Hokejbal – Morava

1–10 firem z 98 nalezených Filtry

1HC KOMETA BRNO

4.5
★★★★★
★★★★★
(1)
Křídlovická 911/34, Brno Bezdlužná

Hokejový klub HC Kometa Brno. 11x mistr republiky - 1955-58, 1960-66, 3x mistr PMEZ - 1966-1968.

2Hockey sport VRBA, s.r.o. - hokejprofi.cz

4.0
★★★★★
★★★★★
(39)
Botanická 63/70, Brno Bezdlužná

Prodáváme hokejovou výstroj, potřeby pro florbal, hokejbal a in-line. E-shop.

3Salesiánské středisko mládeže - dům dětí a mládeže Brno-Líšeň

4.1
★★★★★
★★★★★
(23)
Kotlanova 2660/13, Brno Bezdlužná

Nabízíme volnočasové aktivity pro děti a mládež. Salesko se nachází v brněnské městské části Líšeň.

4Bison Sportswear, s.r.o.

4.7
★★★★★
★★★★★
(45)
Nesvačilka 115, Nesvačilka

Firma Bison Sportswear, s.r.o. patří k předním evropským výrobcům dresů a sportovního oblečení pro všechny sporty. Zaměřuje se na zakázkovou výrobu originálních kolekcí se specifickým designem.

5HK Kroměříž o.s.

Hokejový klub pro děti, mládež i dospělé. Cílem klubu je výchova mladých hokejistů nejen po stránce sportovní, ale i po stránce osobnostní. Klub spolupracuje se Základní školou Oskol na sportovních třídách s rozšířenou výukou tělesné výchovy. Pořádáme veřejné bruslení.

6Základní škola , Topolná, okres Uherské Hradiště, příspěvková organizace

Škola se nachází v klidném prostředí moravské vesnice Topolná. Součástí školy je školní družina. Můžeme se pochlubit pěknou vnitřní i vnější výzdobou , kterou vytvářejí naši žáci i učitelé.

7FUNNY SPORT s.r.o.

Pod Babou 2515, Zlín Bezdlužná

Specializovaná firma pro návrh a realizaci sportovních hřišť, hřišťových ploch a ploch a výstavbu výstavbu víceúčelových hřišť pro 12 druhů sportů s působností v České republice a zahraničí.

8SPORTOVNÍ KLUBY ZLÍN

Sportovní kluby Zlín jsou sdružením samostatných sportovních klubů ve Zlíně. Posláním SK Zlín je všestranně podporovat rozvoj tělesné výchovy, sportu a turistiky na úrovni města Zlína a vytvářet podmínky pro činnost sdružených sportovních klubů.

9Středisko volného času TYMY

4.2
★★★★★
★★★★★
(53)
Sokolská 70, Holešov
Otevřeno do 18:00
Bezdlužná

Středisko volného času p.o. Holešov nabízí volnočasové aktivity a akce pro děti a dospělé. Dále se zaměřujeme na kroužky pro děti a dospělé, dětské dny, keramické tvoření, fotbalové turnaje, narozeninové oslavy, karnevaly, besídky, pobytové akce pro děti a rodiče, příměstské a pobytové

10Základní škola, Uherské Hradiště, Sportovní 777, příspěvková organizace

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
Sportovní 777, Uherské Hradiště Bezdlužná

Základní škola sportovní poskytuje základní vzdělání v 1. - 9. ročníku. Vytváříme pro naše žáky co nejlepší studijní a sportovní podmínky. Budova školy je rozdělena na dva učební bloky. Budova A - navštěvují hlavně žáci 2. stupně. Jsou zde vybavené odborné učebny pro výuku hudební výchovy, výtvarné…


Hokejbal – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách


Hokejbal v lokalitě Morava – detailní popis

Na portálu Ekatalog.cz v oboru Hokejbal najdete 98 firem, živnostníků a institucí. Z toho je 88 bezdlužných dle evidence CreditCheck. Naši zástupci už osobně prověřili přes 29 firem v regionu Morava.