Cyklistika – Morava

1–10 firem z 72 nalezených Filtry

1MĚSTYS PROSIMĚŘICE

Prosiměřice 197, Prosiměřice
Otevřeno do 15:00
Bezdlužná Ověřená

Městys Prosiměřice se nachází v okrese Znojmo. Chod městyse zabezpečuje úřad městyse, který spravuje úřední desku a poskytuje služby Czech POINT. K významným památkám městyse patří kostel sv. Jiljí, farní budova, kamenný pranýř a další památky.

2TJ Jiskra Otrokovice1 pobočka

4.0
★★★★★
★★★★★
(58)
Sport. areál TJ…, Otrokovice

Tělovýchovná jednota s 19 sportovními oddíly se zaměřením na atletiku, kuželky, orientační běh, turistiku, sportovní gymnastiku a cyklistiku, stolní tenis. Vedeme družstva kopané, házené, volejbalu, veslování, lyžování, stolního tenisu, šach, jógy a jiná.

3Kříž Stanislav2 pobočky

4.5
★★★★★
★★★★★
(12)
Ochoz u Brna 164, Ochoz u Brna Bezdlužná

Cyklosport Stanislav Kříž působí na trhu s jízdními koly a s dalším sortimentem od roku 1995. Dlouholeté odborné znalosti a zkušenosti jsou zárukou nejen dobré koupě, ale také dalšího servisu a dobré rady při výběru příslušenství pro horská, trekingová a silniční kola. Kromě kompletního sortimentu…

4Minařík Jiří - jízdní kola

4.5
★★★★★
★★★★★
(1)
Masarykova 735, Rajhrad Bezdlužná

Specializovaný prodejce jízdních kol od roku 1990. Kola dětská, dámská, pánská, na cesty i stezky. Koloběžky, odrážedla. Díly-součástky, doplňky a oblečení pro cyklistiku. Cykloservis.

5H sport spol. s r.o.

3.5
★★★★★
★★★★★
(2)
Nováčkova 418/11, Brno-Husovice Bezdlužná

Nabídka sportovních potřeby, vybavení pro fitness, cyklistiku či bojové sporty. Posilovací stroje, činky, rotopedy, běžecké pásy, crossové trenažery, steppery, trampolíny, kotouče, tejpy, osobní váhy Tanita, měřič.

6CykloSpeciality

4.9
★★★★★
★★★★★
(3)
Hybešova 14, Brno-Staré Brno Bezdlužná

Zabýváme se prodejem kol. Nabízíme dětská a skládací kola, odrážedla a cyklodoplňky. V nabídce jsou helmy, brašny, computery, gripy, nosiče. Provozujeme také půjčovnu elektrokol. Prodáváme pláště a duše, osvětlení, sedla, stojánky, zámky a zvonky.

7SPORTOVNÍ KLUBY ZLÍN

Sportovní kluby Zlín jsou sdružením samostatných sportovních klubů ve Zlíně. Posláním SK Zlín je všestranně podporovat rozvoj tělesné výchovy, sportu a turistiky na úrovni města Zlína a vytvářet podmínky pro činnost sdružených sportovních klubů.

8Domovní správa Prostějov, s.r.o.1 pobočka

4.5
★★★★★
★★★★★
(2)
Pernštýnské nám.…, Prostějov
Dnes už má zavřeno
Bezdlužná

Správa nemovitostí v majetku města, a to převážně bytových a nebytových prostor včetně technické správy. Mimo jiné vyrábění a distribuce tepla z blokových a bytových kotelen. Provoz městské tržnice.

9Řehulka Tomáš

Lazecká 183/83, Olomouc
Otevřeno do 17:00
Bezdlužná

Nabízím prodej cyklistických potřeb a jízdních kol. Dále i servis jízdních kol a také různé opravy. V nabídce najdete kola horská, dámská, dětská, crossová aj.

10Pehal Petr - kola

Prodej a servis jízdních kol. Dále i prodej cyklistických potřeb. Nabízíme prodej i cyklistického oblečení. Dětské kola, koloběžky.


Cyklistika – další kategorie

Firmy v dalších lokalitách


Cyklistika v lokalitě Morava – detailní popis

Na portálu Ekatalog.cz v oboru Cyklistika najdete 72 firem, živnostníků a institucí. Z toho je 65 bezdlužných dle evidence CreditCheck. Naši zástupci už osobně prověřili přes 22 firem v regionu Morava.