Cyklistika – Zlínský kraj

1–10 firem z 10 nalezených Filtry

1TJ Jiskra Otrokovice1 pobočka

4.0
★★★★★
★★★★★
(58)
Sport. areál TJ…, Otrokovice

Tělovýchovná jednota s 19 sportovními oddíly se zaměřením na atletiku, kuželky, orientační běh, turistiku, sportovní gymnastiku a cyklistiku, stolní tenis. Vedeme družstva kopané, házené, volejbalu, veslování, lyžování, stolního tenisu, šach, jógy a jiná.

2SPORTOVNÍ KLUBY ZLÍN

Sportovní kluby Zlín jsou sdružením samostatných sportovních klubů ve Zlíně. Posláním SK Zlín je všestranně podporovat rozvoj tělesné výchovy, sportu a turistiky na úrovni města Zlína a vytvářet podmínky pro činnost sdružených sportovních klubů.

3Pehal Petr - kola

Prodej a servis jízdních kol. Dále i prodej cyklistických potřeb. Nabízíme prodej i cyklistického oblečení. Dětské kola, koloběžky.

4Mudřík Jiří- M-CYCLES

4.3
★★★★★
★★★★★
(1)
Prostřední 2605, Zlín Bezdlužná

Výroba a prodej tandemových kol na zakázku.

5SKI CENTRUM KOHÚTKA, a.s.

4.3
★★★★★
★★★★★
(956)
Nový Hrozenkov 241, Nový Hrozenkov
Otevřeno do 16:00

SKI CENTRUM KOHÚTKA, a.s., se sídlem Nový Hrozenkov 241, 756 04, Nový Hrozenkov, v okrese Vsetín a v kraji Zlínský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. B 17893, Městský soud v Praze. Právní forma Akciová společnost. Založení v roce 2004. Pracuje u nás 6 - 9 zaměstnanců. Předmětem…

6TUFO, s.r.o.

Specializujeme se na výrobu a prodej galusek a plášťovek. Zboží je určeno pro silniční a dráhovou cyklistiku, triatlon, cyklokros, vozíčky a MTB. Nabízíme také nástavce ventilu, tmely, lepidla, pásky, zateplená kola a jiné.

7Tělocvičná jednota Sokol Bojkovice

Zajištění sportovních činností a akcí pro cvičence všech věkových kategorií. Provoz oddílu cyklistiky, florbalu, horolezectví, kuželek a tenisu.

8AZUB bike s.r.o.

5.0
★★★★★
★★★★★
(1)
Nivnická 422, Uherský Brod

Naším oborem je výroba a prodej lehokol a ležatých tříkolek. Zastupujeme zn. TERN skládací kola, ORTLIEB vodotěsné brašny a vybavení, BROOKS kožená sedla, BIONX elektrokola, BIOLOGIC doplňky pro cyklistiku, obaly na telefony, BURLEY a AZUB dětské vozíky za kola.

9Tělocvičná jednota Sokol Zlín - Prštné

4.5
★★★★★
★★★★★
(1)
U Sokolovny 100, Zlín Bezdlužná

Sportovních činností a akcí pro cvičence všech věkových kategorií. Pořádání a účastnění se závodů. Provoz oddílu krasojízdy a cyklistiky.

10Valachia Production s.r.o.

4.7
★★★★★
★★★★★
(53)
Stará cesta 1782, Vsetín Bezdlužná

BAJKAVÁRNA - Netradiční podnik v centru Zlína, který spojuje dvě vášně...na první pohled možná odlišné, ale ve skutečnosti neoddělitelné - cyklistiku a skvělou kávu! Stylová kavárna kombinující nejen dobrou kávu, ale také prodej kol, cyklooblečení a doplňků.


Cyklistika – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách


Cyklistika v lokalitě Zlínský kraj – detailní popis

Na portálu Ekatalog.cz v oboru Cyklistika najdete 10 firem, živnostníků a institucí. Z toho je 9 bezdlužných dle evidence CreditCheck. Naši zástupci už osobně prověřili přes 3 firem v regionu Zlínský kraj.