Cyklistika – Uherské Hradiště

1–4 firem z 4 nalezených Filtry

1TJ Jiskra Otrokovice (Uherské Hradiště)1 pobočka

4.0
★★★★★
★★★★★
(58)
Sport. areál TJ…, Otrokovice

Tělovýchovná jednota s 19 sportovními oddíly se zaměřením na atletiku, kuželky, orientační běh, turistiku, sportovní gymnastiku a cyklistiku, stolní tenis. Vedeme družstva kopané, házené, volejbalu, veslování, lyžování, stolního tenisu, šach, jógy a jiná.

2Pehal Petr - kola

Prodej a servis jízdních kol. Dále i prodej cyklistických potřeb. Nabízíme prodej i cyklistického oblečení. Dětské kola, koloběžky.

3Tělocvičná jednota Sokol Bojkovice

Zajištění sportovních činností a akcí pro cvičence všech věkových kategorií. Provoz oddílu cyklistiky, florbalu, horolezectví, kuželek a tenisu.

4AZUB bike s.r.o.

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
Nivnická 422, Uherský Brod

Naším oborem je výroba a prodej lehokol a ležatých tříkolek. Zastupujeme zn. TERN skládací kola, ORTLIEB vodotěsné brašny a vybavení, BROOKS kožená sedla, BIONX elektrokola, BIOLOGIC doplňky pro cyklistiku, obaly na telefony, BURLEY a AZUB dětské vozíky za kola.


Cyklistika – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách

Obce v lokalitě Uherské Hradiště


Cyklistika v lokalitě Uherské Hradiště – detailní popis

Na portálu Ekatalog.cz v oboru Cyklistika najdete 4 firem, živnostníků a institucí. Z toho je 4 bezdlužných dle evidence CreditCheck. Naši zástupci už osobně prověřili přes 1 firem v regionu Uherské Hradiště.