Cyklistika – Jihomoravský kraj

1–10 firem z 18 nalezených Filtry

1MĚSTYS PROSIMĚŘICE

Prosiměřice 197, Prosiměřice
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná Ověřená

Městys Prosiměřice se nachází v okrese Znojmo. Chod městyse zabezpečuje úřad městyse, který spravuje úřední desku a poskytuje služby Czech POINT. K významným památkám městyse patří kostel sv. Jiljí, farní budova, kamenný pranýř a další památky.

2Kříž Stanislav2 pobočky

4.5
★★★★★
★★★★★
(12)
Ochoz u Brna 164, Ochoz u Brna Bezdlužná

Cyklosport Stanislav Kříž působí na trhu s jízdními koly a s dalším sortimentem od roku 1995. Dlouholeté odborné znalosti a zkušenosti jsou zárukou nejen dobré koupě, ale také dalšího servisu a dobré rady při výběru příslušenství pro horská, trekingová a silniční kola. Kromě kompletního sortimentu…

3Minařík Jiří - jízdní kola

4.5
★★★★★
★★★★★
(1)
Masarykova 735, Rajhrad Bezdlužná

Specializovaný prodejce jízdních kol od roku 1990. Kola dětská, dámská, pánská, na cesty i stezky. Koloběžky, odrážedla. Díly-součástky, doplňky a oblečení pro cyklistiku. Cykloservis.

4H sport spol. s r.o.

3.5
★★★★★
★★★★★
(2)
Nováčkova 418/11, Brno-Husovice Bezdlužná

Nabídka sportovních potřeby, vybavení pro fitness, cyklistiku či bojové sporty. Posilovací stroje, činky, rotopedy, běžecké pásy, crossové trenažery, steppery, trampolíny, kotouče, tejpy, osobní váhy Tanita, měřič.

5CykloSpeciality

4.9
★★★★★
★★★★★
(3)
Hybešova 14, Brno-Staré Brno Bezdlužná

Zabýváme se prodejem kol. Nabízíme dětská a skládací kola, odrážedla a cyklodoplňky. V nabídce jsou helmy, brašny, computery, gripy, nosiče. Provozujeme také půjčovnu elektrokol. Prodáváme pláště a duše, osvětlení, sedla, stojánky, zámky a zvonky.

6Kolo pro dítě2 pobočky

5.0
★★★★★
★★★★★
(21)
Brno-Žabovřesky, Štursova 2/3119 Bezdlužná

Zabýváme se prodejem jízdních kol.

7Bodyactive studio Fitness

4.9
★★★★★
★★★★★
(43)
Palackého třída…, Brno-Královo Pole
Otevřeno do 20:00

Bodyactive studio Fitness, se sídlem Palackého třída 3063/45, 612 00, Brno-Královo Pole, v okrese Brno - město a v kraji Jihomoravský kraj, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp.zn. C 97076, Krajský soud v Brně. Právní forma Společnost s ručením omezeným. Založení v roce 2016. Předmětem podnikání…

8Jevický Petr, Ing.

Děláme výrobu doplňků pro cyklistiku a máme nabídku svařování kovů a také lehké kovovýroby.

9TECH - VIN s.r.o.1 pobočka

4.3
★★★★★
★★★★★
(3)
Bulhary 263, Bulhary Bezdlužná

Poskytujeme celoroční ubytování a to s možností turistiky a cyklistiky a jachtingu i také surfování a jízd na koni a také rybaření.

10O. K. BAG, s.r.o.

Firma se zabývá výrobou a prodejem sportovních potřeb pro cyklistiku, lyžování, cestování a turistiku. Zakázková výroba sportovního oblečení a reklamních předmětů.


Cyklistika – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách


Cyklistika v lokalitě Jihomoravský kraj – detailní popis

Na portálu Ekatalog.cz v oboru Cyklistika najdete 18 firem, živnostníků a institucí. Z toho je 16 bezdlužných dle evidence CreditCheck. Naši zástupci už osobně prověřili přes 5 firem v regionu Jihomoravský kraj.