Futsal – Morava

1–10 firem z 622 nalezených Filtry

1Město Úsov1 pobočka

3.5
★★★★★
★★★★★
(1)
nám. Míru 86, Úsov
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná Ověřená

Městský úřad Úsov podává informace žadatelům, plní úkoly uložené radou nebo zastupitelstvem města, pomáhá výborům a komisím v jejich činnosti vykonávat státní správu, zřídí na veřejně dostupném místě úřední desku a spravuje město.

2TJ Jiskra Otrokovice1 pobočka

4.0
★★★★★
★★★★★
(58)
Sport. areál TJ…, Otrokovice

Tělovýchovná jednota s 19 sportovními oddíly se zaměřením na atletiku, kuželky, orientační běh, turistiku, sportovní gymnastiku a cyklistiku, stolní tenis. Vedeme družstva kopané, házené, volejbalu, veslování, lyžování, stolního tenisu, šach, jógy a jiná.

3Město Klobouky u Brna - Městský úřad

nám. Míru 169/1, Klobouky u Brna
Otevřeno do 11:00
Bezdlužná

Klobouky u Brna leží v malebném údolí obklopeném lesy a vinicemi na jihovýchodních výběžcích Žďánického lesa. Do katastru obce náleží také osada Martinice a obec Bohumilice, jako místní část města Klobouky.

4BoNeC Sports, spol. s r.o.

4.9
★★★★★
★★★★★
(1)
Konečného náměstí…, Brno
Otevřeno od 10:00
Bezdlužná

BoNeC Sports je přímým dovozcem sportovního vybavení od firem z USA. Prodáváme sportovní zboží na baseball, basketball a americký fotbal.

5Město Modřice2 pobočky

První písemná zmínka o Modřicích je zaznamenána roku 1141. V té době stával na území dnešního města hrad, který patřil olomouckým biskupům. Modřice byly vyhlášenou zemědělskou oblastí, v které se dařilo především pěstování cibule a zelí. Ve městě žije 4800 obyvatel a nachází se v nadmořské výšce…

6Brněnská asociace futsalu

4.5
★★★★★
★★★★★
(46)
Rybnická 60/75, Brno Bezdlužná

Provozujeme sportovní sdružení zaměřené na futsal.

7Tělovýchovná jednota START Brno

4.0
★★★★★
★★★★★
(3)
Loosova 800/1b, Brno Bezdlužná

Oddíl lukostřelby, fotbalu, golfu, lyžování, turistiky, tenisu a volejbalu.

8Orel jednota Ořechov2 pobočky

4.5
★★★★★
★★★★★
(75)
Sokolská 116/2, Ořechov Bezdlužná

Provozujeme křesťanskou organizaci zabývající se výchovou mladých lidí i dětí zejména prostřednictvím sportovních aktivit-volejbal, basketbal, badminton, florbal, tenis a fotbal.

10Bison Sportswear, s.r.o.

4.7
★★★★★
★★★★★
(45)
Nesvačilka 115, Nesvačilka

Firma Bison Sportswear, s.r.o. patří k předním evropským výrobcům dresů a sportovního oblečení pro všechny sporty. Zaměřuje se na zakázkovou výrobu originálních kolekcí se specifickým designem.


Firmy v dalších lokalitách


Futsal v lokalitě Morava – detailní popis

Na portálu Ekatalog.cz v oboru Futsal najdete 622 firem, živnostníků a institucí. Z toho je 560 bezdlužných dle evidence CreditCheck. Naši zástupci už osobně prověřili přes 187 firem v regionu Morava.