.r.o., se sídlem Starobělská 1392/74, 700 30, Ostrava-Zábřeh, v okrese Ostrava - město a v kraji Moravskoslezský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. C 38167, Krajský soud v Ostravě. Právní forma Společnost s ručením omezeným. Založení v roce 2011. Předmětem podnikání…

5ŠPRTEC PARTYJA OSTRAVA

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
Bedrnova 2945/1, Ostrava, Zábřeh
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Vedeme klub stolního a biliard hokeje.

8SDRUŽENÍ MLÁDEŽE PRO STOLNÍ HOKEJ A STOLNÍ KOPANOU,OBLAST MORAVSKO..

Naše sdružení se zaměřuje na volnočasové aktivity dětí a mládeže. Organizace žákovských soutěží ve stolním hokeji. Metodická školení vedoucích. Nabízíme pomoc při vzniku klubů a podobně.


Hokejové školy – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Ostrava - město


Hokejové školy v lokalitě Ostrava - město – detailní popis

Hokejové školy a hokejové kempy představují ideální příležitost pro mladé hokejisty a hokejistky, jak si zdokonalit své hokejové schopnosti, vyzkoušet si trénink vrcholových hokejistů a zůčastnit se besedy s některým profesionálním hokejistou. V hokejové škole děti zažijí opravdový denní režim, jaký mají vrcholoví hokejisté.

Hokejové školy jsou určeny pro všechny hokejové hráče a hráčky většinou od 6 do 15 let, kteří si chtějí zlepšit své hokejové dovednosti. Hokejové školy nabízejí i možnost ubytování s plnou penzí. 

Co vás v hokejové škole čeká?

  • 2× denně trénink na ledě
  • 2× denně trénink na suchu
  • 1× denně rehabilitace
  • 1× kompenzační cvičení
  • setkání s profesionálními hokejisty
  • tréninky s profesionálními hokejisty

Trénink na ledě je zaměřen na bruslení, techniku hole, herní situace, střelbu, nahrávky, brankářská cvičení. Trénink na suchu zahrnuje nácvik střelby, silová cvičení, koordinační cvičení atd.

Veškeré aktivity absolvují mladí hokejisté pod vedením zkušených trenérů

Co si z hokejové školy odnesete?

  • Zdokonalíte své hráčské dovednosti
  • Zvýšíte si své mentální dovednosti
  • Získáte správné tréninkové návyky
  • Získáte správné stravovací návyky
  • Získáte nové hokejové zkušenosti
  • Poznáte nové kamarády